MegaxMustafa Dualarımız Seninle
Re: MegaxMustafa Dualarımız Seninle
Çok Geçmiş Olsun
Aynn cCoq Gecmis Olsunnn....!
**∂αğℓαя σηυм∂é éğιℓιякéη кαуαℓαяα уαℓναямαмм...!
- Noktaxcigdem
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Kayı Alpleri
zeydan yazdı:Selam ,Oyunda Tanıdıgın SEvdiğiniz Tabikide Sevmeyenlerde Vardır.Megaxmustafa Adlı Arkadaşımız Bugun Motor İle Kaza Yapmıştır.Kendisi Yoğun Bakımdadır.Durum Çok kritik Yaşama İhtimali Çok Düşüktür.Kendisi Çok Yakın Arkadaşım Oldugumdan Bu Acıyı Sizlen Paylaşmak İstedim![]()
![]()
Dualarım Seninle Mustafa Tekrardan İnş Aramıza Dönersin![]()
zeydan konuyu sen açınca yine bi şaka var işin içinde dedim %50 inandım eğer öyleyse geçmiş olsun kardeşime.
13sf. ileti var okumadık inş. rezil olmadık pot kırmadık
-
- Kadim Hidra Avcısı
Strongxsifa yazdı:zeydan yazdı:Selam ,Oyunda Tanıdıgın SEvdiğiniz Tabikide Sevmeyenlerde Vardır.Megaxmustafa Adlı Arkadaşımız Bugun Motor İle Kaza Yapmıştır.Kendisi Yoğun Bakımdadır.Durum Çok kritik Yaşama İhtimali Çok Düşüktür.Kendisi Çok Yakın Arkadaşım Oldugumdan Bu Acıyı Sizlen Paylaşmak İstedim![]()
![]()
Dualarım Seninle Mustafa Tekrardan İnş Aramıza Dönersin![]()
zeydan konuyu sen açınca yine bi şaka var işin içinde dedim %50 inandım eğer öyleyse geçmiş olsun kardeşime.
13sf. ileti var okumadık inş. rezil olmadık pot kırmadık
Vlla açıkçası bana pek inandırıcı gelmedi.
KArdeşimiz inş ÇAbucak İyileşir Ve Aramıza TekraR döner
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Kayı Alpleri
Xrock yazdı:KArdeşimiz inş ÇAbucak İyileşir Ve Aramıza TekraR döner
döndü döndü
-
- Kadim Hidra Avcısı
Arkadaşlar olmuş dönmüş gelmiş oyuna bu konuyu güncellemenin bi anlamı yok.
Gerçi motorla kaza yapıpta yaşama şansı yüzde 10 olan bi kişinin 1 hafta içinde sağlığına kavuşup oyuna devam etmesi biraz düşündürücü...Ben 6 ay önce yaralandığımda ağır bi şekilde 2 hafta ayağa kalkmamıştm . İlginç
Gerçi motorla kaza yapıpta yaşama şansı yüzde 10 olan bi kişinin 1 hafta içinde sağlığına kavuşup oyuna devam etmesi biraz düşündürücü...Ben 6 ay önce yaralandığımda ağır bi şekilde 2 hafta ayağa kalkmamıştm . İlginç
- Excellence
- Teşkilat Neferi
Vandervaart yazdı:Arkadaşlar olmuş dönmüş gelmiş oyuna bu konuyu güncellemenin bi anlamı yok.
Aslında bir yandan doğru diyorsun , biraz düşününce insanın aklına başka şeyler de gelmiyor değil.Ama böyle bir şeyin de şakaya gelmeyeceğini düşünüyorum.O yüzden arkadaşımıza geçmiş olsun diyorum.
EXCELLENCE
- karakorsan199538
- İskele Babası
COK ÜZÜLDÜM KARDESİM OYUN SENSİZ Bİ HİÇ MEGAXLERDEN Bİ SENİ ÇOK SEVİOM İNŞ BİR AN ÖNCE KALKARSIN AYAĞA..