canerbjk yazdı:Kenan Seldaya laf yok len çizerim ha
Ölümsüzlider
vay vay öylemi kenan arz charlara gir dersın ama Görüşürüz olum :=))
Doğal olmayanın yalnızca alışılmış olmayan anlamına geldiği, alışılırmış olan her şeyin de doğal gözüktüğü bir gerçektir. J.S.MILL [AnKFoLDerSs,KsAxDuMAnKaRa,ErnestoCHE,Xwoof,xWooFx, Ankfolders,banka]
Öncelikle herkeze merhaba demek istiyorum uzun zamandır aranız da yoktum, gelir gelmez bazı yeniliklerle karşılaşmak benide sizin kadar mutlu etti.Bunlardan biride ''Bizans'' loncasının yeniden bu kadar aktif olarak görmeyi özelikle Seldayı burda bulmayı pek ummazdım Kısa bir süre içinde oyunda da görüşmek umuduyla loncanıza yeni üyeleriyle birlikte hayırlı olsun demek ıstiyorum.Şimdilik hoşçakalın.
QwXaS yazdı: Öncelikle herkeze merhaba demek istiyorum uzun zamandır aranız da yoktum, gelir gelmez bazı yeniliklerle karşılaşmak benide sizin kadar mutlu etti.Bunlardan biride ''Bizans'' loncasının yeniden bu kadar aktif olarak görmeyi özelikle Seldayı burda bulmayı pek ummazdım Kısa bir süre içinde oyunda da görüşmek umuduyla loncanıza yeni üyeleriyle birlikte hayırlı olsun demek ıstiyorum.Şimdilik hoşçakalın.
QwXaS, HüküMRanSeNFoNi, RotunduS
Seni yeniden görmete çok güzel..
Umarım en kısa zamanda oyundada görüşürüz...
Seldaxbizans
Seldaaxbizans
Önce Lafa Bakarım Lafmı Diye,Sonra Söyliyene Bakarım Adammı Diye...