Selam,
Arkadaşlar nette geziniyordum.Timurtaş hocamda bir vaaz gördüm çok beğendim ve sizler ile görüşmek istedim.
" Yapmak kolay ve yıkmakta kolay, hayvanda yıkabilir ama hayvan yapıcı değildir.Yapıcı olması gereken insandır.Bunlar,bu nesil herşeyi yıktı bu nesil.İstanbulu bile yıktılar, cehenneme çevirdiler, benim ejdadım istanbulda;Kubbe- kubbe-camiler tarihi eserler, tekkeler, kervansaraylar, muazzam tarihi binalar meydana getirmişlerdi.Onların hepsini yıktılar.İstanbul'u barlar, kumarhaneler ..."
Link: http://ilahi.wordpress.com/2010/03/05/uyan-ey-musluman/
"Benim şehirlerimi değiştirenler, benim tarihimi değiştirenler, benim maneviyatımı değiştirenler, ben şikayetçiyim ya Rabbi ! şikayetçiyim ya ResulALLAH ! herşeyimi yıktılar benim, herşeyimi parçaladırlar benim ..."
Uyan be uyan artık !
Re: Uyan be uyan artık !
Selam,
Böyle konulara neden kimse bakmıyor ? halbuki içeriğinde; +18 vb. gibi mesaj olsa herkes seve seve girerdi
Böyle konulara neden kimse bakmıyor ? halbuki içeriğinde; +18 vb. gibi mesaj olsa herkes seve seve girerdi
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
- HayLazzCoCuK
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Rapkoliq yazdı:Selam,
Ben Bakıyorum Kardeşim .. Senin Açtığın Her Konuya Bakıyorum Hatta..Bütün Verdiğin Linkleride Kontrol Ediyorum [İzliyorum]
Büyücüburock
Spannungxares
Spannungxadaş
Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyâr olur
Sâdıkâne belki ol bu âlemde dildâr olur
Yâr olur ağyâr olur dildâr olur serdâr olur
Yavuz Sultan Selim Han
Spannungxares
Spannungxadaş
Yavuz Sultan Selim Han
A.. razı olsun kardeş ne diyeyim.HayLazzCoCuK yazdı:Rapkoliq yazdı:Selam,
Ben Bakıyorum Kardeşim .. Senin Açtığın Her Konuya Bakıyorum Hatta..Bütün Verdiğin Linkleride Kontrol Ediyorum [İzliyorum]
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
- Megaxrealist
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Lodos
Aynen kardeşim bende senin her konuna bakıyorum,yorum yazmasamda okuyorum..
Delixrealist
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
A.r.o kardeşim.Megaxrealist yazdı:Aynen kardeşim bende senin her konuna bakıyorum,yorum yazmasamda okuyorum..
Döktürmüşün kanki sakin olasın 

Yaşamak , Onu Uğrunda Ölecek Kadar Çok Sevmektir ! ...
İstanbul Kıyamet Vakti / Meran [PusuLa]
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü

bu konuda bazı şeyleri söylememeleri en azından senin için daha iyi olur sanırım.Rapkoliq yazdı:Selam,
- HayLazzCoCuK
- FareAdam Düşmanı

Petcarar yazdı:bu konuda bazı şeyleri söylememeleri en azından senin için daha iyi olur sanırım.Rapkoliq yazdı:Selam,
? ne gibi ?
Büyücüburock
Spannungxares
Spannungxadaş
Yavuz Sultan Selim Han
Spannungxares
Spannungxadaş
Yavuz Sultan Selim Han
bende bakıyorum kardeşim. sen beni belki hatırlamazsın. Ben Acılarıncxxçocuğu Ben 32 lewelken sen 34 leweldin adın Rapkoliq ti. Belki hatırlarsın sürekli ws yapardık. o çar ta 2-3 yıl önce çalındı kardeş