Meran Bombalardan Geçme[Video]
Re: Meran Bombalardan Geçme[Video]
yeni 44 olmuşsa bilmez belki mesela ben bilmiyodum ama deneyerek bulurdum ama arkadaş yinede video çekerek emek vermiş hakkını yemeyin....
Sunucu: Teşkilat
Karakter adı: Stanley
Seviye: 44
Tecrübe: %37
Efsun: Element
Not: soyuldu şu an
Karakter adı: Stanley
Seviye: 44
Tecrübe: %37
Efsun: Element
Not: soyuldu şu an
- HayLazzCoCuK
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Bu dert değil dert olan son bombalarda ilk 2 sini patlatmak
)
size taktik vereyim genelde işliyo ama bazen sersemliyo çar işlemiyo bakın şimdi
1.si Deparı açın.
2.si 2. bombanın altına doğru tıklayın
3.sü 1 parmağınızda sarsılmazda olsun
4.sü 1. bombaya düşmeye yakın 2. bombanında düşme mesafesine girdiğindede sarsılmazı açın 2 bomba birden pert olmuş olur
)
Bunu ilk zamanlarda ben bulmuştum şimdilerde herkes yapıyo olabilir ama meranda uygulayanı iç görmedim herkes tek tek geçiyor
size taktik vereyim genelde işliyo ama bazen sersemliyo çar işlemiyo bakın şimdi
1.si Deparı açın.
2.si 2. bombanın altına doğru tıklayın
3.sü 1 parmağınızda sarsılmazda olsun
4.sü 1. bombaya düşmeye yakın 2. bombanında düşme mesafesine girdiğindede sarsılmazı açın 2 bomba birden pert olmuş olur
Bunu ilk zamanlarda ben bulmuştum şimdilerde herkes yapıyo olabilir ama meranda uygulayanı iç görmedim herkes tek tek geçiyor
Büyücüburock
Spannungxares
Spannungxadaş
Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyâr olur
Sâdıkâne belki ol bu âlemde dildâr olur
Yâr olur ağyâr olur dildâr olur serdâr olur
Yavuz Sultan Selim Han
Spannungxares
Spannungxadaş
Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyâr olur
Sâdıkâne belki ol bu âlemde dildâr olur
Yâr olur ağyâr olur dildâr olur serdâr olur
Yavuz Sultan Selim Han
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
mesafeyi geniş tutabilirseniz yaratıksız yerlerde mayın olan yerin (bomba) baya ilersine tıklayıp oyundan çkın girince orda olursunuz ve bomba patlamaz
SEni Modda Görmiyim keserim 
HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR !
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
xD bu arada saygısızlık yapmayın post kasmak için video çekmiş olamaz çok teşekkürler handsome bilmeyenler için yararlı olabilir asıl post kasanlar şu bilmiyorduk teşekkürler bunu bilmeyen yaşamasın vb. mesaj atanlardırMaTRaX yazdı:SEni Modda Görmiyim keserim
Bırak Kardeşim Bunlara Bakma Bunlar videonun nasıl cekilecegine hatta nasıl upload edilecegini bile bilmezler belkide esas post kasanlar onlar video cekmek 10 dk upload 10 dk foruma koymak 1 dk etti 21 dk onun bu mesajı yazması 30 sn bakma sen bunlaraKurtlarxfearx yazdı:xD bu arada saygısızlık yapmayın post kasmak için video çekmiş olamaz çok teşekkürler handsome bilmeyenler için yararlı olabilir asıl post kasanlar şu bilmiyorduk teşekkürler bunu bilmeyen yaşamasın vb. mesaj atanlardırMaTRaX yazdı:SEni Modda Görmiyim keserim
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
HaNdSoMe yazdı:Bırak Kardeşim Bunlara Bakma Bunlar videonun nasıl cekilecegine hatta nasıl upload edilecegini bile bilmezler belkide esas post kasanlar onlar video cekmek 10 dk upload 10 dk foruma koymak 1 dk etti 21 dk onun bu mesajı yazması 30 sn bakma sen bunlaraKurtlarxfearx yazdı:xD bu arada saygısızlık yapmayın post kasmak için video çekmiş olamaz çok teşekkürler handsome bilmeyenler için yararlı olabilir asıl post kasanlar şu bilmiyorduk teşekkürler bunu bilmeyen yaşamasın vb. mesaj atanlardırMaTRaX yazdı:SEni Modda Görmiyim keserim
tamam kardeşim yapmışsın bişeyler ama insanlarada şunu yapmayı bunu yapmayı bilmiyo dememen gerekir.o bir ayrıcalık değildir.tamam uğraşmışsın bilmeyenler için.
- Dirkraederxx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Bırakın bunları sarsılmaz falan hikaye shifte basılı tutarak ileri tıklayın alt + f4 bomba patlatmadan geçin
Sadece 3. bomba patlatmak zorundasınız 
< ÖrgüLüxiLkannn / Dirkraederxx >
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
© 2010 ÖRGÜLÜ LONCASI Telif Hakları Örgülü Loncasına Aittir
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
© 2010 ÖRGÜLÜ LONCASI Telif Hakları Örgülü Loncasına Aittir
Helal olsun nasıl buldun ? bızde sıfasız nasıl gececez dıye dusunuyorduk
MuHaCiR(49)*
' Yaz dostum, kimse göçmez bu dünyadan mal ile.. '
' Yaz dostum, kimse göçmez bu dünyadan mal ile.. '
krdeş walla iyiki bunu yaptın yoksa biz geçemiyoduk. sanki başak savaşçılar başka taktik yapıo. ayrıca bu taktik mi