Öncelikle merhabalar..
Sözlerime şöyle başlamak istiyorum Güngeçtikçe Oyundaki Karakter Çalınma olayları artmakta ve önü Alınamamakta . Bunu hepimiz adımızdan iyi biliyorur.
Peki;
Benim Binbir Zahmet Vererek Hazırladıgım emek Harcadıgım ;
KARAKTERİNİZİN ÇALINMASINI İSTEMİYORMUSUNUZ ( Ozaman İçeri !) başlıklı
Ve karakter / Üyelik çalınmalarını Bir nevze azaltacak Olmasını temenni ettiğim Çözüm yollarını hangi Sebeple ve Nasıl Bir dayanaga sıgınarak Silindiğini Öğrenmektir..
İKV Yönetimine Seslerniyorum Buradan ...
Bu Yaptıgınız Açıklaması Nedir ?
Ben Söylüyeyim ..
Siz Sürekli birşeyleri değiştirsiniz ...
Biz değişenlere Uymaya Çalışırız ..
Sizin yapmanız gereken Şeyi Bizler yapıyoruz diye başımıza gelen Bumu Olucaktı ? Resmen Bu Yaptıgınız Bırakın Ya herkez kendi hesabından yükümlüdür mantıgı gibime Geliyor..
Biz Bırakamıyoruz İşte Misal Olarak şu oyunda en az zaman Geçirenlerin Bile Kendince Bir emekleri Var bazı Arkadaşlarımız var sabahlara kadar Uyumayıp Birşeyler elde etmeye çalışıyorlar . Elbetteki Bunun Bir sanal ortam ve dünya Oldugunun farkındayız ama kimilerimiz Günlük hayatın Stresini gelip Burda Atıyorlar.. yarın Öbür gün Bir şekilde verdikleri emek Bir anda puf diye kaybolursa Bunun hesabını kaybolan zamanı kimler geri vericek ?
Bir nevze Olsun Su yazdıklarımı Okuyun ... Ondan sonra İster konuyu Silin isterseniz Silmeyin sizin umrunuzda Olmayan şey Benim Hiçç umrumda OLmaz..
YAPMIŞ OLDUĞUM SUÇMUDUR...?
YAPMIŞ OLDUĞUM SUÇMUDUR...?
HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR !
Re: YAPMIŞ OLDUĞUM SUÇMUDUR...?
Merhaba,
Çalışmanız bazı kısımlarını saymazsak gayet hoştu açıkçası. Kullanıcıları bilgilendirmek isteyen kişileri küstürmek gibi bir niyetimiz asla olmadı, olamaz. Neden olsun ki?
Az önce söylediğim bazı kısımlar kısmını biraz açayım...
Hesap çalmak isteyenlerin kullandıkları bir programı ismini dahi gizlemeden resimli şekilde eklemişsiniz anlatımınıza. O programın ihtiyaç duyduğu şifre arşivi hakkında bilgi vermişsiniz.
Sadece sizin konunuzu okuyup bu programı ve şifre arşivini araştırıp, hesap çalmaya çalışacak bir çok kişi olabilir. Yüzbinlerce kişinin oynadığı bir oyunun resmi forumundasınız ve dikkat etmeniz gereken hususlar konusunda bilginiz olduğunu düşünüyorum.
Konunuzun bir kopyasını özel mesaj ile size gönderiyorum. Gerekli kısımları düzenleyip, kullanıcılara yardımcı olmak amacıyla daha hoş bir konu olarak tekrar foruma ekleyeceğinizi umuyorum.
[GM]Erdoğan
Çalışmanız bazı kısımlarını saymazsak gayet hoştu açıkçası. Kullanıcıları bilgilendirmek isteyen kişileri küstürmek gibi bir niyetimiz asla olmadı, olamaz. Neden olsun ki?
Hesap çalmak isteyenlerin kullandıkları bir programı ismini dahi gizlemeden resimli şekilde eklemişsiniz anlatımınıza. O programın ihtiyaç duyduğu şifre arşivi hakkında bilgi vermişsiniz.
Sadece sizin konunuzu okuyup bu programı ve şifre arşivini araştırıp, hesap çalmaya çalışacak bir çok kişi olabilir. Yüzbinlerce kişinin oynadığı bir oyunun resmi forumundasınız ve dikkat etmeniz gereken hususlar konusunda bilginiz olduğunu düşünüyorum.
Konunuzun bir kopyasını özel mesaj ile size gönderiyorum. Gerekli kısımları düzenleyip, kullanıcılara yardımcı olmak amacıyla daha hoş bir konu olarak tekrar foruma ekleyeceğinizi umuyorum.
[GM]Erdoğan
lem vollkı kızma hırsıza yol gosterır gıbı olmus gm haklı sankımErdogan yazdı:Merhaba,
[GM]Erdoğan
Siyahgece
İtinalı davranışından dolayı seni takdir ediyorum açıkçası volkan lakin burada yetkili arkadaşında konuya müdahale etmesinde onu haklı buluyorum açıklamasıda gayet net ve mantıklı..
İkinizinde duyarlı yaklaşımlarınız bu konu hakkındaki hassasiyetlerinizi öne sürdü zaten. iyi forumlar
İkinizinde duyarlı yaklaşımlarınız bu konu hakkındaki hassasiyetlerinizi öne sürdü zaten. iyi forumlar

Yenilgi, Kazanacak Olmanın Garantisidir
Yenilmeyi Hazmedemeyen Başarıyı Asla Bulamaz..
Erdogan yazdı:Merhaba,
[GM]Erdoğan
Öncelikle Gerekli Açıklamayı Yapmasından Ötürü [GM]Erdoğan ' a Teşekkürlerimi Sunarım Açmış Olduğum Konunun Gerekli Olan Yerleri Düzenleyip tekrardan Forum Kullanıcılarının Kullanımına Sunacağım
HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR !
- firatli
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: A L P
Volkan açtığın konunun etrafına çiçek fln çiz şekil olur
)