Yetenek Sizsiniz İkv (neden olmasın)
- savascixhalil
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Yetenek Sizsiniz İkv (neden olmasın)
Merhaba İkv Halkı ; eski forumda ve yeni forumda hep sunucunun en iyi savascısı kim die konular görürdüm yorumlardada millet kendine güvenerek ben diyor ve bazıları itiraz edip küfür ediyorlar eyer sunucunun en güçlü savascısını merak ediyorsak her sunucudan kendine güvenen ben bu yarışmaya katılırım Dien sunucu başı 5 grubtan oluşan yada sunucu başı 16 karakterden oluşan şahıslar belirlensin ve Yarışmanın tarihi geldiginde o kişileri kan kapanına ışınlasınlar bu oyundada Finale gidilen yollardan olsun Bilet,çeyrek final,yarı final, final geriye tek bir grub veya kişi kalsın grub dediysem grublu olursa eyer
kazanana 90m oyun parası verilsin aynı yetenek sizsiniz türkiyedeki gibi bu yarışma birde her yıl düzenlense güzel olur dimi bu yoldan birde ikvnin en iyi sifacısı büyücüsü yarışması olsun süper olur benimle bu konuyu düsünmek istiyorsanız lütfen genel iletişime bu yazdıklarımı alıntılayında görsün Gmler belki ne bilirsiniz böle bir yarışma düzenlenir
not: migrat geldiginde oyuna Geri dönme ihtimalim ola bilir
iyi forumlar .

FENERBAHÇEM
I'love you RealMadrid
GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
- Xsweetxintikammm
- Işık Hanım'ın Elemanı
Re: Yetenek Sizsiniz İkv (neden olmasın)
Güzel bir uygulamaya benziyor
Başarılar
Başarılar
TEMİZ BİR İKV İÇİN HEP BERABER 
- savascixhalil
- Demirci Çırağı
Güzel bir uygulamaya benziyor
Başarılar
Biraz saçma oldu baslık ama mezbur böle olmalı oyun içinde vsden baska bişe yapamayızki dimi

FENERBAHÇEM
I'love you RealMadrid
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
- savascixhalil
- Demirci Çırağı
Merhaba İkv Halkı ; eski forumda ve yeni forumda hep sunucunun en iyi savascısı kim die konular görürdüm yorumlardada millet kendine güvenerek ben diyor ve bazıları itiraz edip küfür ediyorlar eyer sunucunun en güçlü savascısını merak ediyorsak her sunucudan kendine güvenen ben bu yarışmaya katılırım Dien sunucu başı 5 grubtan oluşan yada sunucu başı 16 karakterden oluşan şahıslar belirlensin ve Yarışmanın tarihi geldiginde o kişileri kan kapanına ışınlasınlar bu oyundada Finale gidilen yollardan olsun Bilet,çeyrek final,yarı final, final geriye tek bir grub veya kişi kalsın grub dediysem grublu olursa eyer kazanana 90m oyun parası verilsin aynı yetenek sizsiniz türkiyedeki gibi bu yarışma birde her yıl düzenlense güzel olur dimi bu yoldan birde ikvnin en iyi sifacısı büyücüsü yarışması olsun süper olur benimle bu konuyu düsünmek istiyorsanız lütfen genel iletişime bu yazdıklarımı alıntılayında görsün Gmler belki ne bilirsiniz böle bir yarışma düzenlenir not: migrat geldiginde oyuna Geri dönme ihtimalim ola bilir iyi forumlar .
yok ya 90m bunun yanında az kalır adam seçme vsler filan gün alacagı için 250m olsun Gm tarafından verilsin para para kazanan yada grub başı gene degismez fiyatı eet güzel fikir bunu genel etkileşime paylasalım kesin düzenlenir böle bişe

FENERBAHÇEM
I'love you RealMadrid
ben bu oyunun betacılarındanım Betadan beridir böle bişeyi hayal ediyordum umarım bölye bir plan olur
ben bu oyunun betacılarındanım Betadan beridir böle bişeyi hayal ediyordum umarım bölye bir plan olur
Kardeşim sne malmısın forum kasıp durmasana betacıysan nickini söle ?
- BODRUMLUCAPKIN
- Salgın Koruyucusu
Yukarıda son 2 mesajı atan arkadaş kendi kendisiylemi kavga ediyor ben anlayamadım
Dergilerimizin adresleri sırasıyla:
http://www.anadoluakincilari.com/Dergi/S1/
http://www.anadoluakincilari.com/Dergi/S2/
http://www.anadoluakincilari.com/Dergi/S3/
"SİZDEN GELENLER" için adresimiz RoAdergi@gmail.com
http://www.anadoluakincilari.com/Dergi/S1/
http://www.anadoluakincilari.com/Dergi/S2/
http://www.anadoluakincilari.com/Dergi/S3/
"SİZDEN GELENLER" için adresimiz RoAdergi@gmail.com
- Sinekvalesi
- Sahaf Yardımcısı
:lol: :lol: :lol:BODRUMLUCAPKIN yazdı:Yukarıda son 2 mesajı atan arkadaş kendi kendisiylemi kavga ediyor ben anlayamadım![]()
![]()
Dünya yıkılsa üzerime,son sözüm yine iki kelime ,otur kalbimin üzerine Öyle kal aşkım.
- sokan28
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Ben biliyorum onun kim olduğunuda neyse 
İnsanları sev,ama güvenme!!!
delikanlıyız
ronaldinhokan
delikanlıyız
ronaldinhokan
bence güzel fikir böle bişe olsa spr olr herhal:)savascixhalil yazdı:Merhaba İkv Halkı ; eski forumda ve yeni forumda hep sunucunun en iyi savascısı kim die konular görürdüm yorumlardada millet kendine güvenerek ben diyor ve bazıları itiraz edip küfür ediyorlar eyer sunucunun en güçlü savascısını merak ediyorsak her sunucudan kendine güvenen ben bu yarışmaya katılırım Dien sunucu başı 5 grubtan oluşan yada sunucu başı 16 karakterden oluşan şahıslar belirlensin ve Yarışmanın tarihi geldiginde o kişileri kan kapanına ışınlasınlar bu oyundada Finale gidilen yollardan olsun Bilet,çeyrek final,yarı final, final geriye tek bir grub veya kişi kalsın grub dediysem grublu olursa eyerkazanana 90m oyun parası verilsin aynı yetenek sizsiniz türkiyedeki gibi bu yarışma birde her yıl düzenlense güzel olur dimi bu yoldan birde ikvnin en iyi sifacısı büyücüsü yarışması olsun süper olur benimle bu konuyu düsünmek istiyorsanız lütfen genel iletişime bu yazdıklarımı alıntılayında görsün Gmler belki ne bilirsiniz böle bir yarışma düzenlenir
not: migrat geldiginde oyuna Geri dönme ihtimalim ola bilir
iyi forumlar .