ARKADAŞLAR DAHA ÖNCE YAPTIĞIMIZ BİR KAÇ BAŞARISIZ DENEMEDEN SONRA BİRDAHA BÖLE BİR ORGANİZASYONDA BULUNMAMA KARARI ALMIŞTIM FAKAT BU KARARI ALMAMIN SEBEBİ KADİMİN KESİLEMEMESİ DEĞİL DAHA ÇOK BİR ÇOK ARKADAŞIMIZIN ÖN HAZIRLIKLARI YAPMAMIŞ OLMASIDIR
ÖN HAZIRLIK ÖN HAZIRLIK KUDRET İKSİRLERİ HASAR VE DİRENÇ İKSİRLERİ
VE ÜSTÜNE BANANE BEN ONLA UĞRAŞAMAM GİBİ LAFLARI ALENEN ETMELERİ
ARKADAŞLAR BİLİRSİNİZKİ BEN BİER İŞİ YAPARKEN ÇOK CİDDİYE ALIRIM İŞ BİTİNCE GEYİĞİMİ YAPARIM AMA ARAMIZDAKİ BAZI GENÇ ARKADAŞLAR VEYA GENÇ OLMAYIP AMANN ALTI ÜSTÜ OYUN DİYE DÜŞÜNENLER İÇİN SÖYLÜYORUM EĞER CİDDİYETTEN UZAK OLACAKSANIZ LÜTFEN KATİ SÜRETLE GELMEYİN GELMEYİNKİ ORAYA CİDDİ ANLAMDA GÖREV YAPMAYA GELEN ARKADAŞLARINDA AZMİNİ KIRMAYIN SİZİN YÜZÜNÜZDEN BOŞA UĞRAŞMIŞ OLMASIN KALABALIK OLDUK KESERİZ DİYE ÜMİT ETMESİN
UZUN LAFIN KISASI HERKES MALZEMESİNİ TOPLASIN İKSİRİNİ ÜRETTİRSİN TARIK YAPACAK YAĞIZ YAPACAK OLAYI KİMSE BEKLEMESİN
VE YEŞİL GÖREVİ OLAN ARKADAŞLAR GEREKLİ MALZEMELERİNİZİ SORUN TOPLAYIN SON GÜNE KALMASIN YEŞİL HİDRA GÖREVİNİZİDE YAPALIM KADIME GİRİN AMA ALIN TERİ DÖKMEDEN BU SUNUCUDA YAŞAMAK YOK ARTIK ALIN TERİ DÖKÜNKİ KALASINIZ TÜM ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
KADİM HİDRA 17/*18 NİSAN 2010
- withoutlove
- Cin Avcısı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
KADİM HİDRA 17/*18 NİSAN 2010
What Makes You Different and Beauruful is Your Speciality
SENİ FARKLI YAPAN SENİ GÜZEL KILAN AYRICALIĞINDIR
- withoutlove
- Cin Avcısı
Re: KADİM HİDRA 17/*18 NİSAN 2010
Toplanma SAATi İlerleyen günlerde açıklanacak tır.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
abi mor yazma yav gözüm kamaşıyor okuyamıyom
:)
Yazılılardan izin olursa yapacaz bişeyler.en azından 1 kere keselim zaten son tecrübeme göre tek tank yağız abi ve asıl kudret iksiri ona lazım herkese çok miktarda lazım değil yapacaz bişeyler inaşallah keseecz.
Yazılılardan izin olursa yapacaz bişeyler.en azından 1 kere keselim zaten son tecrübeme göre tek tank yağız abi ve asıl kudret iksiri ona lazım herkese çok miktarda lazım değil yapacaz bişeyler inaşallah keseecz.
- withoutlove
- Cin Avcısı
ALLAH ALLAH SEN NE ÇOK BİLİYON ÖLE BEN SON SÖZÜMÜ SÖLEDİM SÖZÜMÜN ÜSTÜNE SÖZ SÖLEMENİZİ DEĞİL SÖLENENİ YAPMANIZI BEKLİYORUM ÖLE KIYIDAN KENARDAN 3 5 KUDRETLE YAPILACAK GÖREV DEĞİL
ZATEN 2 DENEMEDEDE BU MANTIK YÜZÜNDEN KESİLEMEDİ SEN KARIŞMA TANK IN İKSİRİNE SEN KENDİNE 100 TANE YAP BIRAK ARTSIN
ZATEN 2 DENEMEDEDE BU MANTIK YÜZÜNDEN KESİLEMEDİ SEN KARIŞMA TANK IN İKSİRİNE SEN KENDİNE 100 TANE YAP BIRAK ARTSIN
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
elimden geleni yapacam.sorun görevim olsun değil zaten.toplayabildiğim kadar toplarım.göreviniz se göreviniz olsun artık 1 kere kimden ne geldiğine ne gerek var sanki elimde oyuna girmek varken girmiyormuşum gibi diyorsun.şu aralar çok yoğunum.
- woLveRiNe
- Demirci Çırağı
- Lonca: Anka Plus
Merhabalar,
Bence, Bu görewde olmayacak, Nedeni Çok basit,
hiç bir Oyuncu Emir olan Bir Görewi , yapmaz, Yapmak istemez.
Anka bu yüzden Kaybediyor, Deniliyorki Deneyimli Oyuncu topluluğu. Evet ÖyLeydi. 3-4 ay belkide 3-4 hafta öncesine kadar. Oyundan Gidenler, Birbirine Kutup olanlar.. Örneğin , İsim vermeyeceğim ; Bana Git abdest alda Gel diyip atıştığım Kişi'de Görewde oldugu sürece ben Gelmem. ( Bana Kızanlar olacak, Solucan ve İfliss Görewlerini hatırlatırım. Hatta Çete , YeşiL hidrayı keserken oturmuşlardı , Kutuplaşma yüzüne.) Sunucunun Dengesi Alt-üst oldu.Benim bu pazar Ygs Sınavım olmasına Rağmen, hem çar kastım, hemde bu görew için bir iki şey toparlayayım dedim.. Ama Emir Gibi anlatılan Bir Görew, Görew sırasında 1 yanlış yüzüne kızılan Bir ortam varsa Herkez Gerilir. Bu bir oyun... İşte bu yüzden Bence Bu görewde olmayacak.
İmzamda yazdığım Sözü tekrar Hatırlatmak isterim
/color]
Gürültü ve patırtının ortasında sükunetle dolaş, sessizliğin içinde huzur bulduğunu unutma...
Bence, Bu görewde olmayacak, Nedeni Çok basit,
hiç bir Oyuncu Emir olan Bir Görewi , yapmaz, Yapmak istemez.
Anka bu yüzden Kaybediyor, Deniliyorki Deneyimli Oyuncu topluluğu. Evet ÖyLeydi. 3-4 ay belkide 3-4 hafta öncesine kadar. Oyundan Gidenler, Birbirine Kutup olanlar.. Örneğin , İsim vermeyeceğim ; Bana Git abdest alda Gel diyip atıştığım Kişi'de Görewde oldugu sürece ben Gelmem. ( Bana Kızanlar olacak, Solucan ve İfliss Görewlerini hatırlatırım. Hatta Çete , YeşiL hidrayı keserken oturmuşlardı , Kutuplaşma yüzüne.) Sunucunun Dengesi Alt-üst oldu.Benim bu pazar Ygs Sınavım olmasına Rağmen, hem çar kastım, hemde bu görew için bir iki şey toparlayayım dedim.. Ama Emir Gibi anlatılan Bir Görew, Görew sırasında 1 yanlış yüzüne kızılan Bir ortam varsa Herkez Gerilir. Bu bir oyun... İşte bu yüzden Bence Bu görewde olmayacak.
İmzamda yazdığım Sözü tekrar Hatırlatmak isterim
Gürültü ve patırtının ortasında sükunetle dolaş, sessizliğin içinde huzur bulduğunu unutma...
O Şimdi ASKER..!
9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..
http://www.facebook.com/fatih.ozbakan
9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..
http://www.facebook.com/fatih.ozbakan
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
hayır anlamadığım şey yapabilecek durumda olmadığım bişeyde neden eleştiriliyorum.zamanında ne istenildide yapmadım sanki.
- Damir
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Meclis-i Ayan
İnşallah Herkes yapması gerekeni yapar da kesersiniz bu sefer
FATALFORCE
- Fantomx
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Bende olamıyacağım , umarım mazur görürsünüz.
Bu aralar işim gereği yoğunum.
Bu aralar işim gereği yoğunum.
Vatan ne Türkiye’dir Türklere, ne Türkistan,
Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; TURAN…
Fantomx - Hunxfantom
Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; TURAN…
Fantomx - Hunxfantom
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Özgürlük için savas
inşallah kesersiniz ama çok ciddi ve titiz çalişmaniz gerek varinizi yoğunuzu bu işe verip bütün konsantiransyonunuzu bu işe verip kararli olmada fayda var eğer böyle olursaniz yan çarlarinizin görevlerini bile yaparsiniz benim düşüncem böyle