oyunda aynı şeler olması beni sıkmıştı plus almamaya başladım YENİ BÖLGELERİN TANITIMI YAPILINCA TMMDIR GELİR DEDİM PLUS ALDM Tekrar tanıtımı yapılalı cok oldu hala gelmedi
arkadaşlarım yeni oyunlar arıo
aslında aramıolar buldular oynuyolar dier online oyunlardalar
GRUB BÖLGELERİ gelince döneriz diolar benide cgrdılar ben online olarak dier oyunlarıda denedim ikv daha güzel gelior görüntü acısından ama
GRUB BÖLGELERİ gelmesse bn dier oyunları sevmedigim içinm ikv yide bırakıcam
DİYECEGİM ŞEY ŞU tarih verin veya hangi ay gelcegini söleyin bizde ona göre girelim oyuna plusumuzı alalım gereken iksir item vs eşyaları hazırlıyalım zevkle bkliyelim
tarih vermediginz için arkaşlarım bıraktı oyunu dediler sneye gelir die düşündüler
bnde 1 sene sonra gelcek sanrm die düşünüorum
TArih verilene kadar plus almıcam cnkü item düşmüo zaten grub bölglerini bkliorm gelmio sıkılıorm oyunda 2 gündür girmiyorum oyunu 7/24 oyunda duran birisiym arkaşlarımda öle
OYUNADA GİRMEM SIKILIORM CNKÜ ARKAŞALR BIRAKTI BNDE GRUB BÖLGELERİ GELNCE GİRİCEM
KATILAN ARKAŞLARIMN YRUM YAZMASINI İSTİYORUM DOGRU YAZIDGIMIN ANLAŞILMASI İÇİN TŞKLER
çok bekledik ve sıkıldık.....
-
- FareAdam Düşmanı
çok bekledik ve sıkıldık.....
CoOoLMaN 
Re: çok bekledik ve sıkıldık.....
aynen kaRDesim
benDe sıkıLdıM yaHu aynı yaratıkLaRdan aynı oRtamdan miĞDem buLanıyoR aRTık bu gün gelecek yaRın geLecek diye uykuya daLıyorum Hic biSeyin GeLdiği yok :| sıĞnak miGRaT geLecek DediLeR gözLükLeR geLecek DediLeR her gün Tüccara gidip bakıyorum waLLa hiC biSey GeLmemiş
ops: 7/24 iTem kasıp maden cekiyoDUk ondanda sıkıLdık miğRat sığNak diye yeni böLGeLer geLecek dediler acıklamaları cok oldu daha neyi bekLiyolar bende anLamıs değİLim saDece bekLemekDen sıkıLdım..konuuyu açtığn icin tsk kardesim ben acıcakdım yoksa
-
- FareAdam Düşmanı
aynı sıkıntı bndede var her pc ye oturdugumda ikv sitesine girip bölgelere bakıorm gelmişmi die ama yoklonely yazdı:aynen kaRDesimbenDe sıkıLdıM yaHu aynı yaratıkLaRdan aynı oRtamdan miĞDem buLanıyoR aRTık bu gün gelecek yaRın geLecek diye uykuya daLıyorum Hic biSeyin GeLdiği yok :| sıĞnak miGRaT geLecek DediLeR gözLükLeR geLecek DediLeR her gün Tüccara gidip bakıyorum waLLa hiC biSey GeLmemiş
ops: 7/24 iTem kasıp maden cekiyoDUk ondanda sıkıLdık miğRat sığNak diye yeni böLGeLer geLecek dediler acıklamaları cok oldu daha neyi bekLiyolar bende anLamıs değİLim saDece bekLemekDen sıkıLdım..konuuyu açtığn icin tsk kardesim ben acıcakdım yoksa
ben o gün uyumadım yav gece gelir die
CoOoLMaN 
aynen bende bekLedim o gün kafam pc ye giriyodu uykusuzlukdan :roll: 1 niSan sakası yaptılar isde ne olsun bölge hayaL OLdu sinirim bozuldu saten em'e giriyorum orda em' satıyolar kLan kasmaya gidiyorum artık hiç zevki yok ne yapacağı sasırdım vaLLa SU yeni bölge geLsinde kurtulalım
-
- FareAdam Düşmanı
abi zaten bölgeler gelse ilk hafta ben uyucagımı sanmıorumlonely yazdı:aynen bende bekLedim o gün kafam pc ye giriyodu uykusuzlukdan :roll: 1 niSan sakası yaptılar isde ne olsun bölge hayaL OLdu sinirim bozuldu saten em'e giriyorum orda em' satıyolar kLan kasmaya gidiyorum artık hiç zevki yok ne yapacağı sasırdım vaLLa SU yeni bölge geLsinde kurtulalım
3 kişi olarakta girildigi için her istedigimzde gireriz geldigigi hafta d evamlı orda olcaz
CoOoLMaN 
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
evet ilk başlarda tamam falan dedikte artık sıkmaya başladı:)
-
- FareAdam Düşmanı
bizde öleydik ne güzel bölgeler gelcek diyip oynuyoduk ama bukdar uzucagını blmioduk hani sölemeselerdi böle bi bölge gelcek die eskisi gibi devam ederdk ama artk sıkıldık gelmedigi içinturkoxHAMSTER yazdı:evet ilk başlarda tamam falan dedikte artık sıkmaya başladı:)
CoOoLMaN 
gerçektende bekledik ve sıkıldık 3 senedir buoyunu oynuorum oyunda yapılan tek deişiklik yer altının gelmesi başka hiçbir deişiklik olmadı artık herkes yeni yaratıklar yeni itemler için kasmak istiyor.bunun içinde yeni bölgeler gelicek denildi ama ortada ne bi bölge var nede bişey var. ben 3 gün uyumadan oyunda duran birisiydim ama 2 gündür girmiorum oyuna artık sıkıyo beni yeni bi oyun buldum onu deniyorum bu 2 ün içindede bi çok oyun denedim ya çocuksa geliyor yada efekleri hoşuma gitmiyor istanbul kıyamet vaktine görsel hiç yok gibi bişey ama buna rağmen hoşuma gidiyor sürekli sıkıntıdan çar kasıodum onuda kasmaktan sıkıldım item desen zaten öyle bi ihtiyacım olsa kendi full setimi hediye etmezdim oyunda yeni heyecanlar arıyoruz ama hiçbirşey yapılmıyor.bence artık ikv yetersiz geliyor (((((((((((VEDE EMİN OLUNKİ BÖYLE GİDERSE OYUNUN YARISINDAN ÇOĞU BU OYUNU BIRAKIR TIPKI BİZİM YAPTIĞIMIZ GİBİ ))))))))) yeni bölgelerde seney gelirse bi işe yaramaz bunuda bilmenizde yarar var 1 aydır onun için beklioruz hergün ne zaman güncelleme olcak heyecanıyla oyunu sayfasını açıp bakıoruz ama yine bişey olmaması bizim şevkimizi kırıyo bidahada girmek istemioruz........
*+*+*+*+(Crashxsystemm)+*+*+*+*
-
- FareAdam Düşmanı
bilal4276 yazdı:gerçektende bekledik ve sıkıldık 3 senedir buoyunu oynuorum oyunda yapılan tek deişiklik yer altının gelmesi başka hiçbir deişiklik olmadı artık herkes yeni yaratıklar yeni itemler için kasmak istiyor.bunun içinde yeni bölgeler gelicek denildi ama ortada ne bi bölge var nede bişey var. ben 3 gün uyumadan oyunda duran birisiydim ama 2 gündür girmiorum oyuna artık sıkıyo beni yeni bi oyun buldum onu deniyorum bu 2 ün içindede bi çok oyun denedim ya çocuksa geliyor yada efekleri hoşuma gitmiyor istanbul kıyamet vaktine görsel hiç yok gibi bişey ama buna rağmen hoşuma gidiyor sürekli sıkıntıdan çar kasıodum onuda kasmaktan sıkıldım item desen zaten öyle bi ihtiyacım olsa kendi full setimi hediye etmezdim oyunda yeni heyecanlar arıyoruz ama hiçbirşey yapılmıyor.bence artık ikv yetersiz geliyor (((((((((((VEDE EMİN OLUNKİ BÖYLE GİDERSE OYUNUN YARISINDAN ÇOĞU BU OYUNU BIRAKIR TIPKI BİZİM YAPTIĞIMIZ GİBİ ))))))))) yeni bölgelerde seney gelirse bi işe yaramaz bunuda bilmenizde yarar var 1 aydır onun için beklioruz hergün ne zaman güncelleme olcak heyecanıyla oyunu sayfasını açıp bakıoruz ama yine bişey olmaması bizim şevkimizi kırıyo bidahada girmek istemioruz........
he knka ben seni unuttum bn 1 gün uyumadım sen 2 gün uyumadın
CoOoLMaN 
kankayalanmı ama sen arkadauyuyodun odada ben bekliodum 2 gün boyu 1 kere bile gözümü kırmadım bekledm gelmedi artık sıkıyo biliosun denediğim oyunların hepsinide metin 2 sinden tut knıght talisman online ikraım daha bi çok oyun indirdim denedim hiçbir hoşuma gitmedi ikv oynamak istiodum ama artık oynamak istemiorum sıkıyo erkende nyatıyorum oyuna girmiyorum......