kanka hayırdır yha :S okuyamadım hepsini fırsatım yok çalışıyorum XSMYDoNoSeXBiZaNS yazdı:ben hiç satılır demedim satan varmı dedim şikayet etmişler 999 gün geldi
Destege neyi acıklayımki Engin abi ceza verdiklerine göre biliyorlardır oyunda bu işi yapanlar var bende şikayet ettim ya hiç ceza almadı yada senin dedigin gibi 5 gün aldı ama benimki 999 gün neden böyle bende anlamadım
BEN MAYDONOSE carım bloklandı
- Burhanxbizans
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Clash Ofthe Titans
Re: BEN MAYDONOSE carım bloklandı

- MYDoNoSeXBiZaNS
- Cin Avcısı
knk zaten biraz eski olay benim diger car bloklandıda milletde aynı seyin lacivertini yapıyor bizimki 999 yiyor onu diyodumBurhanxbizans yazdı:kanka hayırdır yha :S okuyamadım hepsini fırsatım yok çalışıyorum XSMYDoNoSeXBiZaNS yazdı:ben hiç satılır demedim satan varmı dedim şikayet etmişler 999 gün geldi
Destege neyi acıklayımki Engin abi ceza verdiklerine göre biliyorlardır oyunda bu işi yapanlar var bende şikayet ettim ya hiç ceza almadı yada senin dedigin gibi 5 gün aldı ama benimki 999 gün neden böyle bende anlamadım
Mydonosexbizans,,Sabotage,,Xxgladyatörxx,,Linkinpark,,Vogue,,Oricinal,,Baksen(01.07.2010-17.07.2010)
Bizi Bilen Bilir, Bilmeyende Kendi Gibi Bilir
-
- FareAdam Düşmanı
Çar Alınır öyLe mi 
Euehueuh şükret ben yoktum yoksa hiç açılmazdi çarın xP neyse hadi fazla çar alma bakim
Euehueuh şükret ben yoktum yoksa hiç açılmazdi çarın xP neyse hadi fazla çar alma bakim
* ђéя séçίş, bίя ωazqéçίşтίr.....
- MYDoNoSeXBiZaNS
- Cin Avcısı
la acılmadıki zaten duruyo ama actırmaya yardım edersen o baskaSeraxsTyLe yazdı:Çar Alınır öyLe mi
Euehueuh şükret ben yoktum yoksa hiç açılmazdi çarın xP neyse hadi fazla çar alma bakim![]()
Mydonosexbizans,,Sabotage,,Xxgladyatörxx,,Linkinpark,,Vogue,,Oricinal,,Baksen(01.07.2010-17.07.2010)
-
- FareAdam Düşmanı
Bişeyler yapmaya çalişirim Özelime Tam olarak hesap kapanma nedenini Bi Foto Linki olarak yok gerekli yerler belki geçerli bi sebebden dolayı açabilirMYDoNoSeXBiZaNS yazdı:la acılmadıki zaten duruyo ama actırmaya yardım edersen o baskaSeraxsTyLe yazdı:Çar Alınır öyLe mi
Euehueuh şükret ben yoktum yoksa hiç açılmazdi çarın xP neyse hadi fazla çar alma bakim![]()
* ђéя séçίş, bίя ωazqéçίşтίr.....