!!! Oyuncu Sıralaması Olsa !!!
- Yigithann
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: !!! Oyuncu Sıralaması Olsa !!!
Bu liste yeniden açılsa listede 26-30 seviye insanlar da olurdu. Adama bakıyorum 26 level 2 yıldız yeşil olmuş ya bi insan bu kadar mı hırs yapar.
Mesele kesmek ya da kesilmek değil, susmaktır!
''Yiğithann'' ''Dazzle''
''Yiğithann'' ''Dazzle''
Hırs değilde zevk meselesi be kardeşYigithann yazdı:Bu liste yeniden açılsa listede 26-30 seviye insanlar da olurdu. Adama bakıyorum 26 level 2 yıldız yeşil olmuş ya bi insan bu kadar mı hırs yapar.

Abdullah
tamamen katılıyorum. millet artık gerçek dünyadan kendini dışlayıp sanala o kadar kaptırmış ki. sanalda güçlü olmak için yapamayacakları şey yok...Yigithann yazdı:Bu liste yeniden açılsa listede 26-30 seviye insanlar da olurdu. Adama bakıyorum 26 level 2 yıldız yeşil olmuş ya bi insan bu kadar mı hırs yapar.
Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin
Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Kayı Alpleri
fatihfb88 yazdı:sLm Arkadaşlar...ßenim bir önerim var.İstanbul Kıyamet Vakti'nin sitesinde online bir Oyuncu sıralaması olsa nasıl olurdu arkadaşlar.Mesela Şan - Kp - Oyundaki Namı vb. gibi özelliklerini bu sıralamadan görmek için bir Oyuncu sıralaması sayacı olsa nasıl olurdu ? Cevaplarınızı bekliyorum...
önceden vardı 2-3 yıl önce kaldırıldı.
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
İkv de böyle bir şeyin olması zor çünkü herkez karizma satın alarak şanını yükseltebilir lwl desen o ztn olmaz :mrgreen:
Ottomanxölümsüz anısına