Kanunxemir ÇALINMIŞTIR

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Ryannnxunruly
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: Kanunxemir ÇALINMIŞTIR

Mesaj gönderen Ryannnxunruly »

olm emır malsın dıyecem olmuyacak sımdı elınde hazır gereklı nolar var ben olsam hemen ınankı gereklı yerlere basvurumu yaparım. Ama neyse zararın neresınden donsen kardır ama bu serefı kayıklar ıns sana numara cekmezler.
[Biz SeVdiKlerimizi Bir Kır Çiceqi gibi Elimizde Degil Kurşun Yarası qiBi KaLBimizde TaŞırız aRKadaş.. !!

Ryannn Ryannnn Kanunxryannn
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ata

Mesaj gönderen Tacsiz »

öncelikle geçmiş olsun emir
burda bişey acıklamak istiyorum bazılarnız benimle aynı fikirde olmaya bilir ama diyorsunuzki gmler isterlerse çalınan adamları geri verebilirler diyorsunuz ama bu oyun gmlerine bağlı bir şey deyil 3 tane marka ile oynanan bir oyundasınız sobee mynet ve ttnet aralarındaki anlaşmalar yüzünden gmler el atamıyor bu gibi durumlara malesef eskiden hemen el atılıyordü çünkü sadece mynet sponsorluğundaydı oyun sadece bunu açıklamak istedim sadece bu arada birr şeydaha söylemek istiyorum gmlere kaldırın bu oyunu kapatın herşeyin bitsin bu oyuna ne tadı var ne tuzu herkez çıkarçı olmuş herkez hain yazık nerde eski ikv ;(
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Ata

Mesaj gönderen Tacsiz »

Tacsiz yazdı:öncelikle geçmiş olsun emir
burda bişey acıklamak istiyorum bazılarnız benimle aynı fikirde olmaya bilir ama diyorsunuzki gmler isterlerse çalınan adamları geri verebilirler diyorsunuz ama bu oyun gmlerine bağlı bir şey deyil 3 tane marka ile oynanan bir oyundasınız sobee mynet ve ttnet aralarındaki anlaşmalar yüzünden gmler el atamıyor bu gibi durumlara malesef eskiden hemen el atılıyordü çünkü sadece mynet sponsorluğundaydı oyun sadece bunu açıklamak istedim sadece bu arada birr şeydaha söylemek istiyorum gmlere kaldırın bu oyunu kapatın herşeyin bitsin bu oyuna ne tadı var ne tuzu herkez çıkarçı olmuş herkez hain yazık nerde eski ikv ;(
bir şey daha söyleyeyim emir sen safmısın kardeşim bu hayatta kimse kimseye karşılıksız bişey yapmaz adam plus alacam diyor senden bişey istemiyor biraz dikkatli olun oyunda ;)
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
BEYAZATLI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Duman

Mesaj gönderen BEYAZATLI »

Emir'in ilk char çalınması değil bu . Emir bikaçkere daha çaldırmıştı charını ...Peki Neden ???

Emir'İ neredeyse köşk tanır onunla düşman olan adam zor bulunur . Emir karşısındaki insanını her zaman kendisi gibi görüor ve kendisini o adamla olan arkadaşlığına o kadar kaptırıyor ki birşey söylese hemen yapıverior . Emirin tek suçu bu tek suçu etrafındakileri kendisi gibi görmek Sadece bu ...
BEYAZATLI

SINCE BETA
Kullanıcı avatarı
MaXtRaCk
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen MaXtRaCk »

BEYAZATLI yazdı:Emir'in ilk char çalınması değil bu . Emir bikaçkere daha çaldırmıştı charını ...Peki Neden ???

Emir'İ neredeyse köşk tanır onunla düşman olan adam zor bulunur . Emir karşısındaki insanını her zaman kendisi gibi görüor ve kendisini o adamla olan arkadaşlığına o kadar kaptırıyor ki birşey söylese hemen yapıverior . Emirin tek suçu bu tek suçu etrafındakileri kendisi gibi görmek Sadece bu ...
Diğer seferde anLattıkLarın yüzünden çaLınmıştı ama bu sefer adam pLus aLacam demiş şifreyi vermiş bana böyLe anLattı bu kadar basit :S
Resim

~~ www.unruly.tk ~~ loncamızın yeni forumu...
Kullanıcı avatarı
Rukio
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Rukio »

Kanka şu telefon nolarını versene bana
Kullanıcı avatarı
xxxEmiRxxx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen xxxEmiRxxx »

buraya yayımlayacam çarlar elime geçsin ama ilk önce
xxxEmiRxxx & ÖrGüLüxOcToBeR & IIIxEmiRxIII & sLyVaiNEmiR

Resim
Kullanıcı avatarı
xxxEmiRxxx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Babasının Annesinin tel noları var Annesini aradım küfür Ettim babasına verdi adama oğlun hırsızlık yaptı dedim adam ağzına sıçtı çocuğun ama çocuk içindekileri harcamış ne kadar az zararla kapatsam kardır sonra anasını avradını bellemessem bende en adi o.. yum.

Resim
Kullanıcı avatarı
Mcrae
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Mcrae »

Emir merak etme. Eminim charları çalan kişi bu yazdıklarımı okuyordur. Yarın babanı arıyacağım o verdiğin zararın on katını senden çıkartacağım. On katı kadar servetin yoksa ne kadar servetin varsa hepsini kurusu kurusuna vereceksin. Çünki baban senin üye adını şifreni bana verecek. Sen bunu hakettin. Aksi durumda üç beş kuruş verip elimizdeki kanıtlarla savcılığa dava açmasını biliriz. Sonra eve bir tebligat gelir. Sonrası malum. Baban sana der. Gel bakıyım çocuğum......Bakalım bundan sonra bilgisayar başına geçebilecekmisin...Bunların olmasını istemiyorsan adam gibi emirin zararını karşılayacaksın. İstersen özelime msn adresini yaz tatlı bi şekilde halledelim. Ben de babanı rahatsız etmek zorunda kalmayım
Abdullah
Kullanıcı avatarı
xxxEmiRxxx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

çarlarımın 2 tanesini Geri Aldım Biri Şifacım Biri Kp çarım Ancak Kp larımın Hepsini Harcamış. 49 Savaşçım Aktarımı Bittiği İçin Onda Kalmıştır.Kp ları Harcamayacaktı Tel Nolarını İsteyen Varsa Özeline Yazatım HArcadığı kp ları geri almadan Rahat yok.

Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön