Arkadaslar sunucuda arz lonca sayısı azaldıgı için loncayı arz klanına mensup etmek istedim..
Şuan da düşük lvl charlarda Görev için lodos olanlar bi sıkıntı yasamicaktır..45 lvl üzeri herkez arz klanına mensup olacaktır..
Lonca üye alım sorumluları;
Sanalkorkun&Ramcan
Değerli üyelerimiz;
1-Turkokaradulx
2-Bloodxknow
3-Byböceq
4-Xdenizcix
5-Dadavaxyunus
6-Kralxtitan
7-İstanbulçocuğu
8-Fatherxdevil (Kuklacından geldi)
9-Bayxarapoglu
Şuanda 11 kişi bulunmaktador Loncamızda inşallah her geçen gün artacaktır.Loncamıza her gün minimum 10 kişi başvuruyor Bunların içinden 1 veya 2 kişi seçiyoruz.Lonca kurallarını okumadan Lütfen Başvuru yapmayınız...
Fatherx Ler arz yolunda mecburiyet =))
- Sanalkorkun
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
- Lonca: Sanalkorkun
Re: Fatherx Ler arz yolunda mecburiyet =))
İyi düşündün kanqa
düşük lvl bir kac kişi görev için lodos bazen arz oluyor..45 lvl etsinler hepsi arz olacak konustum.

Azdan az çoktan çok gider. Namımızın büyüklüğü dostlarımızın büyüklüğündendir
Sanal loncana girecem al beni :twisted: :twisted:
Bayxarapoğlu gibi açları aldınız ya bravo.
Diğer çarı kralxxpençe imiş.O adama dikkat edin çoğu kişinin huzurunu bozuyor.
Sadece uyarı :!:
Başarılar,kalıcı olmanız dileğiyle...
Haklı olabilrsin yan charını felen bilmiyorduk biz fakat,Biz item'e göre kişileri Loncamıza alıyoruz..Ve adamın itemleri güzel biz beyendik ve öyle girdi loncamıza.Ayrıca Lonca kurallarımız çerçevesinde,Savaşmayana saldırmak veya kp için bi tarafını yırtma çabaları kesinlikle yasakdır bunu belirtik kurallar'a Loncamıza katılanlarda bunları okuyarak girdi.katakuli yazdı:Bayxarapoğlu gibi açları aldınız ya bravo.
Lonca charındayken Bayxarapoglu(Fatherxkaan) kp veya herhangi bir kişiye sebepsiz saldırırsa bunu bize bildirin gerekeni yapalım.

Ya ben anlamadım gitti bu item olayını.İtem zamanla edinilen bişey fakat insanlık ve dostluk zor kazanılan bişey.Ramcan senle özel konuşmamızda anlattıklarıma rağmen Bloodxknow halen üye listenizde.Bunu herkesin bilemsi için burdanda anlatmak istiyorum.
Bir gün lodos kalede kp satıyorum kız arkadaşımın çarından.Bloodxknow özelime "senın erkek arkadaşın Gomeos du dimi diye sordu" bende evet dedim sonra bu "adı neydi peki hatırlayamadım die sordu" Bende Orhan hayırdır diye cevapladım.Sonra önemlı bişey yok diyip oyundan çıktı.Yarım saat sora ben kendi çarıma girdim ve bana hatunun çarının çakması olan bi çardan (noktalı harf. kullanarak) aşkım orhan nerelerdesin sabahtan beri seni arıyorum die pm geldi.Bende ona Bloodxknow senin pesşindeyim bundan sonra yazdım ve bu direk oyundan çıktı.İlk etapda bana sorular sorduğunda aklıma böle bişey geldiği için foto fanan alamadım.Bloodxknow u kendi vicdanına bırakıyorum ve bunu niçin yaptığını açıklamasını istiyorum,yada bu şekilde kaç kişiyi dolandırdığını merak ediyorum.
Şimdi ben size soruyorum.Sizce herşey item mi?
Ayrıca ben bunun gibi insanların oyunda barınmasını istemiyorum, hele hele bir lonca mensubu olarak insanlara örnek teşkil etmesini hiç istemiyorum.
Bir gün lodos kalede kp satıyorum kız arkadaşımın çarından.Bloodxknow özelime "senın erkek arkadaşın Gomeos du dimi diye sordu" bende evet dedim sonra bu "adı neydi peki hatırlayamadım die sordu" Bende Orhan hayırdır diye cevapladım.Sonra önemlı bişey yok diyip oyundan çıktı.Yarım saat sora ben kendi çarıma girdim ve bana hatunun çarının çakması olan bi çardan (noktalı harf. kullanarak) aşkım orhan nerelerdesin sabahtan beri seni arıyorum die pm geldi.Bende ona Bloodxknow senin pesşindeyim bundan sonra yazdım ve bu direk oyundan çıktı.İlk etapda bana sorular sorduğunda aklıma böle bişey geldiği için foto fanan alamadım.Bloodxknow u kendi vicdanına bırakıyorum ve bunu niçin yaptığını açıklamasını istiyorum,yada bu şekilde kaç kişiyi dolandırdığını merak ediyorum.
Şimdi ben size soruyorum.Sizce herşey item mi?
Ayrıca ben bunun gibi insanların oyunda barınmasını istemiyorum, hele hele bir lonca mensubu olarak insanlara örnek teşkil etmesini hiç istemiyorum.
yNçRxGOMEOS
yNçRxGoMeOS
yNçRxDocTR
- titanxic
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
GOMEEOS BENİ BENDE ONU SEVMEM kardeş sen yanlış yere yanlış kişilere söylüorsun ADAMLAR ZATEN BU LONCAYI MİLLETİ KEKLEMEK İÇİN AÇMIŞLAR İTEMLERİ GÜZEL OLANLARI ALIORLARMI
:):)::):) BLOOD KNOWA GELİNCE soysuzun kopuğun tekİİİ Bİ,RKEREDE BEN KÜFÜR EDİNCE ENGELLEME BENİ GOME KIZMA BANA Bİ BİLDİĞİM VARKİ KÜFÜR EDİYORUM BEN O ADAMA SEN RAMCANA BOŞUNA SÖYLE ADAMLAR SEÇİLMİŞ KİŞİLERİ ALIORLAR :d:d: YAKINDA KSK DE GELİRR ŞAŞIRMA FATHERXHIRSIZXLONCASI :d:d OLSAYDI DAHA GÜZEL OLUORDU hehehe
lafı dinlerim lafmı diye sonrada söyleyene bakarım ADAMMI die
Titanxic
Timxkin
Umit19832
Aşikar
Titanxic
Timxkin
Umit19832
Aşikar
Byböceq gibi para dilenen kişileri loncanıza aldığınızı inanamıyorum berat okadar adam varken liste bu olmamalıydı sende ramcanda oyunda sevdiğim kardeşlerimsiniz umarım herşey istediğiniz gibi olur başarılar.Sanalkorkun yazdı:Arkadaslar sunucuda arz lonca sayısı azaldıgı için loncayı arz klanına mensup etmek istedim..
Şuan da düşük lvl charlarda Görev için lodos olanlar bi sıkıntı yasamicaktır..45 lvl üzeri herkez arz klanına mensup olacaktır..
Lonca üye alım sorumluları;
Sanalkorkun&Ramcan
Değerli üyelerimiz;
1-Turkokaradulx
2-Bloodxknow
3-Byböceq
4-Xdenizcix
5-Dadavaxyunus
6-Kralxtitan
7-İstanbulçocuğu
8-Fatherxdevil (Kuklacından geldi)
9-Bayxarapoglu
Şuanda 11 kişi bulunmaktador Loncamızda inşallah her geçen gün artacaktır.Loncamıza her gün minimum 10 kişi başvuruyor Bunların içinden 1 veya 2 kişi seçiyoruz.Lonca kurallarını okumadan Lütfen Başvuru yapmayınız...
Regirock /Mecxsugar
Belirtiğim Gibi Loncama giren kişiler söz verirler Lonca kurallarına uyacağına dayir bunlarda bu sözü verdi tutmazlarsa
affedilmeksizin loncadan atılır...
affedilmeksizin loncadan atılır...