Oyunda Kürtçe konuşmak yasak değil mi?

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Titxdelikurt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Oyunda Kürtçe konuşmak yasak değil mi?

Mesaj gönderen Titxdelikurt »

Drowxauril yazdı:bu bir turk oyunu ne curetle boyle bisiye kalkısırlar delikurt loncandakileri iyi sec.

Hoca verir talkımı kendi yutar salkımı ( Sen bu Atasözü' nün ne demek istediğini de anlamazsın ama neyse ) embesillikte sınır tanımayan cahil kardeşim, hem kürtçe konuşamaz kimse bölgeden diyerek ve üyemiz dahi olmayan çakma bir TİT önadı ile açılmış üç beş level karakterin karalamalarını kullanmaya kalkıyorsun, hemde İKV FORUM da kişisel kullanıcı adın ve imzan da GAVURCA yazılar ve harfler kullanıyorsun adama sormazlarmı BUNE PERHİZ BUNE LAHANA TURŞUSU... ;)
En son Titxdelikurt tarafından 07 Nis 2010 22:53 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.
Resim
ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
Kullanıcı avatarı
Titxdelikurt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Titxdelikurt »

Drowxauril yazdı:bu bir turk oyunu ne curetle boyle bisiye kalkısırlar delikurt loncandakileri iyi sec.

Hoca verir talkımı kendi yutar salkımı ( Sen bu Atasözü' nün ne demek istediğini de anlamazsın ama neyse ) embesillikte sınır tanımayan cahil kardeşim, hem kürtçe konuşamaz kimse bölgeden diyerek ve üyemiz dahi olmayan çakma bir TİT önadı ile açılmış üç beş level karakterin karalamalarını kullanmaya kalkıyorsun, hemde İKV FORUM da kişisel kullanıcı adın ve imzan da GAVURCA yazılar ve harfler kullanıyorsun adama sormazlarmı BUNE PERHİZ BUNE LAHANA TURŞUSU... ;)
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.
Resim
ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Ucube »

Arkadaşım Evet bu bir Türk oyunu Yanlız bi kaç kişiye laf söyleyeyim diye kendini rezil etme.. Sen önce kullanıcı ve karakter adın ayrıca lonca adına bak. Hangisi Türkçe? ;)
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!

נσкєя
Kullanıcı avatarı
Drowxcorellon
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Drowxcorellon »

bu oyunda isteyen istediği dilde konuşabilir fakat din dil ırkçılık vb. ayırımlar yapılmak için dil kullanılıyorsa bu bir suçlamadır. Eğer bu tür olayların yaşandığını düşünüyorsanız yönetime bildirirsiniz onlar gereğini yapar
Drowxdadawa
Kullanıcı avatarı
Kerrmit
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Kerrmit »

Egit loncasindan iki vatandas gecen ay adada kp kasarken bize kürtce küfür etti ,resmini almaya gerek duymadim.
Yöneticilerimizin kürtce anladigindan süphe ettigim icin böyle birseye gerek duymadim, ama bir kürt köyünde dogdugum icin az cok anliyorum bu dili.
ayrica Egit in anlaminida arastirsin bakalim yöneticilerimiz, 35 senede 40 bin insanimizin ölmesine sebep olan bu ayrimciligin neresindeymis bu lonca ismi...
Stilla/Eugen/
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ORHANBEY »

Kerrmit yazdı: Egit loncasindan iki vatandas gecen ay adada kp kasarken bize kürtce küfür etti ,resmini almaya gerek duymadim.
Yöneticilerimizin kürtce anladigindan süphe ettigim icin böyle birseye gerek duymadim, ama bir kürt köyünde dogdugum icin az cok anliyorum bu dili.
ayrica Egit in anlaminida arastirsin bakalim yöneticilerimiz, 35 senede 40 bin insanimizin ölmesine sebep olan bu ayrimciligin neresindeymis bu lonca ismi...
Yöneticilerden (İKV DESTEK TAKIMI) Kürtçe bilen , İngilizce bilen var . Oyun içerisindeki kürtçe bir kavgayı şikayet edin küfür varsa inceleyip ceza aldığını göreceksiniz ;)

[DENENMİŞTİR!]

“Genel Sohbet” sayfasına dön