Efeler Takımı

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
efelerxyildiz
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: Efeler Takımı

Mesaj gönderen efelerxyildiz »

bakın Atax loncası nın saygın ve saygın olmayan (vahitcik) anlamadığınız ilk konu ben bizim loncamızda hayır kimse küfür etmedi demedim.Kendimde küfür edenlere şahit oldum ve uyardım.Benim dediğim sizlerde kışkırtıyorsunuz ve küfür edincede foto çektim diyorsunuz.Ben inanmıyorum durup dururken kimse kimseye küfür veya kötü söz söylemez.vahitcik bende çoklu bağlantı kuruyorum ve atax die çar açıp kendime pm atıp foto çekip buraya koyabilirim ve dudakların uçuklar tamammı vahit cik cik.Ayrıca kimse hatasız değildir biz loncamızdakilerin hatalarını görüp uyarıyoruz ve uyarılarımızı dinlemeyenlerede gerekeni yaparız ancak bunu vahitcik veya bir başkası istiyor diye değil biz isteyince yaparız.
Kullanıcı avatarı
Vahit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Vahit »

efelerxyildiz yazdı:bakın Atax loncası nın saygın ve saygın olmayan (vahitcik) anlamadığınız ilk konu ben bizim loncamızda hayır kimse küfür etmedi demedim.Kendimde küfür edenlere şahit oldum ve uyardım.Benim dediğim sizlerde kışkırtıyorsunuz ve küfür edincede foto çektim diyorsunuz.Ben inanmıyorum durup dururken kimse kimseye küfür veya kötü söz söylemez.vahitcik bende çoklu bağlantı kuruyorum ve atax die çar açıp kendime pm atıp foto çekip buraya koyabilirim ve dudakların uçuklar tamammı vahit cik cik.Ayrıca kimse hatasız değildir biz loncamızdakilerin hatalarını görüp uyarıyoruz ve uyarılarımızı dinlemeyenlerede gerekeni yaparız ancak bunu vahitcik veya bir başkası istiyor diye değil biz isteyince yaparız.
Öncelikle söyleyeceğim bir laf var " sizi iyi öttürmüşüzki hala kuş gibi cik cik cik ötüyorsun efecik"

Başlıyalım
Resim
1.Resim
Bu resimdeki efecik yıldız kuşcuğunun bahsettiği gerçek efecik :) yazık ne giyeceğini daha bilmiyor :)
Yardımcı oluyoruz bizde meteorda neyle kasılabileceğini anlatıyoruz bizzat kendisine :)

Resim
Resim

2. ve 3. resim
Bu efecik ise bana 1 hafta yalvardı kitabe için yazık çok üzüldüm buda gerçek efecik :)

Şimdi ise size yıldızcık ın bahsettiği hani çakma karakter açıp küfür ediyormuşuzya hani onları göztereceğim :)(yıldız ın deyimi tabi bu işim yokda efecik karakteri açıp küfür edeceğim edersem kendi karakterimden ederim okadarda erkeğim merak etmeyin :))

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

İstersen biraz daha devam edeyim !

Evet efecik in dediğine göre biz efecikler adına karakterler açıp küfür ediyor onları suçluyormuşuz biz nekadar profesyonel çalışıyormuşuz :) küfür etmek için efecik karakteri açıp 49 yapıyormuşuz afferim bize :)

Ciddiyete dönelim Biz sizi adam etmek için And içtik ve sözümüzdede duracağız ister klansız çoğalın ister klanlı çoğalın hiç önemli değil bizim için ama bu şekilde "nato mermer nato kafa " olarak devam ederseniz sizi gerçekden akıllı adam etmesini biliriz

Saygılarımla

Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
efelerxyildiz
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

bak vahitcik ilk öten efecik cik die sensin demekki kim öttürmüş ordan belli.Ve nekadar yazıkkı senin ne kadar işe yaramaz olduğunu bilmeyipte, insan yerine koyup senden bilgi isteyen birini fotolamışsın ;) aferim sana.Doğrudur herkez senin gibi oyunun herşeyini bilmiyor ne mutlu sana :lol: bununla övünüyorsun.ayrıca dedim ya sen mermer kafalısın sende zaten diyorsun,beni anlamadın gitti küfretmiyorlar demiyorum ama sen foto ları saklıyorsun ya sergilemek için bahane arıyorsun.Orda benim şikayet konuma gelince sizinle savaşıyorum nubumba ve birkaç kişi bana özelden ana bacı küfrediyor.Eğer sen benim yerimde olsan hemen efelerx yalakaları küfür ediyor die forumda konu açardın :shock: .Son olarakta ben kürt değilim,ne yazıkkı senin için kürt diyince AKLINA pkk geliyor ama bilmiyorsunki pkk ile savaşta kaç kürt kardeşimiz askerde şehit düştü. Dedim ya sana bir kaç kişinin yaptığını sen topluma mal ediyorsun,oda çok normal sen mermer kafalısın çok görmememek lazım ilk öten kuş.
Kullanıcı avatarı
Vahit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Vahit »

Reisiniz yazıyorduya seçilmiş nadide kişileri alıyoruz loncaya ?
Mermer kafa olanın kim olduğunu sancak sunucusu öğrenmiş durumda o konuda şüphe yok!
Hangi biriniz küfür etmiyor ? yeraltında madende adamınız madeni alıyoruz önünden ne çıktı diye soruyor söylemeyince basıyor küfürü özelden bunlarda sizin eleman değil dimi ?
Kürt dediğimde aklıma pkk gelmiyor olayı saptırma ! efeciklerin içerisinden pkk olduklarını söyleyenler var !
Son olarakda noktalıyayım diyorsunya hani 1 kişinin yaptığını topluma maletme! soruyorum sana bana cevap ver madem sen pkk ile ilgili konuşmadın!hani saygın kişiler vardı loncanızda hani dostlarınızdı aldıklarınız ne oldu saygın kişilere dostlara (bugun loncasına sahip çıkamayan yarın başka şeylerinede sahip çıkamaz ) bilmem anlatabildimmi!

Ama sen kalkar gene dersin o söyleyenleride sen 2 oturum açıp yapmışsındır diye bu durumda bende sana derim (nato mermer nato kafa) çünki hakediyorsun efecik :)

Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
efelerxyildiz
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

vahitcik söylermisin kürtçeyi türkçeden ii yazıyor derken ne demek istedin?
Kullanıcı avatarı
Vahit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Vahit »

efelerxyildiz yazdı:vahitcik söylermisin kürtçeyi türkçeden ii yazıyor derken ne demek istedin?

Sana sormak lazım
Bab-ialide sizinkiler tek yol pkk dedikden sonra senin ismin piyasaya çıktı
Yıldız ismi bir perdeleme olmasın ? saklama şekli gibi ? ben kendime bunuda sordum neden yıldız diye bir karakter açıldı pkk muhabbetinden sonra .?

Buyur sen cevap ver şimdi kendi kafanda kendi sorduğun soruya

Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Vahit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Vahit »

meLodixD yazdı:Ulan vahit senın yasın kac olm bu oyunu oynuyorsun be ıste calısıyormusun olm akılını oyınla bozmussun ALLLAH sana akıl fıkır versın :lol:
Senin gibi kafe köşelerinden yazmıyorum
yeterli olmuştur sana cevabım

(kafeden giren diğer arkadaşlar sakın yalnış anlamayın ,bunun gibiler Anne babasından ekmek alacağım bakkaldan diye para alır gelir kafelerde yerler , oyüzden kafe dedim )

Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
efelerxyildiz
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Sana sormak lazım
Bab-ialide sizinkiler tek yol pkk dedikden sonra senin ismin piyasaya çıktı
Yıldız ismi bir perdeleme olmasın ? saklama şekli gibi ? ben kendime bunuda sordum neden yıldız diye bir karakter açıldı pkk muhabbetinden sonra .?

Buyur sen cevap ver şimdi kendi kafanda kendi sorduğun soruya

Vesselam

vahitcik anladımki sen uçmuşsun inişe geçtiğinde haber ver ozaman konuşuruz.Senin en iyi yaptığın sıkıştığında hemen çamur atmak oyuzden fazla tartışmayalım biraz tartıştık pkk lı yaptın biraz daha tartışırsam nick yıldız die uzaylıda dersin :D
ARZMUHAFIZI
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ARZMUHAFIZI »

arzların gülüsünüz kim ne derse desin önünüze geleni aldınız iti çakalı girdi içinize ama bitane hırsızlıkla ilgili ispat çıkmadı herkes çamur attı size dürüstseniz helal olsun ananısa babanısa
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen complex »

ARZMUHAFIZI yazdı:arzların gülüsünüz kim ne derse desin önünüze geleni aldınız iti çakalı girdi içinize ama bitane hırsızlıkla ilgili ispat çıkmadı herkes çamur attı size dürüstseniz helal olsun ananısa babanısa

Drow loncasından daha çok merak ettim seni zati Drow loncasını da tahmin edebiliyorum, kimliksiz konuşma, açık sözlü takılıyorsun bari kimlik göster.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________

“Genel Sohbet” sayfasına dön