Yetenek Sizsiniz ikv ( Neden olmasın Gmler bakın )

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
savascixhalil
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Yetenek Sizsiniz ikv ( Neden olmasın Gmler bakın )

Mesaj gönderen savascixhalil »

Bence adı oyuna göre uygun; ikvnin en yeteneklisini yani en güçlü Karakteri seçmek anlamında Öle acun ılıcanın sundugu gibi deil :D
Resim

FENERBAHÇEM

I'love you RealMadrid

GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
Kullanıcı avatarı
savascixhalil
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Güzel fikir de bunun sunucular arası olacağını sanmıyorum. Ama sunucularda ayrı ayrı yapılabilir turnuva misali.

kardeşim senin demek istedigini net şekilde anladım öle olsa onda sunucunun en iyi karakteri die olmalıydı ama benim dedigim ikvnin en iyi karakteri Tüm sunuculardaki katılıcak savascılar aynı yere ışınlanıcaklar kan kapanına böle bişe var galiba Sobede yoksada yaparlar dimi :) kazanana aslında para ödülü 600 m verilsin Gm tarafından Dimi ikvnin en iyi karakteri olmak büyük bir şey + yanındada o karakterin posteri ayrı bölgelere asılsınn 2 ay güzel olur . bence bunu bi düsünün sayın sobee Çalısanları . ;)
Resim

FENERBAHÇEM

I'love you RealMadrid

Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
Kullanıcı avatarı
Stanley
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Stanley »

evet ordaki panoda kendi karakterlerimizi görmek güzel olurdu ama yılda bir defa olması kötü ayda bir olsa kazanana 10m verilse yeter yada bir eşya
Sunucu: Teşkilat
Karakter adı: Stanley
Seviye: 44
Tecrübe: %37
Efsun: Element

Not: soyuldu şu an
Kullanıcı avatarı
savascixhalil
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

evet ordaki panoda kendi karakterlerimizi görmek güzel olurdu ama yılda bir defa olması kötü ayda bir olsa kazanana 10m verilse yeter yada bir eşya

ayda 1 olmasın ozaman bir yarışma daha düzenlensin ayda 1 kez sunucunun en iyi karakteri die yada savascısı die büyücüsü die sifacısı die ayrı ayrı ama sobenin işinden aşkın yogun işleri oldugu için böle çalısmaları geç bi döneme hazırlıyabilirler bakarlarsa eyer :D
Resim

FENERBAHÇEM

I'love you RealMadrid

Kullanıcı avatarı
AmisosEmmi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen AmisosEmmi »

Güzel bir öneri dikkate alınıp alınmayacağı meçhul tabii.
Biz fuar dan önce grup lar arası bir proje düşünmüştük Tılsım sunucusunda
Bunu fuarda Gm lerle görüştük ama pek kendileri taraftar olmamıştı. Bu tür önerileri pek dikkate almıyorlar.
Ama bu tarz tatlı rekabetler oyuna çok fazla zevk katacağı gerçeğinide unutmamak gerekir.
Sizlere tavsiyem bunu sunucu içerisinde Sözüne güvenilir insanlarla yapabilirsiniz.
Bizim düşündüğümüz insanlar 6 şarlı gruplar kuracak Arz ve Lodos klanından eşit sayıda bunlar kur a ile eşleştirilip
Er meydanında hünerlerini sergileyecek ve bunu Lig tarzında yaparak Puanlama şeklinde en yüksek puan a ulaşan a Bu lig e katılım için ödenen paranın bir kısmı veya hepsi hediye olarak verilecek. Bu tür organizasyonlar biraz meşakkatli ama yapılabildiği takdirde çok zevkli bir eğlence olacağı kesin.
Yönetim kadrosunun pek sıcak bakmadığından ancak kendi çabalarımız ile bir şeyler yapmak zorundayız.
KarargaHxTeaM FAN !..!
Karakter Adı :[/color] AmisosEmmi-- AmisosGame
Karakter :[color=#FF0000] Savaşcı

Seviye : 49
Lonca :[/color] Amisos
Sunucu : Tılsım

“Genel Etkileşim” sayfasına dön