Kuklacı SunucuSunun Batışı !!!!....
Re: Kuklacı SunucuSunun Batışı !!!!....
şuan emö. kuklacı.teşkilat gibi serverler çok daha güçlü ama tılsım ve meran kuklacıyı geride bırakmak üzere oralar daha fazla gelişti tılsımda oynuyordum bir zamanlar çok fazlaydı vede güçlü bir serverdi ama kuklacı giderek azalıyor server sanki biraz küçüldü fazla adam yok bazı tanınmış kişiler hariç
SanaL Dünyada Küfür Ediyorsunuz,KLawye erkekliği tasLayanı çok qörDüK...
Devrim bir gemidir.Kim bilir kaç okyanus kaç Deniz GEZMİŞ...
0-0*ıIlıIı*-00DeVRim BiR GemiDiR...Kim BiLir,kaç OkyanuS,kaç DENİZ GEZMİŞ...0-0**0-0
0-0*ıIlıIı*-00DeVRim BiR GemiDiR...Kim BiLir,kaç OkyanuS,kaç DENİZ GEZMİŞ...0-0**0-0
- sokan28
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Birkere bu oyunda suanki haliyle sunucu ayrımı yapılamaz çünkü her yerde böyle dengesizler var.Bütün sunucularda yaşanıyor böyle olaylar sanmayınki sadece bizim sunucumuzda var böyle kişiliksizler...
İnsanları sev,ama güvenme!!!
delikanlıyız
ronaldinhokan
delikanlıyız
ronaldinhokan
- Asigenc
- Salgın Koruyucusu
Öncelikle konuyu acan arkadaşa tşk ediyorum böle güzel konulara deginmek var olan yanlışların düzeltilmesi anlamına gelmektedir..

Suskunlugumuz Aseletimizdendir..

Suskunlugumuz Aseletimizdendir..
- LoS3MooN
- Salgın Koruyucusu
SeLamlar ,
Biz bu konuyu yaklaşık 100 kere açtık . Bir sonuç ortaya koymuyucak o yüzden hiç konuşmanızı tavsiye etmem boşverin .
Biz bu konuyu yaklaşık 100 kere açtık . Bir sonuç ortaya koymuyucak o yüzden hiç konuşmanızı tavsiye etmem boşverin .
İkvxkritikçisi[LoDoS] / Philotheos[aRz] / Anatolia[aRz] / Gladıoxrecep[LoDoS] ...
Raiders Of AnatoLia

" Hep daha iyisi , herşeyin daha iyisi için ..."
Raiders Of AnatoLia

" Hep daha iyisi , herşeyin daha iyisi için ..."
-
- Sahaf Yardımcısı
Hırsızlık olaylarına karşı alınması gereken önlemleri almak yerine açık verilirse bu hırslığa sebepdir Ava giderken vlanmak gibidir sen hiç bişi yapma sadece oyuna gir gene hırszlık baş gösterir
Oyundaki küfür olayı ise kimse yanlış yapmadıkça kimse kimseye bişi demez durduk yere küfür eden çokl var o ayrı bi sorun:) özelime durduk yere küfür yedim ama mailime gelen e-postaylan sevindim neyse:)
Haksızlık diolar oyunda baban bile olsa babanada güvenmicen kardeşim bu net bi olay ve anlamakda zorluk çeken arkadaşları daha sonra yok gözlüğümü çaldı yok çarımı soydu gibi arkadaşım çok gördük önlem çok önemli:)
Neyse arkadaşlar bildiğimiz konular zaten ama güncel tutmak istedim kolay gelsin iyi oyunlar/forumlar...
Aşkxadamı
Oyundaki küfür olayı ise kimse yanlış yapmadıkça kimse kimseye bişi demez durduk yere küfür eden çokl var o ayrı bi sorun:) özelime durduk yere küfür yedim ama mailime gelen e-postaylan sevindim neyse:)
Haksızlık diolar oyunda baban bile olsa babanada güvenmicen kardeşim bu net bi olay ve anlamakda zorluk çeken arkadaşları daha sonra yok gözlüğümü çaldı yok çarımı soydu gibi arkadaşım çok gördük önlem çok önemli:)
Neyse arkadaşlar bildiğimiz konular zaten ama güncel tutmak istedim kolay gelsin iyi oyunlar/forumlar...
Aşkxadamı

Aşkxadamı/Aşkxreco/Pecerr/Pecer/Karamürselli/Aşkxbaşkan
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
KÜFREDEN SANİYESİNDE BAN YİYCEK SUSTURMA FELAN OLMUYACAK.BU OYUNU 7 DEN 70 E KADIN ERKEK HERKES OYNUYOR AĞZA ALINMAYACAK LAFLAR EDİLİYO SANİYESİNDE BAN OLSA NE GÜZEL OLUR 
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- trapzone1
- FareAdam Düşmanı
sonuna kadar haklsıın arkandayım .
eski biR dost < IITRABZONLUII >
- KankaXzeus
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
- henryxx2012
- FareAdam Düşmanı
kör deyiliz büyü kyazmıs utasnmaz DAkskriz yazdı:Edilen Küfürlerin Üzerine geLip "Şikayet et " Butonuna basmanız üzere Gereken İşlem yapılacaktır. iyi eglenceler
~~~~~~~~Gecenintakipçisi~~~~~~~~Tweetyxxxx~~~~~~~~Ãşkxmeleği~~~~~~~~