Plus paket sorunu(yine yeni yeniden) !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
nabuforum
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Plus paket sorunu(yine yeni yeniden) !

Mesaj gönderen nabuforum »

Hala sayın demekte zorlanıyorum ama bu oyunun yönetici kadrosu arkadaşlar plus almak istiyorum ÜYELİK AL aracılığı ile ve her defasında aynı sorunu yaşıyorum. Kredi kartı ile online işlemlerden plus paket alıyorum fakat bir türlü şifre vermiyor. Her defasında stok bekleniyor diyor. Daha bir ay önce böyle bir konu açtım sorun bizim ile ilgili değil dediniz.
Bu oyunun plus paket kartlarını kim hazırlıyor arkadaş nereye başvurayım şaşırdım kaldım. Almamakta direnirken yine kendimi zorladım ve online işlemlerde plus paket alacaz ve yine sorun sorun sorun. Online işlen dediğim bir tıkla ötede dururken bir tek bizim bu oyunda sanırım böyle bi özellik yok. Hangi kurum ile ortak çalışıyorsanız arada bir stok verin şunlara. Vallahi ayıp artık ya. Verdiğim parayı bir kerede gönül rızam ile vereyim. Gözünü seveyim mynetin anında alıyorduk plusu.Bi el atın artık şu üyelik al denen bakkala.yeter yeter yeter :cry:
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Sancak

Re: Plus paket sorunu(yine yeni yeniden) !

Mesaj gönderen Ucube »

Hep destek ! Tam destek ! Kredi kartında problem çıktı üyelik aldan plus alayım dedim. Havaleyi dün sabah yaptım halen stok bekleniyor yazıyor. Yöneticilerini arıyorum. Sürekli gelecek bugün göndereceğiz diyorlar halen göndermediler. Zaten sanırım korkudan üyelikal.com daki online destekdeki arkadaşda artık utancından online olamıyor :D Adamı sabah yakaladım online sordum neden hale göndermediniz beyefendi bugün göndercem size dedi hala stok bekleniyor.nasıl bir çalışma kadrolarına sahiler anlamıyorum. Madem yapamayacağınız işi neden üsleniyorsunuz.!
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!

נσкєя
Kullanıcı avatarı
nabuforum
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Re: Plus paket sorunu(yine yeni yeniden) !

Mesaj gönderen nabuforum »

Mahalle bakkalı gibi çalışıyor üyelik al başka birşey değil.yaz deftere al haftaya.
kredi kartı ile aldım geçen ay 3 gün sürdü.sonra havale yolunu denedim 8 gün sürdü.bunun yanında buraya kaç defa konu açtım ama bay zembek yine bizim sorunumuz değil dedi. Ben anlamıyorum böyle bir davranışı.Sanki ben başka oyunun plus paketini alıyorum. Yahu arkadaş anlaşmanızın bulunduğu şirket illaki bu konuda eksik davranıyor.işler bir türlü düzgün çalışmıyor hala bu firma ile anlaşma sürdürüyorlar.Bari şu ptt şubelerine kazı kartları versinlerde oralardan alalım daha kolay. kontör yükleme kartlarını ttnet bassın direk bu noktalardan alalım.Çıkartın artık şu aradaki işlemeyen çalışmayan kurumları. YETER
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön