beyuler 2-3 yıllık olanlarınız iyi bilir şana göre sıralanan oyuncular listesi eskiden vardı yeni forumla kaldırıldı (bu forumla değil eskisinde vardı bir süre sonra kaldırıldı)
tekrar gelmesi çok gerekli oyuncuları savaşmaya sürüklüyor daha zevkli oluyordu artık meranda savaşın tadı kaçtı belki biraz olsun eski günleri hatırlatır..
EN İYİ 100 OYUNCU
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Kayı Alpleri
- Excellence
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
Re: EN İYİ 100 OYUNCU
Hayır gelmemeli.Herkes naylon yapar.Arkadaş arkadası kesip durur.Ve normal o kadar çevresi olamyan bi klandaki insan da o kişilere yetişmesi imkansız.Böyle bi güncelleme olmasın.
EXCELLENCE
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Kayı Alpleri
Excellence yazdı:Hayır gelmemeli.Herkes naylon yapar.Arkadaş arkadası kesip durur.Ve normal o kadar çevresi olamyan bi klandaki insan da o kişilere yetişmesi imkansız.Böyle bi güncelleme olmasın.
sanki şuan herkes naylon yapmıyor . en azından savaşlar canlanabilir
- Excellence
- Teşkilat Neferi

Strongxsifa yazdı:Excellence yazdı:Hayır gelmemeli.Herkes naylon yapar.Arkadaş arkadası kesip durur.Ve normal o kadar çevresi olamyan bi klandaki insan da o kişilere yetişmesi imkansız.Böyle bi güncelleme olmasın.
sanki şuan herkes naylon yapmıyor . en azından savaşlar canlanabilir
Valla şu sıralar iyi savaşlar olduğunu düşünüyorum.Önceden doğru hiç savaş olmuyor du çünkü herkes kasıyordu.Şimdi sunucumuzda 49 level sayısı arttı baya bi.Savaşların zevklenmesi bence 2 klanın loncaları ile alakalı olabilir.Lonca'ca savaşa gelsinlerde bak gör ne oluyor meteorun hali...Bu arada eskiden eminönünde çok güzel savaşlar olurdu.Açıkçası o savaşları özledim...
EXCELLENCE
Ben Eminönündeki Savaşlara Bayılırdım :mrgreen: Eski Handanın Oralarda Savaşırdık .Ve Ben merdivene çıkar Vururdum Büyücüden :mrgreen: Çok Güzeldi Yhaw Şimd Oyunda Sıkıldıgım Zaman Biriylen Tartışyom Sıkıntı Gidiyor :mrgreen:

- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Klan: Arzın Çocukları
evet en iyi 100 oyuncu listesi vardı hatta bende 80. bişiydim plussuz 3000 küsür kp yapmıştım
- essperanza
- FareAdam Düşmanı

Gelsin bencede çok iyiydi o zmn girememiştim ama şimdi girerim o listeye 
Safequard Megaxesper MeGaXBrüTaL MeGaxeSPeRaNZaA
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü

- Klan: Arzın Çocukları
aslında iyi olur gelirse egolarına yenilen oyuncularımız sırf adını görmek için laylon yapar gözlük fiyatları da düşer 
O Zaman'da waRdım Smdı'de oLurum 13. Sıraya Kadar qeLmıstım
)
M e G a X T e a M Lonca Ba$Kan yaRdımcSı
.../ K ! $ $\...
.../ K ! $ $\...
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi

- Lonca: Zaman