Ata Loncası II.dönem üye alımlarımız başlamıştır , başvuru süresi 10 gündür ve 16 Nisan 2010 tarihinde detaylı liste yine buradan açıklanacaktır. Burada kendinizi kısaca tanıtan bir ileti bırakabilirsiniz.
Aşağıda başvuru örneği formatı bulunuyor orada ki formata uygun şekilde lütfen kendinizi tanıtınız..
isim:
Ne kadar zamandır İKV oynadığı süre :
Eğer kabul edilirse açmak istediği karakter ismi /color]
NOT : İletişim amacı ile açtığımız blog web sitesi kapatılmıştır artık tüm fikir paylaşımları buradan devam edecektir.
Ataxselçuk
Türk insanı para gibidir , içine ışık tut ATATÜRK yoksa sahtedir ! ATA LONCASI
İsim:Murat Kaan
Şuan kullandığı karakter isimleri:Xlenux~Xhhhhhxxx~Isanti
Ne kadar zamandır İKV oynadığı süre:4 yıl
Eğer kabul edilirse açmak istediği karekter ismi: Ataxharlean
Blanche yazdı:İsim:Murat Kaan
Şuan kullandığı karakter isimleri:Xlenux~Xhhhhhxxx~Isanti
Ne kadar zamandır İKV oynadığı süre:4 yıl
Eğer kabul edilirse açmak istediği karekter ismi: Ataxharlean
Bordoberex loncasına da üye olmak için başwurmuşsuun ama orda yaşını 16 olarak belirtmişssin burda 23 neyin peşinde olduqunu hala anladım arkadaşlar bu adam Byxkartalbüyüdür bölgeden mynet e pin satılır die dolandırıcılık yapan.Ata loncasının böyle bi yanlış yapmıyacaqını ummuyorum.
İyi dilekte bulunan değerli kardeşim ibom , güzel insan sadık kardeşim ve carizmatikxlyder arkadaşıma teşekkür ederim. Umarım güzel bir ekiple her zaman eğlenceyi ön planda tutarak sizlerle beraber oluruz.
Bu arada sadık benim patiğim koyu yeşil olsun yeşilin her tonunu severim
Ataxselçuk
Novalgine yazdı:Ata Loncası II.dönem üye alımlarımız başlamıştır , başvuru süresi 10 gündür ve 16 Nisan 2010 tarihinde detaylı liste yine buradan açıklanacaktır. Burada kendinizi kısaca tanıtan bir ileti bırakabilirsiniz.
Aşağıda başvuru örneği formatı bulunuyor orada ki formata uygun şekilde lütfen kendinizi tanıtınız..
isim:
Ne kadar zamandır İKV oynadığı süre :
Eğer kabul edilirse açmak istediği karakter ismi /color]
NOT : İletişim amacı ile açtığımız blog web sitesi kapatılmıştır artık tüm fikir paylaşımları buradan devam edecektir.
Ataxselçuk
Güncel...