Lonca üye alım sorumluları;
Sanalkorkun&Ramcan
Değerli üyelerimiz;
1-Turkokaradulx
2-Bloodxknow
3-Byböceq
4-Xdenizcix
5-Dadavaxyunus
6-Kralxtitan
7-İstanbulçocuğu
8-Fatherxdevil (Kuklacından geldi)
9-Bayxarapoglu
Üye alımı devam etmektedir..
Fatherx Ler arz yolunda mecburiyet =))
- Sanalkorkun
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
- Lonca: Sanalkorkun
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Lonca: S E A
Re: Fatherx Ler arz yolunda mecburiyet =))
Bencede arz olun arz yok valla em atarız ne güsel 

SİNCE 2007...
- Sanalkorkun
- Labirent Rehberi
Aynen ömer arz sayısı az olduğu için arz olduk,bir tarafımız hala Lodosyarar yazdı:Bencede arz olun arz yok valla em atarız ne güsel
Göster
- Sethxlyder
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
Kendımı tutucam diyorum tutamıyoRm , Regirock denilen şahıs ataxloncasındayken mecxlere qiden yoksun , biz senin gibi lonca değiştirmiyoruzz arkadaşlarımıza ihanet etmiyoruz ? Şimdi agzımı actırma bütün yaptıklarını sıra sıra anlatırım millete , iftiracı ' şahıslara karnımız tok . Ben kımsedn para pul istemedim bunun kanıtı istiyorum kimsenin malında gözüm yok . Sizin gibi iftracı yoksunlarına karnımız tok regirock . Aykutun çoçuqu millet sizin ne oldugunuzu bilmiyor ama zamanla bakalım bildittirecem benden korkun !! Ben şuana kadar kimsenin malını calmadım ,kimsenin malına göz dikmedim . Varsa fotu koyun benım bu yaptıklarıma dair , adam gibi oyunumuzu oynuyoruz yoksnunun birisi geliyor iftira atıyoR. Benımle ne alıp veremiyorlar anlamıyorum demekki zamanında cok koymusm sana regirock bu acın ondan heralde . Yoluna biz senin gibi arkdaşlarımızı satmıyoruz . Ahlak yoksunu . senin ne işler çevirdigini biliyorum !! Hadi şimdi Yoluna Arkdaşlarıın satmaYa Devam et Sen
BycRox
Darkxray
Leqendxjoey
Bloodxknow
GiantsxqeRidöndü
Xxserxxkanxx
SanaLkoRkun
€min .. !
SusqunLuqmu Hafife aLma ,KonuşuRsam aqıR qeLır kaLdıRamazsın . !
Darkxray
Leqendxjoey
Bloodxknow
GiantsxqeRidöndü
Xxserxxkanxx
SanaLkoRkun
€min .. !
ßerat senınle konustuk sanıyrdum ama sen benı dınLememıssın neyse ...
İnsan bu,su misali,kıvrım kıvrım akarya!Bir yanda akan benim,öbür yanda SAKARYA
senden mı korkucaz ?Sethxlyder yazdı:Kendımı tutucam diyorum tutamıyoRm , Regirock denilen şahıs ataxloncasındayken mecxlere qiden yoksun , biz senin gibi lonca değiştirmiyoruzz arkadaşlarımıza ihanet etmiyoruz ? Şimdi agzımı actırma bütün yaptıklarını sıra sıra anlatırım millete , iftiracı ' şahıslara karnımız tok . Ben kımsedn para pul istemedim bunun kanıtı istiyorum kimsenin malında gözüm yok . Sizin gibi iftracı yoksunlarına karnımız tok regirock . Aykutun çoçuqu millet sizin ne oldugunuzu bilmiyor ama zamanla bakalım bildittirecem benden korkun !! Ben şuana kadar kimsenin malını calmadım ,kimsenin malına göz dikmedim . Varsa fotu koyun benım bu yaptıklarıma dair , adam gibi oyunumuzu oynuyoruz yoksnunun birisi geliyor iftira atıyoR. Benımle ne alıp veremiyorlar anlamıyorum demekki zamanında cok koymusm sana regirock bu acın ondan heralde . Yoluna biz senin gibi arkdaşlarımızı satmıyoruz . Ahlak yoksunu . senin ne işler çevirdigini biliyorum !! Hadi şimdi Yoluna Arkdaşlarıın satmaYa Devam et Sen![]()
- Sethxlyder
- Sahaf Yardımcısı
Hehe talep ettim ama reddettim ? Oqe biraz anlamlı konuş iFtiracı sünepeLer meraq etme
aykut sanal seni dinLemez
oqe bu sefer hiç cabaLama
Bida Rowxloncası aykutnumuş pehhh xD sen 1 qRam bile adam deilsin nasıl olacaksın rowxbasqanı xD mL bide bana oyunda byLe dıyor.Hehe bıde lonca deqiştirmiyoruz diyor jonturklerden ifitra,sunucunda qım attırdı cyberxde 1 lvl caRlar acarak byböceg die carlar acarak kım attırmaya calıstı la anqud bebem. bunu anLa kafana Sok
Sanal seni dinLmez mraq etme kendını coq aşmıssın aykud aştıtracam zamnla baqaLım reqirockla ne işler cewirdiqinizi biliyorm fazla uzatma oqe hadi yoluna
Dünkü çoçuk qeLmiş tehdıt edıyor
BycRox
Darkxray
Leqendxjoey
Bloodxknow
GiantsxqeRidöndü
Xxserxxkanxx
SanaLkoRkun
€min .. !
Darkxray
Leqendxjoey
Bloodxknow
GiantsxqeRidöndü
Xxserxxkanxx
SanaLkoRkun
€min .. !
- Sanalkorkun
- Labirent Rehberi
Merhaba beyler..
Emincan,Fatherx Loncası Kuralları gereği;Forumda veya oyunda ki hiçbir tartışmaya girmeyeceksiniz.
Bu davranışı tekrarlamazsan seviniriz..Tekrarlarsa ardından gelecek cezalara hoşgörülü davranırsan seviniriz...
İyi oyunlar..
Bu davranışı tekrarlamazsan seviniriz..Tekrarlarsa ardından gelecek cezalara hoşgörülü davranırsan seviniriz...
İyi oyunlar..
Sethxlyder yazdı:Hehe talep ettim ama reddettim ? Oqe biraz anlamlı konuş iFtiracı sünepeLer meraq etmeaykut sanal seni dinLemez
oqe bu sefer hiç cabaLama
Bida Rowxloncası aykutnumuş pehhh xD sen 1 qRam bile adam deilsin nasıl olacaksın rowxbasqanı xD mL bide bana oyunda byLe dıyor.Hehe bıde lonca deqiştirmiyoruz diyor jonturklerden ifitra,sunucunda qım attırdı cyberxde 1 lvl caRlar acarak byböceg die carlar acarak kım attırmaya calıstı la anqud bebem. bunu anLa kafana Sok
Sanal seni dinLmez mraq etme kendını coq aşmıssın aykud aştıtracam zamnla baqaLım reqirockla ne işler cewirdiqinizi biliyorm fazla uzatma oqe hadi yoluna
![]()
turkceyı katlettın ne yazdıgını anlamakta zorluk cekıyorum
Dedıklerını ıspat etsene ?? Dunku cocuk mu ? 49 yenı geldıgınde benden para ıstedıgını unutmadım
- Drowxbugbear
- Şarapçı'nın Sırdaşı
güzel güzel arzlar artıyo
Dяσwxвuqвєaя
EmoTiwo
Sensitivexgirll
EmoTiwo
Sensitivexgirll