Yorumlarını hep beğenerek okuyorum, mantıklı yazıyorsunUcube yazdı:Arkadaşlar bu arada konuyu açan arkadaş hakkında yanlış bir düşünceye kapılmayın. Arkadaşı tam olarak anlamamışsınız sanırım. Arkadaş sadece öyle bir duyum almış. Ve geldiği zaman paralımı nasıl gireceğini sormak istemiş sadece.! Kimse umutlanmasın sadece tartışmak için açılmış bir konu.. :?
"*" Lonca Ne İster? !!!
Re: "*" Lonca Ne İster? !!!
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
bence oyun parasıyla açılacak ama bazı sınırlamaları olacak kişi sayısı we birkaç özellik belkide eger diğer özelliklerdende yararlanmak ve kişi sayısını arttırmak istersen akçe lazım olacak oda gerçek parayla alınacak
Bence grup bölgeleri ile Loncada gelecek görürsünüz 
DehşeTuLVahşeT // Öylenormal
Şimdi sevgili arkadaşlar benım bu lonca konusu ile merak ettıgım bir konu var şimdi internet uzerınden oynanan oyunlarda (mesala Metin2) lonca sıstemıne baktıgımda farklı loncalar bırbırlerıne savas ılan edıyordu.Şimdi lodos klanında faklı loncalar bırbırıne savas ılan ederse Arzların Lodosların ve loncarın birbırıne gırdıgı bır ortamada karmaşa olmaz mı dersınız veya nasıl olur ?
Redstrom
Lonca sistemi gelse dahi bana göre Loncalar arası savaş için er meydanı gibi bir bölge yaparlar orada olur. Veya sadece arz ve Lodos loncaları arasında savaş olur. Yani iki Lodos loncası biribrne düşman olmaz çünkü karışıklık olur. Ama dediğim gibi ayrı bir bölge olur bir de klansız loncaları düşünürsekRedstrom yazdı:Şimdi sevgili arkadaşlar benım bu lonca konusu ile merak ettıgım bir konu var şimdi internet uzerınden oynanan oyunlarda (mesala Metin2) lonca sıstemıne baktıgımda farklı loncalar bırbırlerıne savas ılan edıyordu.Şimdi lodos klanında faklı loncalar bırbırıne savas ılan ederse Arzların Lodosların ve loncarın birbırıne gırdıgı bır ortamada karmaşa olmaz mı dersınız veya nasıl olur ?
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
- Kholpashalisesil
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
3 sene sonra belki 5 sene sonra olabilir 10 sene sonra Allah kerim 15 sene ozaman olurcomplex yazdı:Merhaba,
Lonca sistemi gelecek ama biz loncayı klan parası karşılığı mı, oyun parası karşılığı mı, görev karşılığı mı açabileceğiz? Sizce nasıl olacak?
Sadece izliyorum .....

- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
LONCA sistemini grup bölgeleriyle gelmesi çok iyi olur adı üstündfe grup bölgeleri iyi olurdu yani :mrgreen:
Ottomanxölümsüz anısına
- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Z Y N
Lonca Sistemi Plus Paketi Gbi Belirli Br ÜÜcret Karşılığında Satın Alınıyor Benım Bildiğim Kadarı ile :idea:

xXFENOMENXx
İşte şöyle bir yorum bekliyordum bir de kaynağı yazılsa. Gerçi ben de loncaların geleceğine dair kaynak veremiyorum ama.hilalxxfenomen yazdı:Lonca Sistemi Plus Paketi Gbi Belirli Br ÜÜcret Karşılığında Satın Alınıyor Benım Bildiğim Kadarı ile :idea:
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
Ŧıгคt özɠüภ
- Yakamozxefemeih
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
arkadaşlar benimde pek bi bilgim yok ama lonca sisteminin bu bölgelerle bir gelmeyecegine eminim büyük bir ihtimalle yazın gelecek lonca sistemi geldigi zaman arz ve lodos diye bir ayrım olmayacak ve lonca açılması için lonca başkanı kimse onun bir miktar para vermesi gerekiyor tabiki oyun parası akçe degil akçe loncalarda kazandıgın müsabakalarda aldıgın puanı gösterecek tabiki bende bunu bi yerden okumadım bi tanıdık söyledi ne kadar dogru ne kadar yanlış bilemem ama mantıklı geldi bana
Kingly Yakamozxefemeih Melihxthend
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını