Drowxcorellon yazdı:üzgünüm ksk gene yanıldın o neslihanın abisi eminönü sunucusundan bir büyücü arkadaş oyunu bırakdı ve geri gelmesini istedim ok oldumu her türlü ispatıda ederiz.
o batuhan deqiL sen kendini kandır benim ksk oLduqumu qösderen bir ispat koy sana kim oLduqumu açıkLarım Ayrıca su diqer konuLarı acan arzsananexLan La aLakam yokdur dawut bey.
Dawut az ar Namus şeref warsa sen ymin et dawut oLmadıqına Tabi şerefden bahsetmek isterim Sana ama kaybettiqin birşeyi dinLemek isdemessin
titanxic yazdı:ne esir kampı ADAM RESMEN BAKIMLI EĞİTİMLİ DİPLOMALAI İT ARIYOR HEHEHE
GEL DERSE GELCEK GİT DERSE GİTCEK ATIL OĞLUM DERSE ATILACAK )))))))))))))) benden sana TEK SÖZZ BÖLE LONCANIN TAAAAAAAAAAAAAAAAAAA q q :D::D
İsteyen gelir İsteyen Gelmez loncaya Kimseyi Zorlamıyoz
[*]Viktoriaxbuse[*][/b][/i][/color] Bastığın yerleri 'toprak' diyerek geçme, tanı!
Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehid oğlusun, incitme, yazıktır, atanı.
Verme, dünyâları alsan da bu cennet vatanı. [*] Drowxminatour [*][/b] [/i] [/color]
[*]Viktoriaxbuse[*][/b][/i][/color] Bastığın yerleri 'toprak' diyerek geçme, tanı!
Verme, dünyâları alsan da bu cennet vatanı. [*] Drowxminatour [*][/b] [/i] [/color]
ikvm yazdı:bak sen biri namus ve şerefden söz ediyor sen önce bana verdiğin NAMUS ve ŞEREF sözünü tut ondan sonra gel bnden bunu iste namussuz herif dediğini yaptım sözümü tuttum sen hala tutmadın gelmiş burada iftiralar atıyorsun bana ben rom oynuyorum inanmayan gelsin göstereyim daha dün rahibimi 14 level yaptım ikvde oynayan başka bir arkadaşım ile oraya geçtik ayrıca bn samimi olduğum çoğu insanlara kanka die hitab ederim sen bunu bilemezsin sen önce bi şerefli insan olda çevrende sana değer verecek insanlar olsun ondan sonra insanları yargıla eleştride bulun bnm yorum yaptığım hiç bir konuya yorum yapma ve muhattabım deilsin istediğini yap küfür dahi et sana cwp vermicem kimse vermesin
1- Ben o ortaLıkda KsK diye doLanan weLet deqıLım. o Benm uyeLıqın benzerını acmıstır bunu sana uyeLık acıLıs tarıhınden we HesapLar arası ısım farKLıLıqından İspatLarım onunki SananeLanxD benım uyeLik sananeLenxD Len iLe Lan arasında fark waR bu kadar cahiL oLma dawut
2-Drow denen ezme LoncaLarının baskanı sensın ve uyeLer arasında vıktorıa merwe LeyLe buse topLarıda waR
3- SonmaqenesLi senin sewqLnde item köpeqi oLmuskı kızLarn tötnde doLanmandan rahatsız oLmuyor deqiL
4- Daha fazLa konusturmada azcık deLıkanLı oL o yanındakı topLara benzemıssın ıtıraf et
5- HaLa bnm o ksk maLı dıye qezınen forum soytarısı oLduqumu dusunuyorsan sana söyLe bısey yapayım doqum tarıhınden tut fotoqrafına kadar cıkdıqın kızLarın Lısdesıne kadar önüne koyarım
6-Ksk iLe özeLden qörsdqne qöre onLa iş birLiqi yapdıqını kendın ortaya koydun bunu ben sozumu tuttum sende tut qıbısınden anLadıqımza qöre sendede o kadar namus seref oLduqnu bızzat qösdersn
7-KonuLara cewap wermeyeceqın bu Loncanın sana aıt oLduqunun ortaya cıkarmamak ıcın yaptıqın bır kompLo yemezLer
8-Tekrar dıyorum aksını ıdda edıyorsan dedqım yemını et Konu kapansın Etmessen her turLu ıspatLamıs oLursn sen anca Yenıcerıx LerdekıLerı kandırırsın
Bunu Adam yerine Koyan varmı ? :roll:
atabeyloncasi yazdı:Loncanız tüm Sancak halkına hayırlı olsun...Üye alımı yaparken dikkatli olun.Laf yemeyin.
Atabey Ailesi adına
Selametle
Teşekkürler :geek:
ataxlonca yazdı:Loncanı hayırlı olsun ikv yolunda inş başarılı adaımlar atarsınızz örnek bir lonca olursunuzz
Teşekkürler :geek:
hayırlı olsun sizin savaşcıların depar kaç birde o kendini az çok beğenmiş başkan dur dediğinde durmassanız ne olur merak ettim savaşda biri bana emir vericek isterse lonca başkanı olsun alırım ayağımın altına siz naparsınız merak ettim
ArtiSt DéiLim Ama "MuhTésém OLmaK" KanıMda vaR Napıyım;)[*][/color]