İkv kadar bağlantı problemi olan bi oyun oynadınızmı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
ByBagginS
İskele Babası
İskele Babası

İkv kadar bağlantı problemi olan bi oyun oynadınızmı

Mesaj gönderen ByBagginS »

Başlıktada belirtiğim gibi yıllardır bu oyunu oynamaktayım gelişimi için elimden geldiğince yardımcı olmaktayım ama su bağlantı kopmalarına bi çözüm geliştirmediler. Bu yönünden dolayı eleştiriyorum ilgili yönetim bölümünü sabah 4 kerek em yaptım 4 kerede koptuk nerde kaldı bu oyunun bize sundukları eğlencelikliği lvl yapçaklarına bölge getirceklerine öncelikle bağlantı problemrini düzeltmeleri daha iyi olcak bu konuda inanılmaz derece şikayet gelmesine ramen bi kıpırdanma olmuyor çeşitli onlına oyun tecrübeme dayanarak söylüyorum 20 saat oyun açık kalıyordu 1 kere bağlantım kopmuyordu ''ACABA İKV OYUNU KADAR BAĞLANTI PROBLEMİ OLAN BAŞKA OYUN VARMIDIR'' umarın dikkate alınıp bi çalışma başlatırlar saygılar iyi çalışmalar...
Kullanıcı avatarı
Stanley
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: İkv kadar bağlantı problemi olan bi oyun oynadınızmı

Mesaj gönderen Stanley »

bir karşılaştır bakalım oyun ilk çıktığı zamanla şimdiyi eskiden bir fare adam koruyucu görevini yapamıyorduk biz ya sen neden bahsediyorsun ayrıca bu kadar bağlantı kopan oyun var mı demişsin evet var tecrübelerime dayanarak söylüyorum adını sorarsan özeline yollayabilirim
Karakter adı: Stanley
Seviye: 44
Tecrübe: %37
Efsun: Element

Not: soyuldu şu an
Kullanıcı avatarı
Stanley
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Stanley »

bilgisayar donanımını iyileştir internet bağlantını arttır da öyle bir dene 1mbit bağlantıya em de düşersin tabi

Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

senin bağlantın ve ram inle alakalı eğer düşükler ise yükselt.
ByBagginS
İskele Babası
İskele Babası

boşkafadan çok ses çıkarmış hesabı... hadi benim kopuyor oyundaki bi çok kişi bu sorundan muzdarip onlarındamı bilgisayar donanımları düşük ki verdiğiniz tez tutmadı 8 gb ram var bilgisayarda üstelik en hızlı internet bağlantısı bulunuyor 8mbt bağlantı probleminiz var bu sorunu giderme yerine yokmus gibi bi kenara çekilip izlemek ne kadar yakısık alcak bilmiyorum uyumaya devam o zaman :)
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

ByBagginS yazdı:boşkafadan çok ses çıkarmış hesabı... hadi benim kopuyor oyundaki bi çok kişi bu sorundan muzdarip onlarındamı bilgisayar donanımları düşük ki verdiğiniz tez tutmadı 8 gb ram var bilgisayarda üstelik en hızlı internet bağlantısı bulunuyor 8mbt bağlantı probleminiz var bu sorunu giderme yerine yokmus gibi bi kenara çekilip izlemek ne kadar yakısık alcak bilmiyorum uyumaya devam o zaman :)

problemi yaşıyorsan desteğe yaz kardeşim milleti aşağılayacağına ben 3 gb ram ve normal internet hızında nadiren istisnalar haricinde hiç yaşamıyorum.
Kullanıcı avatarı
Stanley
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Stanley »

ByBagginS yazdı:boşkafadan çok ses çıkarmış hesabı... hadi benim kopuyor oyundaki bi çok kişi bu sorundan muzdarip onlarındamı bilgisayar donanımları düşük ki verdiğiniz tez tutmadı 8 gb ram var bilgisayarda üstelik en hızlı internet bağlantısı bulunuyor 8mbt bağlantı probleminiz var bu sorunu giderme yerine yokmus gibi bi kenara çekilip izlemek ne kadar yakısık alcak bilmiyorum uyumaya devam o zaman :)

şu anda 8gb ram e sahip olmadığını biliyorum sadece beni aşağılamak için bunu yazdın ama emin ol bilgisayar hakkında benden daha fazla bilgiye sahip olamazsın

Kullanıcı avatarı
Stanley
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Stanley »

kimin kafasının boş olduğu da belli git foruma yazacağını ikv desteğe yaz sesin çok çıkıyor biraz kapat o ağazını yoksa kapatırlar biliyorum forumdan uzaklaştırılabilirim ama cevapsız kalamayacağım için yazdım bunu

Kullanıcı avatarı
Stanley
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Stanley »

aynı şekilde bende de 3gb ram ve intel i7 işlemci var 4mbit bağlantıyla düşmüyorum 3 günde bir anca bazen o bile olmuyor

ByBagginS
İskele Babası
İskele Babası

Bir problemimiz varsa forumada yazarız desteğede yazarız şüpheniz olmasın bağlantı problemi şüphesiz var bunu tartışmaya bile gerek yok ukalalık yapıp bu hatayı görmezlikten geliceğine sanki böyle bi sorun yokmuş gibi yazılar yazığına problemin çözümü için ya girişimde bulun yada boş konuşma derim.Bu konuda sıkıntının olmadığını düşünüyorsan bi anket açta görelim bakalım kaç destekçin olcak forumda seninle tartışcak değilim zaten toplu sıkıntımızı dile getirdik senden yardım bekliyende yoktu zaten elinden anaca etrafa laf atmak gelir yapıcı bi yönünü göremiyorum suan :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön