Böyle Er Meydanı Görülmedi ...

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
LoS3MooN
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Böyle Er Meydanı Görülmedi ...

Mesaj gönderen LoS3MooN »

Selamlar ,
Bu gün başımızdan geçen olayı size anlatmadan geçemiyicem .
Yer : Er Meydanı
Tarih : 07.04.2010[Çarşamba]
Klan : Arz
Kadro : Anatolia(ben)(Savaşçı),Şahxtech(Büyücü),Benzersizxinci(Şifacı),Samata(Büyücü),Blackxmask(Büyücü),Lostxisyankar(Savaşçı).
Olay : Her zamanki gibi Er Meydanında ben ve Lostxisyankar(Gelmemesini istedim) Su Kulesini aldık. Bir kişi geldi onu kestik bu arada lodoslar uçağı bizim büyücüler Sahili aldı. Lost ile ucagı gittik aldık bu arada bizimkiler sahilde savaşıyolardı . Unutmadıysam 8-2 Skor oldu . Lodosları aradık taradık hiç biyerde yok . Sancaklarına gittiğimizde sancaklarının en köşelerine gitmişlerdi . Bu arada Lostxisyankar düştü ve 5 kişi kaldık . Bunlara korkak v.b laflar söylerek kışkırttık . Fazla kışkırtıya gelemeden bize depar açtı 6 Savaşçı birden . Bizi fena haşat ettiler .13-12 Skor oldu hala biz öndeydik . Sonra tekrar gidiyoduk yanlarına . Ben bizimkilere gelmeyin ucakta bekleyin ben bunları buraya cekerim dedim ve cektim . 6 Kişi deparladı ve baya bi skorla öne geçtik . Bizimkilere artık geri gelin dedim . Demeye kalmadan ucakta Lodos sancaga yakın yerde oldugumuz için ölür ölmez tekrar deparla geldiler ve skor cok kritikdi . Arz 22-18Lodos sancaklar bizdeydi . Sancaklarıaldılar ve bize gelirlerken ben sahile gidip canını 1 yapıcakken kritik geldi ve sahili aldım bu arada onlar bizimkileri kestiler . Bu arada Blackxmask da düstü 4 kişi kaldık . Neyse bunuda geçtik ilerliyoruz onların yanına onlarda bizi ucakta bekliyorlar . Benzersizxinci adlı şifacıda düşünce ben Şahxtech Samata kaldık . Skor 25-26 ucak bizdeydi . Ucağıda aldılar skor 26-28 oldu Lodoslar öne geçti ve son 40 sn kaldı Er Meydanının sonuçlanmasına . Şahxtech ve Samata'ya Sahile gitmelerini söyledim ve bende suyu aldım 28-27 Oldu hemen ucaga kostum ve hepsi oradaydı beni kestiler kesicekler canım 30 ken büyücüler sahili aldı can 15 ken Er Meydanı 28-28 Beraberlik ile sonuçlandı . Ben böyle anlattım ama Anlatılmaz yaşanır sonuçta :=)
İkvxkritikçisi[LoDoS] / Philotheos[aRz] / Anatolia[aRz] / Gladıoxrecep[LoDoS] ...
Raiders Of AnatoLia
Resim
" Hep daha iyisi , herşeyin daha iyisi için ..."
ironxman
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Böyle Er Meydanı Görülmedi ...

Mesaj gönderen ironxman »

duydum ki zaman ve hasret
almış ellerine silahlarınıda
geliyorlarmış benim yanıma
varsın gelsinler be gülüm
eger sen güle ceksen
açacaksan bir gül gibi
ne zamanın agır gülleleri
nede hasretin topu tüfegi
acıtmaz acıtamaz sinemi
senin sevdan yasak sulara acılmak gibi
cehennem de yanmak gibiysede ne olmuş ki
ben seni yinede seviyor...um
hasretini çekmeyi seviyorum
gittiginde özlemeyi seviyorum
güldügünde yüzünde açan gülleri
saçında esen yelleri seviyorum
sana dair nevarsa bu dünyada
iyi veya kötü diye ayırmadan seviyorum
hiçbirşey bilmesemde hakkında
bildigim tek bir şey varya aslında
oda ben seni seviyorum
Kullanıcı avatarı
recepivedikx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Özgürlük için savas

Mesaj gönderen recepivedikx »

çok sürükleyici bir olay ama keşke foto veya videya çekseydiniz iyi olur du biraz ben açikcasi inanmadim 6 şavaşçi ve 3 kişi karşi karşiya gelcek 28- 28 bitecek siz hemde güçlüy muzsunuz karşi taraf güçsuz muş son bölümüne inanmadim ama kanitiniz varsa koyarsaniz sevinirim

Kullanıcı avatarı
eceligelen12
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen eceligelen12 »

:)
Bir de bende hikaye vardı ^^
Arz'lar 6 Ejderli büyücü*
ve hepsine çok sağLam denilen büyücüler..Öyledir belki bilemem :roll:

yanlış anlaşılmasın kimseyi rezil etmek gibi bir amacm yok :) Rezil olucak durumda yok.. Sadece birazcık oyunculuk ve azim :)

6 ejderli büyü gelince bizim 2 savascı prrr oldu direk :)) Biz de 2 savascı ben büyücü ve Iceheart şifacı kaLdık.. Skor 20-9 du yanılmıyosam en son.. Herkes sancak oturalım derken benden çıkan fikirLe azıcık gayret sonucu.. em döndü.. son skoru bilmiyorum çünkü 4dk kala elektrkler finito :)
Resim
Kullanıcı avatarı
LoS3MooN
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen LoS3MooN »

Doğrudur paşam. Bizim arkadaşlarda foto vardı koyarlar . Bu arada Ada Lodos Sancagı bastık :)
İkvxkritikçisi[LoDoS] / Philotheos[aRz] / Anatolia[aRz] / Gladıoxrecep[LoDoS] ...
Raiders Of AnatoLia
Resim
" Hep daha iyisi , herşeyin daha iyisi için ..."

“Genel Sohbet” sayfasına dön