öNceDen TaŞkanat DeriSi Çok değerLiyDi.oNun iÇin aNlaMAzsın DaHa yeNisinAkskriz yazdı:anladıysam arap oluyum xD
Taş kanat Görevi ( BodrumLucarÇapkını Buraya bak)
Re: Taş kanat Görevi ( BodrumLucarÇapkını Buraya bak)
%LaStMoHiCaaN % YakamozxJustice % Lastmohikan %
%^_^iSmaiL ^_^ %
Biz 7 Yaşında okuLa.10 Yaşında Hayata.15 Yaşında Dünyaya Rest Çekmişiz.Satmayız 3-5 Kuruşa Kardeşim DedikLerimizi.!
YaKaMoZ aiLeSi
%^_^iSmaiL ^_^ %
Biz 7 Yaşında okuLa.10 Yaşında Hayata.15 Yaşında Dünyaya Rest Çekmişiz.Satmayız 3-5 Kuruşa Kardeşim DedikLerimizi.!
YaKaMoZ aiLeSi
eRhaN aBi o eFSun iSmiDe Bu deiLmi ''Tncyekoclgnuyksz'' deiLmi Büyü HaSarı Zehir oLan :?:
%LaStMoHiCaaN % YakamozxJustice % Lastmohikan %
%^_^iSmaiL ^_^ %
YaKaMoZ aiLeSi
%^_^iSmaiL ^_^ %
YaKaMoZ aiLeSi
Erhan ordaki konuşmanın tamamında hiç bişi yokki. Ben o ss de sadece İtemleri istemiyor dedin o kısmı yayınladım. Ayrıca erhan sen bu konu neden açıldı biliyormusun? Bu konu açılmadan once başka bir konuda badrumcular capkın bana siz dolandırıcılık yaptınız dedi. itemleri caldınız dedı TncyXteam tas kanat keserken bile yoktun dedi. Bu konusma uzerıne bu ss lerı koydum ve ss lerde senı kucuk dusurcek ve bu kadar zoruna gitcek ne war. Çılgın resmen senide bozmuş bu oyun gülüyorum sadece.
Erhan ile yapılan anlaşma, benimle olan anlaşmanda hic bir tartışma olmadan benim amacım görev yapmak kuklacı olarak biz item istemiyoruz, Hatta verilcek karakterin isminide beraber karar verdikmi vermedikmi? Tekrar benim yayınladığım ss lerde, ne senin bu kadar zoruna gitti anlamadım :lol: . Neyse bu olayı hale çekemeyenler var sanırım. İstesenizde istemesenizde, siz her ne kadar kabullenmesenizde o görev yapılırken kimseye ne tek bir yalan kelime soyledım nede kandırım. Siz olmasnızde o görevi yapardık. Xteam lar olarak cok rahat bir şekilde yapardık. Ama seni bende çok yanlış tanımışım.
Forum yöneticisi kitlermisin konuyu amacının dışına dogru gidiyor. Benim bu konuyu açmam daki tek sebep biz kimseyi kandırmadık,ve sen taşkanat kesmedın diyenler ya ezbere konusyorlar yada biyerlerınden ses çıkartıyorlar. Çılgınbiberon ise olayın amacını bilmeği up uzun yorumlar yapmış. Bu konun amacı ortada fazla lafa gerek yok.
- sokan28
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Bu olayı az çok hatırlar gibiyim.Ekolar taşkanat keserken bende yardım etmiştim ve bir taşkanat deriside ben almıştım gerçi sonradan alıp onlara vermiştim
Hatta SNAKE diye bi şifacıda bizi şifalıyordu yanılmıyorsam 
İnsanları sev,ama güvenme!!!
delikanlıyız
ronaldinhokan
delikanlıyız
ronaldinhokan
-
- Salgın Koruyucusu
O günlerde tek hatırladığım Çılgınbiberon'un bankanın ordan bölgeye taşkanat görevini bitirdiklerini duyurup 6 kişinin ismini sayması Çılgınbiberon,Uykusuz,BodruMLuCapKIn,GenCdIRA,Ekoxteam,Tncyxteam.Benim bildiğim bizim Sunucudan bu 6 isim birlikte yaptılar görevi.Ekoyla tuncayı tanımıyorum ama çılgın uykusuz bodrumlu ve gencdıra çok saygılı dürüst ve düzgün insanlardı görüyorumki hala öyleler.
- bOdRuMLuCaPkINn
- İskele Babası
İftira atmak bir insanı ancak küçültür aynen senin gibi.Yalan söylemek bir insanı değersizleştirir tıpkı sende olduğu gibi.Eğer Yalana ve iftiraya gerek duyuyorsa bir insan, zaten o kişinin karakteri ve kişilği onuru gururu yok demektir.Aynı senin gibi.Şimdi ben sana yazdılarımı alıntı yaparak buraya koyuyorum ki kimin ne dediğini görelim.tncyXteam yazdı:Erhan ordaki konuşmanın tamamında hiç bişi yokki. Ben o ss de sadece İtemleri istemiyor dedin o kısmı yayınladım.Ayrıca erhan sen bu konu neden açıldı biliyormusun? Bu konu açılmadan once başka bir konuda badrumcular capkın bana siz dolandırıcılık yaptınız dedi. itemleri caldınız dedı TncyXteam tas kanat keserken bile yoktun dedi. Bu konusma uzerıne bu ss lerı koydum ve ss lerde senı kucuk dusurcek ve bu kadar zoruna gitcek ne war. Çılgın resmen senide bozmuş bu oyun gülüyorum sadece.Erhan ile yapılan anlaşma, benimle olan anlaşmanda hic bir tartışma olmadan benim amacım görev yapmak kuklacı olarak biz item istemiyoruz, Hatta verilcek karakterin isminide beraber karar verdikmi vermedikmi? Tekrar benim yayınladığım ss lerde, ne senin bu kadar zoruna gitti anlamadım :lol: . Neyse bu olayı hale çekemeyenler var sanırım. İstesenizde istemesenizde, siz her ne kadar kabullenmesenizde o görev yapılırken kimseye ne tek bir yalan kelime soyledım nede kandırım. Siz olmasnızde o görevi yapardık. Xteam lar olarak cok rahat bir şekilde yapardık. Ama seni bende çok yanlış tanımışım.
bOdRuMLuCaPkINn yazdı:Sen ne zaman vazgeçeceksin bu huyundan bilmiyorum ki Tuncaygittin geldin hala aynısın uzanamadığın ete mındar diyorsun
Ama neyse madem sordun ben açıklayayım.
RoA - İKV'nin en köklü loncasıdır,Birçok sunucudan bünyesinde barındırdığı yüzü aşkın oyuncusuyla İKVde birçok önemli işe imzasını atmıştır.Şu an yönetim ve geliştirme ekiplerinde görev yapan bazı arkadaşların hepsi Eski RoA üyeleridir.RoA'nın seçkinliği ve Elit olmasının en güzel örneği budur.RoA'nın en başta gelen amacı İKV'nin heryönden gelişmesine katkı sağlamak ve yardımcı olmaktır.Bu nedenle oyun içerisindeki karakterlerimiz 2.plandadır.Fakat yeri geldiğinde de Yapılamayan en zor görevleri yapmayı bilmiş,ilklere imzasını da atmıştır.Bunada örnek verecek olursak En son olarak gerçekleştirdiğimiz ve İKV'de ilk olan Lodos Lideri İsmet'i 2 dakika gibi kısa bir sürede kesmiş ve İKV'De hiçbir loncanın yapamadığını yapmıştır.Şu an için bakarsak Kuklacıda çoğu arkadaşımızın yapamadığı Kadim ve Hidra görevlerine yardımcı olmayı kendine amaç edinmiş ve gerçekleştirmiştir.Bunu tüm Kuklacı oyuncularımızda gayet iyi bilir.Yazacak daha çok şey var ama kısa tutmak istiyorum.Sen ve senin gibiler geçmişte haksızca yaptıkları (Taşkanat kesimi) bir olayı sanki tek başlarına yapmış gibi anlatır ve Meyve veren bir ağacı taşlamayı çok seversiniz.Ama sende biliyorsunki sen bile o görevi tek başına yapmadın,Zaten yapamazdındayanında Ben,Çılgınbiberon,Uykusuz,Eko ve Ironman vardı. Görevi 6 kişi yapmasına rağmen senin sayende 4 kişinin adı efsunlara verildi.
Tuncaycım boşver sen kafana göre takıl benim seninle bir derdim yok ama artık bırak bu sağa sola taş atma işlerini yoksa o attığın taş sana kaya olarak geri döner altında ezilirsin.
Kendine İyi bak,Görüşürüz![]()
Göz sağlığında problem olmayan her insan senin dediklerinin hiçbirini yukarıda olmadığını görebilir ve benim asla yalan söylemediğimi ve iftira atmadığımıda.Fakat sen buna gerek duymuşsan eğer dedim ya onur ve gurur yok demekki.
tncyXteam yazdı:Burda resmen saçmalamışsın. Sen Taş kanat görevinde ki mevzuyu çılgınbiberona sor baklalım. Gerekirse sana buraya ss leri koyar sustururum. Hemde daha yeni 1 2 hafta önce çılgınla konuştuklarımızın ss sini. ÇIlgınla konuş özellikle yoksa ben ss keri buraya koyar seni rezil ederim burda. Taş kanat görevinde kim ne yapmış. Çamur atma.
Çılgınbiberonla bu konuyu zaten biz çok çok uzun zaman önce konuşmuştuk ve hemfikirdik.
Sen Çılgınbiberonla konuşmuşsun ama o konuşmanın nedense İŞİNE GELEN kısmının fotoğraflarını buraya koymuşsun
Bana "çamur atma" demişsin ama görüyoruzki sen çamur atmışsın.
Yukarıdaki alıntı yaptığım konuya viewtopic.php?f=26&t=13942&start=10 adresinden ulaşabilirsiniz.
Forum Yetkilileri böyle istek üzerine konu kilitlemiyorlartncyXteam yazdı: Forum yöneticisi kitlermisin konuyu amacının dışına dogru gidiyor. Benim bu konuyu açmam daki tek sebep biz kimseyi kandırmadık,ve sen taşkanat kesmedın diyenler ya ezbere konusyorlar yada biyerlerınden ses çıkartıyorlar. Çılgınbiberon ise olayın amacını bilmeği up uzun yorumlar yapmış. Bu konun amacı ortada fazla lafa gerek yok.
Erhan(ÇılgınBiberon) Konuyu anlamanız için gayet güzel açıkladı özetledi ve herşeyinde farkında ama artık sen öyle utanmaz bir insan olmuşsunki ona bile sanki yalancıymış gibi ithamlarda bulanabiliyorsun.Yazdığı yazıyı adam gibi okumadan kendi işine geldiğince yorumlar yapıyor Bana dediğin "çamur atma" işini ustalıkla gerçekleştiriyorsun kişilere iftira atmakta ve Yalan söylüyorsun.Biliyorum,amacın insanları kendi yalanlarına inandırmak ama burdaki hiçkimseyi yalanların ve iftiralarınla kandıramazsın.
Beni bu oyunda çoğu oyuncu bilir ve Erhan'ıda bizim kim olduğumuz ne olduğumuz belli. Siz ve sizin gibiler 3 yıldır bize çamur atmakla meşguller.Hani derler ya meyve veren ağaç taşlanır diye işte öyle birşey bizimkisi.Ama şunu unutma ! bir köpeğin ağzı değdi diye deniz kirlenmez !
Bu konu bu kadar uzadığı ve forumda gereksiz yer kapladığı için tüm herkesten özür dilerim.Sadece herkesin bu insanın kim olduğunu ne olduğunu görmesini istedim.
Küçük bir not:
Eko tncyxteam nickini ve hesabınıda kullanıp aklınca 2 kişiymiş gibi iş çevirmeye çalıştı ama beceremedi
Saygılarımla-bOdRuMLuCaPkINn
Dergilerimizin adresleri sırasıyla:
http://www.anadoluakincilari.com/Dergi/S1/
http://www.anadoluakincilari.com/Dergi/S2/
http://www.anadoluakincilari.com/Dergi/S3/
/S4/
"SİZDEN GELENLER" için adresimiz RoAdergi@gmail.com
/S4/
Erhan hiç kıvırma herşeyi hatırlıyorum kendin anlaştın adamlarla isim ve efsunlar konusunda bodrumlu hakkın yenmişse bunu senin adına anlaşma yapan yemiştir.
Değinmeden geçemeyecem bodrumlu egon tavan yapmış öss yi kazanamadın baba parası ile özel okulda okuyorsun kalkıp burda 3 sene önceki şeyden olay çıkarıyorsun adam demişki lonca konusunda neden büyüksünüz açıklayın sen işi taşkanatlara getirmişsin halamı acısı var çokmu zoruna gitmiş, çekemiyormusun xteamleri. Anten takmak mantıklı olabilir çekersinbOdRuMLuCaPkINn yazdı:İftira atmak bir insanı ancak küçültür aynen senin gibi.Yalan söylemek bir insanı değersizleştirir tıpkı sende olduğu gibi.Eğer Yalana ve iftiraya gerek duyuyorsa bir insan, zaten o kişinin karakteri ve kişilği onuru gururu yok demektir.Aynı senin gibi.Şimdi ben sana yazdılarımı alıntı yaparak buraya koyuyorum ki kimin ne dediğini görelim.tncyXteam yazdı:Erhan ordaki konuşmanın tamamında hiç bişi yokki. Ben o ss de sadece İtemleri istemiyor dedin o kısmı yayınladım.Ayrıca erhan sen bu konu neden açıldı biliyormusun? Bu konu açılmadan once başka bir konuda badrumcular capkın bana siz dolandırıcılık yaptınız dedi. itemleri caldınız dedı TncyXteam tas kanat keserken bile yoktun dedi. Bu konusma uzerıne bu ss lerı koydum ve ss lerde senı kucuk dusurcek ve bu kadar zoruna gitcek ne war. Çılgın resmen senide bozmuş bu oyun gülüyorum sadece.Erhan ile yapılan anlaşma, benimle olan anlaşmanda hic bir tartışma olmadan benim amacım görev yapmak kuklacı olarak biz item istemiyoruz, Hatta verilcek karakterin isminide beraber karar verdikmi vermedikmi? Tekrar benim yayınladığım ss lerde, ne senin bu kadar zoruna gitti anlamadım :lol: . Neyse bu olayı hale çekemeyenler var sanırım. İstesenizde istemesenizde, siz her ne kadar kabullenmesenizde o görev yapılırken kimseye ne tek bir yalan kelime soyledım nede kandırım. Siz olmasnızde o görevi yapardık. Xteam lar olarak cok rahat bir şekilde yapardık. Ama seni bende çok yanlış tanımışım.
bOdRuMLuCaPkINn yazdı:Sen ne zaman vazgeçeceksin bu huyundan bilmiyorum ki Tuncaygittin geldin hala aynısın uzanamadığın ete mındar diyorsun
Ama neyse madem sordun ben açıklayayım.
RoA - İKV'nin en köklü loncasıdır,Birçok sunucudan bünyesinde barındırdığı yüzü aşkın oyuncusuyla İKVde birçok önemli işe imzasını atmıştır.Şu an yönetim ve geliştirme ekiplerinde görev yapan bazı arkadaşların hepsi Eski RoA üyeleridir.RoA'nın seçkinliği ve Elit olmasının en güzel örneği budur.RoA'nın en başta gelen amacı İKV'nin heryönden gelişmesine katkı sağlamak ve yardımcı olmaktır.Bu nedenle oyun içerisindeki karakterlerimiz 2.plandadır.Fakat yeri geldiğinde de Yapılamayan en zor görevleri yapmayı bilmiş,ilklere imzasını da atmıştır.Bunada örnek verecek olursak En son olarak gerçekleştirdiğimiz ve İKV'de ilk olan Lodos Lideri İsmet'i 2 dakika gibi kısa bir sürede kesmiş ve İKV'De hiçbir loncanın yapamadığını yapmıştır.Şu an için bakarsak Kuklacıda çoğu arkadaşımızın yapamadığı Kadim ve Hidra görevlerine yardımcı olmayı kendine amaç edinmiş ve gerçekleştirmiştir.Bunu tüm Kuklacı oyuncularımızda gayet iyi bilir.Yazacak daha çok şey var ama kısa tutmak istiyorum.Sen ve senin gibiler geçmişte haksızca yaptıkları (Taşkanat kesimi) bir olayı sanki tek başlarına yapmış gibi anlatır ve Meyve veren bir ağacı taşlamayı çok seversiniz.Ama sende biliyorsunki sen bile o görevi tek başına yapmadın,Zaten yapamazdındayanında Ben,Çılgınbiberon,Uykusuz,Eko ve Ironman vardı. Görevi 6 kişi yapmasına rağmen senin sayende 4 kişinin adı efsunlara verildi.
Tuncaycım boşver sen kafana göre takıl benim seninle bir derdim yok ama artık bırak bu sağa sola taş atma işlerini yoksa o attığın taş sana kaya olarak geri döner altında ezilirsin.
Kendine İyi bak,Görüşürüz![]()
Göz sağlığında problem olmayan her insan senin dediklerinin hiçbirini yukarıda olmadığını görebilir ve benim asla yalan söylemediğimi ve iftira atmadığımıda.Fakat sen buna gerek duymuşsan eğer dedim ya onur ve gurur yok demekki.
tncyXteam yazdı:Burda resmen saçmalamışsın. Sen Taş kanat görevinde ki mevzuyu çılgınbiberona sor baklalım. Gerekirse sana buraya ss leri koyar sustururum. Hemde daha yeni 1 2 hafta önce çılgınla konuştuklarımızın ss sini. ÇIlgınla konuş özellikle yoksa ben ss keri buraya koyar seni rezil ederim burda. Taş kanat görevinde kim ne yapmış. Çamur atma.
Çılgınbiberonla bu konuyu zaten biz çok çok uzun zaman önce konuşmuştuk ve hemfikirdik.
Sen Çılgınbiberonla konuşmuşsun ama o konuşmanın nedense İŞİNE GELEN kısmının fotoğraflarını buraya koymuşsun![]()
Bana "çamur atma" demişsin ama görüyoruzki sen çamur atmışsın.
Yukarıdaki alıntı yaptığım konuya viewtopic.php?f=26&t=13942&start=10 adresinden ulaşabilirsiniz.
Forum Yetkilileri böyle istek üzerine konu kilitlemiyorlartncyXteam yazdı: Forum yöneticisi kitlermisin konuyu amacının dışına dogru gidiyor. Benim bu konuyu açmam daki tek sebep biz kimseyi kandırmadık,ve sen taşkanat kesmedın diyenler ya ezbere konusyorlar yada biyerlerınden ses çıkartıyorlar. Çılgınbiberon ise olayın amacını bilmeği up uzun yorumlar yapmış. Bu konun amacı ortada fazla lafa gerek yok.Farkındayım artık konuyu kilitlettirip kaçmak senin işine geliyor çünkü konuştukça batıyorsun ama yok nereye kaçarsan kaç sende onur ve gurur olmadıkça saklanamazsın
![]()
Erhan(ÇılgınBiberon) Konuyu anlamanız için gayet güzel açıkladı özetledi ve herşeyinde farkında ama artık sen öyle utanmaz bir insan olmuşsunki ona bile sanki yalancıymış gibi ithamlarda bulanabiliyorsun.Yazdığı yazıyı adam gibi okumadan kendi işine geldiğince yorumlar yapıyor Bana dediğin "çamur atma" işini ustalıkla gerçekleştiriyorsun kişilere iftira atmakta ve Yalan söylüyorsun.Biliyorum,amacın insanları kendi yalanlarına inandırmak ama burdaki hiçkimseyi yalanların ve iftiralarınla kandıramazsın.
Beni bu oyunda çoğu oyuncu bilir ve Erhan'ıda bizim kim olduğumuz ne olduğumuz belli. Siz ve sizin gibiler 3 yıldır bize çamur atmakla meşguller.Hani derler ya meyve veren ağaç taşlanır diye işte öyle birşey bizimkisi.Ama şunu unutma ! bir köpeğin ağzı değdi diye deniz kirlenmez !
Bu konu bu kadar uzadığı ve forumda gereksiz yer kapladığı için tüm herkesten özür dilerim.Sadece herkesin bu insanın kim olduğunu ne olduğunu görmesini istedim.
Küçük bir not:
Eko tncyxteam nickini ve hesabınıda kullanıp aklınca 2 kişiymiş gibi iş çevirmeye çalıştı ama beceremeditncyxteam nickli üye'de aslında Ekoxteam'dir bilginize.Çünkü Tuncay arkadaşı az çok tanırım bu kadar onursuz gurursuz değildir.Ama eğer oysa yazık olmuş.
![]()
Saygılarımla-bOdRuMLuCaPkINn
- bOdRuMLuCaPkINn
- İskele Babası
Öss'yi her girişimde kazandım, babamın isteği üzerine özel okuldayım
ve sen ve senin gibi bir kaç ... yüzünden böyle konulara cevap vermek zorunda kalıyorum çünkü siz ...'ler insanların manevi derğerlerine hakaret edip o kişi ve kişileri (olmayan) aklınızca küçük düşürüp aşağılamayı (örnek:Antek tak )kendilerine amaç edinmiş birer ...'siniz benim gözümde ve her ...'e yapıldığı gibi sizleride birilerinin ilaçlaması gerek.Bu konuya sebep olan bizim konumuza msj atıp "neye göre İKV'nin en büyük loncası çoook merak ediyorum" diyerek hep yaptığı gibi aşağılamaya çalışan tncyxteam'Dir.Ben ve diğer arkadaşlarım gerekli açıklamaları yaptık mutlu olsun diye tabi yanında bu aşağılama girişiminede cevap verdimki herkes siz ve sizin gibilerin ne ... olduğunu anlasın diye
Ama nafile...
Keşke vermeseydim de bu mikrop böyle yayılmasaydı
Biliyorum ne söylersem söyliym ister gayet tatlı bir dille cevap veriym ister hakaret ederek cevap veriym sizin amacınız sadece kişileri aşağılamaya çalışıp küçük düşürmek olduğu için yine pervasızca ve seviyesizce cevaplar gelecek.Çünkü daha önce çok denedim tatlı dille adam gibi sizinle konuşmayı ama "......" insanın dilinden ne anlar değilmi
Benim siz ve sizin gibilere herzaman verilecek cevabım vardır ama kısa kesmek istiyorum
Köpeğin ağzı değdi diye deniz kirlenmez
boşuna uğraşmayın.
Keşke vermeseydim de bu mikrop böyle yayılmasaydı
Biliyorum ne söylersem söyliym ister gayet tatlı bir dille cevap veriym ister hakaret ederek cevap veriym sizin amacınız sadece kişileri aşağılamaya çalışıp küçük düşürmek olduğu için yine pervasızca ve seviyesizce cevaplar gelecek.Çünkü daha önce çok denedim tatlı dille adam gibi sizinle konuşmayı ama "......" insanın dilinden ne anlar değilmi
Benim siz ve sizin gibilere herzaman verilecek cevabım vardır ama kısa kesmek istiyorum
Köpeğin ağzı değdi diye deniz kirlenmez
boşuna uğraşmayın.
Dergilerimizin adresleri sırasıyla:
/S4/
/S4/