Yetenek Sizsiniz İkv (neden olmasın)

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
savascixhalil
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Yetenek Sizsiniz İkv (neden olmasın)

Mesaj gönderen savascixhalil »

Merhaba İkv Halkı ; eski forumda ve yeni forumda hep sunucunun en iyi savascısı kim die konular görürdüm yorumlardada millet kendine güvenerek ben diyor ve bazıları itiraz edip küfür ediyorlar eyer sunucunun en güçlü savascısını merak ediyorsak her sunucudan kendine güvenen ben bu yarışmaya katılırım Dien sunucu başı 5 grubtan oluşan yada sunucu başı 16 karakterden oluşan şahıslar belirlensin ve Yarışmanın tarihi geldiginde o kişileri kan kapanına ışınlasınlar bu oyundada Finale gidilen yollardan olsun Bilet,çeyrek final,yarı final, final geriye tek bir grub veya kişi kalsın grub dediysem grublu olursa eyer ;) kazanana 90m oyun parası verilsin aynı yetenek sizsiniz türkiyedeki gibi bu yarışma birde her yıl düzenlense güzel olur dimi bu yoldan birde ikvnin en iyi sifacısı büyücüsü yarışması olsun süper olur benimle bu konuyu düsünmek istiyorsanız lütfen genel iletişime bu yazdıklarımı alıntılayında görsün Gmler belki ne bilirsiniz böle bir yarışma düzenlenir ;) not: migrat geldiginde oyuna Geri dönme ihtimalim ola bilir ;) iyi forumlar .
Resim

FENERBAHÇEM

I'love you RealMadrid

GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
Kullanıcı avatarı
Xsweetxintikammm
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Re: Yetenek Sizsiniz İkv (neden olmasın)

Mesaj gönderen Xsweetxintikammm »

Güzel bir uygulamaya benziyor
Başarılar :)
TEMİZ BİR İKV İÇİN HEP BERABER ;)
Kullanıcı avatarı
savascixhalil
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Güzel bir uygulamaya benziyor
Başarılar

Biraz saçma oldu baslık ama mezbur böle olmalı oyun içinde vsden baska bişe yapamayızki dimi :)
Resim

FENERBAHÇEM

I'love you RealMadrid

Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
Kullanıcı avatarı
savascixhalil
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Merhaba İkv Halkı ; eski forumda ve yeni forumda hep sunucunun en iyi savascısı kim die konular görürdüm yorumlardada millet kendine güvenerek ben diyor ve bazıları itiraz edip küfür ediyorlar eyer sunucunun en güçlü savascısını merak ediyorsak her sunucudan kendine güvenen ben bu yarışmaya katılırım Dien sunucu başı 5 grubtan oluşan yada sunucu başı 16 karakterden oluşan şahıslar belirlensin ve Yarışmanın tarihi geldiginde o kişileri kan kapanına ışınlasınlar bu oyundada Finale gidilen yollardan olsun Bilet,çeyrek final,yarı final, final geriye tek bir grub veya kişi kalsın grub dediysem grublu olursa eyer kazanana 90m oyun parası verilsin aynı yetenek sizsiniz türkiyedeki gibi bu yarışma birde her yıl düzenlense güzel olur dimi bu yoldan birde ikvnin en iyi sifacısı büyücüsü yarışması olsun süper olur benimle bu konuyu düsünmek istiyorsanız lütfen genel iletişime bu yazdıklarımı alıntılayında görsün Gmler belki ne bilirsiniz böle bir yarışma düzenlenir not: migrat geldiginde oyuna Geri dönme ihtimalim ola bilir iyi forumlar .

yok ya 90m bunun yanında az kalır adam seçme vsler filan gün alacagı için 250m olsun Gm tarafından verilsin para para kazanan yada grub başı gene degismez fiyatı eet güzel fikir bunu genel etkileşime paylasalım kesin düzenlenir böle bişe ;) hemde tek bir sunucu deil tüm sunucu susar kalır birdaha böle konular açılmaz ben güçlüyüm die ;)
Resim

FENERBAHÇEM

I'love you RealMadrid

ironxman
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ironxman »

ben bu oyunun betacılarındanım Betadan beridir böle bişeyi hayal ediyordum umarım bölye bir plan olur
ironxman
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen ironxman »

ben bu oyunun betacılarındanım Betadan beridir böle bişeyi hayal ediyordum umarım bölye bir plan olur

Kardeşim sne malmısın forum kasıp durmasana betacıysan nickini söle ?
Kullanıcı avatarı
BODRUMLUCAPKIN
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen BODRUMLUCAPKIN »

Yukarıda son 2 mesajı atan arkadaş kendi kendisiylemi kavga ediyor ben anlayamadım :) :)
Dergilerimizin adresleri sırasıyla:

http://www.anadoluakincilari.com/Dergi/S1/
http://www.anadoluakincilari.com/Dergi/S2/
http://www.anadoluakincilari.com/Dergi/S3/

"SİZDEN GELENLER" için adresimiz RoAdergi@gmail.com
Kullanıcı avatarı
Sinekvalesi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Sinekvalesi »

BODRUMLUCAPKIN yazdı:Yukarıda son 2 mesajı atan arkadaş kendi kendisiylemi kavga ediyor ben anlayamadım :) :)
:lol: :lol: :lol:
Dünya yıkılsa üzerime,son sözüm yine iki kelime ,otur kalbimin üzerine Öyle kal aşkım.
Kullanıcı avatarı
sokan28
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen sokan28 »

Ben biliyorum onun kim olduğunuda neyse =)
İnsanları sev,ama güvenme!!!

delikanlıyız
ronaldinhokan
Kullanıcı avatarı
Kuanemko
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Kuanemko »

savascixhalil yazdı:Merhaba İkv Halkı ; eski forumda ve yeni forumda hep sunucunun en iyi savascısı kim die konular görürdüm yorumlardada millet kendine güvenerek ben diyor ve bazıları itiraz edip küfür ediyorlar eyer sunucunun en güçlü savascısını merak ediyorsak her sunucudan kendine güvenen ben bu yarışmaya katılırım Dien sunucu başı 5 grubtan oluşan yada sunucu başı 16 karakterden oluşan şahıslar belirlensin ve Yarışmanın tarihi geldiginde o kişileri kan kapanına ışınlasınlar bu oyundada Finale gidilen yollardan olsun Bilet,çeyrek final,yarı final, final geriye tek bir grub veya kişi kalsın grub dediysem grublu olursa eyer ;) kazanana 90m oyun parası verilsin aynı yetenek sizsiniz türkiyedeki gibi bu yarışma birde her yıl düzenlense güzel olur dimi bu yoldan birde ikvnin en iyi sifacısı büyücüsü yarışması olsun süper olur benimle bu konuyu düsünmek istiyorsanız lütfen genel iletişime bu yazdıklarımı alıntılayında görsün Gmler belki ne bilirsiniz böle bir yarışma düzenlenir ;) not: migrat geldiginde oyuna Geri dönme ihtimalim ola bilir ;) iyi forumlar .
bence güzel fikir böle bişe olsa spr olr herhal:)

“Genel Sohbet” sayfasına dön