RASSAAAAAAA 5 KUTUPALARDAXBARON 2 WS SONUCU

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
rasaa
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: RASSAAAAAAA 5 KUTUPALARDAXBARON 2 WS SONUCU

Mesaj gönderen rasaa »

ULEN BANVİT ŞEN PİLİÇ NERDE GÖRÜLMÜŞTÜR BEN BİRİNDEN İTEM ALDIĞIM HERKESİ KENDİNMİ SANIOSUN BEBEKUTUP AYULARIYLA İŞİN OLMAZ ANLADIK TA SANA BİYERDE BİŞEY YAPMIŞIM ACIN VAR YARALI DOMUZ GİBİ DLION SAĞA SOLA HOST AĞIR GEL ABİ DESİNLER BENİM KİMSENİN İTEMİYLE PARASIYLA YADA KİMSENİN ARKASINA GEÇİP HIRLAMAM SİZİN GİBİ DAĞDAN İNDİNİZ KAR VAR SANIRIM DAĞDA YİYCEK BULAMADINIZ BURDADA SİZE ATILCAK EKMEĞİMİZ YOK BAŞKA KAPIYA kb arkadaşlar sözüm meclisten dışarı bunlar ancak bu dilden anlarlar iyi forumlar
Kutuplardax
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Kutuplardax »

İçerik silindi. Forum hesabı 7 gün uzaklaştırıldı.

[GM]Erdoğan
dorleo
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen dorleo »

selamlar
Bence qereksiz bir konu olmuş cünki 100 ws atsanız 5 ini kutuplarda alır dikkate alıp konu acmaya deqmezdi yaşar kardeş...iyi frumlar..
Kullanıcı avatarı
rasaa
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen rasaa »

kutuplardaxşota yı tanıtım arkadaşlar size : ismi hasan yaşı 24 geçengün dursun ali yani chesensxghost dan dayak yiyen arkadaş öncelikle bu bahsi geçen insan demicem bizlere hakaret olur yaratık,trabzonun araklı ilçesinde menenjitli olduğu için günde 10 larca kez dayak yiyo herkesten ve çevresinde kale alınmıo sizlerde benim gibi bu yaratığı adam yerine koyup yazdığı yazılara akıllıca yorumlar yazıoruz adı üstünde delidir ne yapsa yeridir zaten bunu anlamak için doktor olmaya gerek yok oyun için bile dayak yiyebilcek kadar beyinsiz bir mahlukat olduğunu kendisi hepimize kanıtlamıştır. Şimdi 2. olarak kutuplardaxbaron arkadaşımız yaşı 17 ismi hakan kendisi gayet akıllı biridir fazla konuşmaz öteki gibi saf değildir bakın ws i onla attık daha ağzını açıp yorum yazmadı bilio yaptığı hataları ama sanmasınki yanına kar kalcak bunlar. Arkadaşlar adam gibi yorum yazın buraya siz birine ws teklif edıosunuz ama ws e başkasının çarı başkasının itemiyle gelip sağdan soldan toplama itemlerle(üstelik nasılsa benim itemlerimide biliosunki) yinede kendi iteminli kendi çarınla ws yapamıosun nedeni basit çünki çarın ezik element itemin yok max iteminde sadece görev itemlerin var ama ne hacetse bölgeden havlaya biliosun mademki deli kanlıydın gelseydinya kendi çarınla kendi itemlerinle OZAMAN ÇARI SİLMESEM HAKLIYDIN KONUŞMAYA VE KONUŞTURMAZ ÇEKER GİDERDİM EMİN OL üstelik ws i bile kendin atamadın çarın sahibine attrdın yazık harbi yazık dayak bile uslandırmıo seni ve şimdi atılan ws de kutuplardaxbaron yani hakan arkadaşımız nasılsa bi kere hile ile yendim yine yenerim dedi ama bişeyi unuttuu olm sen çarı aynımı bırakacağımı sandın daha item yansıtırmıyım ben beni sadece çok yakın arkadaşlarım yenebilir ws de gerisi boş atılan ws kutuplardaxbaron la benim aramda olan bişeydir ve itemine dedi onu da vercek şansını zorluo kendide farkında
Resim
Resim
BaRoNn
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen BaRoNn »

hasan kalabalık esnasında 1 yumruk yedı ne kadar rahatlattı sizi agzınıdan düşmüyor. hasanın dursun a bişey dememesinin sebebi HASANIN CARINDAN DURSUNA BİRİSİ ANA ANA AVRAT SÖVMÜŞ YADA BENZER BİR ÇARDAN KÜFÜR EDILMIS HASAAN DURSUNDAN O FOTOYU GÖSTERMESİNİ BEKLIYOR.SANA O YALANALRI ANLATAN HANGİ SEREFSİZ İSE HESABI GÖRÜLÜR . HASANIN BU KADAR BEKLEMSININ SEBEBI FOTOYU GÖRMEK ÖYLE BİR FOTO YOKSA O ZAMAN HERŞEY BELLİ OLUR.
Kutuplardax
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Kutuplardax »

Öncelıkle ben hasan yasım 22 anadolu unıversıtesını acıktan verıyorum dayak kımseden yemedım sadece bı olay oldu bı tane yumrruk aldım kalabalıkta. kımseye ıftıra atmam rassa ve choosens gıbı. benım carımdan dursunun anasına kufur edılmıs ya da o oyle soyluyor bahsı gecen saatlerle o gun ben oyunda deıldım. eger oyle bısey varsa benım carımdan soylenmısse adamlımızı yaparız ozrumuzu dılerız. Ama yok sahte bı carsa haksız yre bı yumruk almıssam bunun da hesabını keserım . Herhangı bı rahatsızlıgım yok kımseden de dayak yememısımdır bos ıftıra bu rassa bılıyorm senın derdını .Sana bunu dursun mu dedı hasan menenjıt dayak yıyor ona dersın kı ıdmanı basılan ve sesı cıkmayan dursunmu hasan mı.haksız sam bırıne bıse etmem ben dursunda fotosu var mıs kufrun onu beklıyorum.eger foto sahte bısey cıkarsa ılk ozur beklerım .yok o da olmazsa edecemı bılırım.Şİmdılık dursundan fotoyu beklıyorum.Ayrıca kımseden falan da korkmam .ıftıra atmak benım ısım deıl cıksın dursun desınkı hasan hırsızdır ıspatını koysun ben oyunu bırakayım.
PrinceofaniL
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen PrinceofaniL »

baya uzadı bu konu hasan biz trabzonluyuz rasaa rizelı işimi karıstırma onu bi daha
konuyu kapt daha yazma
Benimle Ters Gitme Düz Gitmeye Hasret Kalırsın...
Kullanıcı avatarı
Break
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Break »

La oyuna bu kadar kaptırmayın kendinizi lannnnnnnnnnn ha koca koca adamlarsınız yürüyün gidin sosyal hayatta takılın be.
İmzanızda paylaştığınız hakaret içeren içerik nedeni ile imza hakkınız kaldırılmıştır.

“Genel Sohbet” sayfasına dön