yeni bölgelerden düşen itemler hk...
Re: yeni bölgelerden düşen itemler hk...
Kaç tane online oyunda item, eşya vs.. gibi envanterin karaktere kitleniyor acaba gerçekten merak ettim.

|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|
İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
- FreedommakeR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Bunun olması mümkünmü sence ? Ozaman aldığın herşey çanta ve kasanda durur en sonunda dolar. Her söylenene inanmayın.Birlikxquimmet yazdı:yeni bölgelerden düşen itemler satılamıyormuş böle birşey var mı? arkadaşlar bi bilgisi olan varsa söleyebilir mi?
Hiç şüpesiz birilerinin titretiği bu evreni
Ben baştan sona YIKARIM....
Ben baştan sona YIKARIM....
- Senfony
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Revenge of Nobility
benim bi ara oynadığım bi oyunda karaktere kitlenen eşyalar vardı.1453 yazdı:Kaç tane online oyunda item, eşya vs.. gibi envanterin karaktere kitleniyor acaba gerçekten merak ettim.
ama "kilit açma eşyası" diye bişeyde vardı, gerçek para ile bunu satın alıp o kilitli eşya serbest bırakmaya yarayan bişey.
bizdede olurmu, olursa kaç akçe olur bilemem

Eline , beline , diline sahip ol !
Senfony yazdı:benim bi ara oynadığım bi oyunda karaktere kitlenen eşyalar vardı.1453 yazdı:Kaç tane online oyunda item, eşya vs.. gibi envanterin karaktere kitleniyor acaba gerçekten merak ettim.
ama "kilit açma eşyası" diye bişeyde vardı, gerçek para ile bunu satın alıp o kilitli eşya serbest bırakmaya yarayan bişey.
bizdede olurmu, olursa kaç akçe olur bilemem
Neticice de kilit yok olmuş oluyor değil mi ?
Neyse bu gelecek akçe sanırım gercek parayla irtibatlı olacak gidiş hat onu gösteriyor...
Hayırlısı bakalım inş dengeler alt üst olmaz

|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
- HayLazzCoCuK
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
1453 yazdı:Kaç tane online oyunda item, eşya vs.. gibi envanterin karaktere kitleniyor acaba gerçekten merak ettim.
Kaç tane online oyun türk oyunu ve bu kadar zevkli
Büyücüburock
Spannungxares
Spannungxadaş
Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyâr olur
Sâdıkâne belki ol bu âlemde dildâr olur
Yâr olur ağyâr olur dildâr olur serdâr olur
Yavuz Sultan Selim Han
Spannungxares
Spannungxadaş
Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyâr olur
Sâdıkâne belki ol bu âlemde dildâr olur
Yâr olur ağyâr olur dildâr olur serdâr olur
Yavuz Sultan Selim Han
Bilmiyorum dikkatini çektimi ama TÜRK oyunu demedim ONLİNE oyun dedim.HayLazzCoCuK yazdı:1453 yazdı:Kaç tane online oyunda item, eşya vs.. gibi envanterin karaktere kitleniyor acaba gerçekten merak ettim.
Kaç tane online oyun türk oyunu ve bu kadar zevkli
Ben diyorum daha evlenmedim sen bana diorsun kaç çocuğun var ?

|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
- Oquwbey
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
Sen ilk önce kendine has bir imza oluştur
Bunları da kafana takma zamanı geldiğinde öğrenirsin.

GRODT Loncası Kurucu Başkanı Oquwbey
- Birlikxquimmet
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Türkiye Cumhuriyeti
bunun olması ihtimal değil olacak ve yeni gelen gözlüklerede kilit atılacakFreedommakeR yazdı:Bunun olması mümkünmü sence ? Ozaman aldığın herşey çanta ve kasanda durur en sonunda dolar. Her söylenene inanmayın.Birlikxquimmet yazdı:yeni bölgelerden düşen itemler satılamıyormuş böle birşey var mı? arkadaşlar bi bilgisi olan varsa söleyebilir mi?
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı.
- Birlikxquimmet
- Sahaf Yardımcısı
eğerki bir gm arkadaş doğruyu sölese daha ii olacak ama gm arkadaşlarıda yormak istemem şimdiiBirlikxquimmet yazdı:bunun olması ihtimal değil olacak ve yeni gelen gözlüklerede kilit atılacakFreedommakeR yazdı:Bunun olması mümkünmü sence ? Ozaman aldığın herşey çanta ve kasanda durur en sonunda dolar. Her söylenene inanmayın.Birlikxquimmet yazdı:yeni bölgelerden düşen itemler satılamıyormuş böle birşey var mı? arkadaşlar bi bilgisi olan varsa söleyebilir mi?
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı.
- Birlikxquimmet
- Sahaf Yardımcısı
hea sana gelince arkadaşım patenti sende ise imzanın al senin olsun ama patent belgesini bana sunarsan sevinirimOquwbey yazdı:Sen ilk önce kendine has bir imza oluşturBunları da kafana takma zamanı geldiğinde öğrenirsin.