merhaba kardeşlerim
forumda bu asitçi konusunu çok takip ettim ve ilgimide çekti
mevcut 49 şifacım klan ve em için olduğu için kıyamadım ona ve yeni bir şifacı kasmaya karar verdim
şu an 37 lwl im ve asit yeteneğim açılır açılmaz asit ve bilgisini 15 yaptım
mevcut yeteneklerim 15 asit 15 bilgisi 15 şifa blgisi 7 şifa 15 ruh 5 medi 1 büyü bozma 1 kaldırma
ilk olarak 35 den beri ormandayım acayip kasıyorum (günlük online sürem az olmasa 40 olurdum )
bi kaç parça alman ve asitle kemik kafa ve ruhları mahvediyor tek sıkıntı kudret medi 5 olmasına rağmen çabuk bitiyor
bunuda yeniçeridadava kardeşimin önerisini dinleyip kudret bitince çık gir yaparak aştım
gelelim ws ye
35 lwlde 2 tane 34 büyücüyü aynı anda kestim ki ben yatarım kesin zannetmiştim
35 civarı büyücüye kritik atmazsam 6 asitle atarsam 5 veya 4 asitle kesebiliyorum
ayrıca şunuda belirtiyim üzerimde görev itemi turnusol (büyü hasarı asit) ayakkabıdan başka asit itemi yok
ben sevdim asitçiyi ve görüşlerimi paylaşmak istedim
tek kafama takılan 40 lwl olunca yeteneklerimi nasıl dizeceğim
çünkü 15 olması gereken bir cankurtaran yeteneği açılacak ve benim 45 yetenek puanım zaten asit ve ruhta bağlı olacak
15 de ck verdimmi 60 puan
kalan 20 de 15 şifa bilgisi ve 5 şifa dersek büyü bozma ve kaldırmadan vaz geçmem gerekecek
eğer fikir verebildimse ne mutlu ayrıca 40 ve üstü için yetenek konusunda sizin fikirlerinizi bekliyorum
vaktinizi çaldımsa hakkınızı helal edin
Allah yar ve yardımcımız olsun
ASİT HAKKINDA
-
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
ASİT HAKKINDA
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
-
- Antrepo Bekçisi
Re: ASİT HAKKINDA
unutmadan ekleyeyim yorumlarınıza her zaman cevap veririm ama polemik ve tartışma yaratacak şeyler olursa kusuruma şimdiden bakmayın
o tür rezillikleri okumayı sevmediğim için, içindede bulunmak istemem
saygılar
o tür rezillikleri okumayı sevmediğim için, içindede bulunmak istemem
saygılar
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
kendin bulmaya ne dersin ? 
49 levelde sadece full hayyan olsan vereceğin hasar karşı oyuncuya karşı 1400 -1500 kritklede 1900 2000 lere anca ulaşır:) Ama bu durum yaratıklarda farklı çünkü yeraltında ki bir çok yaratığa asit az vuruyor..39 zamanı asitle Hortlak keser savaşcıları kaça kaça keserdik ama 10 level artmış olmamıza rağmen hasar oranı yeterince artamadı...
yNçRxMasTR
yNçRxHaVoK
yNçRxHaVoK
-
- Antrepo Bekçisi
asitçi şifacımı yüksek levellerde (48-49) yaratık kesmek için pek düşünmüyorum aslında
asıl amaç büyücü kesmek burda
ama 40 kadar yaratıkdada bir sorun yok
karacinleri felan denemedim ama galiba merana kadar yaratık sorun olmayacak
kafama takılan asitçi 49 olduğunda yetenekler ne olmalı
veya 40 dan itibaren nasıl hareket etmeli
saygılar
saygılar
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
yetenekler aynen yap sıfa bılgınıde fulle solucan gıtmeye calıs orda bombacıları kesersın hem kasarsın
ck yı fullesıye kadar bombacılardan uzak durmaya calıs
ck yı fullesıye kadar bombacılardan uzak durmaya calıs
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
-
- Antrepo Bekçisi
zaten bilgi full şifanın kendi 7
saygılar
saygılar
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
Ben sadece bir kaç tecrübemi paylaşıyım sen karar ver. Zaten kimsenin dediğini dinleme herkese kulak ver kendi stilini yarat. Ne de olsa her yiğit farklı şekilde yoğurt yer.Şimdi şunu belirteyim yaratıklara karşı asit yeteneği tamamen yaratıkların durumuna göre değişen bir durum.yeraltı açılmadan önce şifalarımı asit ve zehir yeteneği ile büyücü hızında kasabiliyordum. Çünkü meteor da asit ve zehir direnci yaratıkların az ve bazılarının ki yok denecek kadar az ve en büyük fark yaratıkların canlarının seviyesinde.goktanri yazdı:asitçi şifacımı yüksek levellerde (48-49) yaratık kesmek için pek düşünmüyorum aslında
saygılar
Yaratıklar belli seviyelere kadar leveline göre canları artmakta taki Meran şehrine girene kadar. Çünkü bir cin veya uçan muhafız 10 bin civarında canı varken diğer yaratıklar şehirde 40 bin den başlıyo ve bu degesiz yükseliş senin asit hasarının hızlı kasma aracı olmaktan çok kudret yiyen bir yetenek haline dönüşüyo. Ve şehirde ayakta kalabilmek için de kudret çok önem taşıyo. Şehirde asit direnci en düşük yaratık Meran Muhafıızı ama malun onu keserek kasmak abes olur.Bu nedenle uçan muhafız kesmek daha iyi canı az ama o da asite dirençli bir alet.
Sanırım senin yaratıktan ziyade amacın büyücü kesmek.Şifacı sadce yetenek sistemi ile itemsiz bile olsa büyücü kesebilir ama şu var ki o yetenek sstemi ile diğer işlerini göremeyebilirsin.Bir şifacı yeteneklerini kullanması sabrı ve dikkati sayesinde ayakta kalır.Büyücü de ilk kural çevik ve kıvrak olmaktır . Strateji her karakter için gerekli onu belirmeye gerek yok.Ama şunu belirteyim sadece zehir yeteneği ile bile büyücü kesebilirsin asit ile uğraşmak istemiyorsan. Fakat hem itemin hem de gbm için biraz paran varsa o zaman daha değişik kombinasyonlarda yapabilirsin.

MERAN 23 EYLÜL 2008
RedsxLine*RedsxEagle*RedsxKill
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
her asitçi meran muhafız kesemez. emin olabilirsiniz.RedsxLine yazdı:Ben sadece bir kaç tecrübemi paylaşıyım sen karar ver. Zaten kimsenin dediğini dinleme herkese kulak ver kendi stilini yarat. Ne de olsa her yiğit farklı şekilde yoğurt yer.Şimdi şunu belirteyim yaratıklara karşı asit yeteneği tamamen yaratıkların durumuna göre değişen bir durum.yeraltı açılmadan önce şifalarımı asit ve zehir yeteneği ile büyücü hızında kasabiliyordum. Çünkü meteor da asit ve zehir direnci yaratıkların az ve bazılarının ki yok denecek kadar az ve en büyük fark yaratıkların canlarının seviyesinde.goktanri yazdı:asitçi şifacımı yüksek levellerde (48-49) yaratık kesmek için pek düşünmüyorum aslında
saygılar
Yaratıklar belli seviyelere kadar leveline göre canları artmakta taki Meran şehrine girene kadar. Çünkü bir cin veya uçan muhafız 10 bin civarında canı varken diğer yaratıklar şehirde 40 bin den başlıyo ve bu degesiz yükseliş senin asit hasarının hızlı kasma aracı olmaktan çok kudret yiyen bir yetenek haline dönüşüyo. Ve şehirde ayakta kalabilmek için de kudret çok önem taşıyo. Şehirde asit direnci en düşük yaratık Meran Muhafıızı ama malun onu keserek kasmak abes olur.Bu nedenle uçan muhafız kesmek daha iyi canı az ama o da asite dirençli bir alet.
Sanırım senin yaratıktan ziyade amacın büyücü kesmek.Şifacı sadce yetenek sistemi ile itemsiz bile olsa büyücü kesebilir ama şu var ki o yetenek sstemi ile diğer işlerini göremeyebilirsin.Bir şifacı yeteneklerini kullanması sabrı ve dikkati sayesinde ayakta kalır.Büyücü de ilk kural çevik ve kıvrak olmaktır . Strateji her karakter için gerekli onu belirmeye gerek yok.Ama şunu belirteyim sadece zehir yeteneği ile bile büyücü kesebilirsin asit ile uğraşmak istemiyorsan. Fakat hem itemin hem de gbm için biraz paran varsa o zaman daha değişik kombinasyonlarda yapabilirsin.
İllaki yorum yapacaksınPetcarar yazdı: her asitçi meran muhafız kesemez. emin olabilirsiniz.
Abicim mesele asit ile muhafız kesebilmek değil bunu illaki yapabilirsin bu çok zor bir olay da değil hiç bilmeyen bir kişi bir hafta uğraşsa yine becerebilir.
Ben şifacı ile üstümde hiç item olmadan çıplak bile buz büyücüsü keserim ki bu bana has bir yetenek değil istemek ve denemek ile alakalı bir durum ama 10 dakika da bir yaratık kesmek fayda sağlar mı bunu düşünmek lazım.
Sen meselenin özünü düşün İKV nin şartları belli diğer oyunlarda şifacın kudretinden veya canından kesersin büyü gücünü arttırırsın ve yaratıkları bir kaç vuruşda kesersin ama İKV de büyü gücü şifacılarda asla ana yetenek olamaz sadece destek kuvvet olabilir

MERAN 23 EYLÜL 2008
RedsxLine*RedsxEagle*RedsxKill