Muğla'da dershaneye olan 1200 TL'lik borcunu ödemeyen kadın hakkında dershane icraa işlemleri başlatmış.Bu sürede dersane borcu 5000 TL 'ye yükseltmiş faiz faiz üstüne.Dersaneye giden A.C'nin annesine 3 ay hapis kararı çıkar.Kadın hapse girer.Kadının komşuları,akrabaları dersaneye giderek şikayeti geri çekin borcu biz ödeyeceğiz der.Fakat dersane yetkilileri önce parayı getirin der.Annesinin hapiste olmasına dayanamayn 17 yasında'ki A.C intihar eder.Şimdi bu dersane yetkileleri vicdan azabından yaşabilecekler mi ?
Bu olayın benzeri değil nerdeyse aynısı İngiltere'de yaşanır.Ve İngliz hükumeti borçlu olan ailenin cocuğunu okutmak için tüm borçlarını üstlenir.
Evet sevgili arkadaşlar ikiside gerçek yaşanmış olaylardır.Hatta Türkiye'de yaşanan olayı bu sabah gazetede okudum ve paylasmak istedim.Kıyaslama yapmak istemiyorum ama nasıl bir hükumetimiz var.Aralarından bir tane bile vicdan sahibi kimse yok mu ?
Nasıl bir hükumettir bu !!
Re: Nasıl bir hükumettir bu !!
burası siyaset meydanı diildir. Konuya Kilit Lütfen.
Eminönü
Telif hakları kendine aittir®™
█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/
/▌ ßaq ßaq yukarDaım .p ♥
/ \
© 1oo % οяіqіηααααℓ
Telif hakları kendine aittir®™
█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/
/▌ ßaq ßaq yukarDaım .p ♥
/ \
© 1oo % οяіqіηααααℓ
Bizde siyaset yapmıyoruz zatenBymamisho yazdı:burası siyaset meydanı diildir. Konuya Kilit Lütfen.
- firatli
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: A L P
O Zaman Oku Sen Ol Hükümet emin ol siyasetçilerin çoğuda küçükken senin gibi düşünüyodur olayı anlatman güzel ama siyasete girmen yanlış sonuçta burası bir oyun forumudur bilmem başkaları nasıl düşünür benim düşüncem bu ...
- mukavemet
- İskele Babası
- Klan: Lodos
- Lonca: Eminönü Efeleri
Yorum yazmıyacaktım ama memetın yazmıs olduğu guzel cumleyı bende yazmak istiyorum.
Yazdığın bılgı herkese bır acı vermıstır ama bu sorunu nıye ılerde sen duzeltmıyorusun.
O Zaman Oku Sen Ol Hükümet !
Yazmak ıstediğim cok sey var ama burası oyun forumu, bunun ıcın bu kadarıyla sınırlandırıyorum.
Gereklı mesejı ıns almısındır.
Yazdığın bılgı herkese bır acı vermıstır ama bu sorunu nıye ılerde sen duzeltmıyorusun.
O Zaman Oku Sen Ol Hükümet !
Yazmak ıstediğim cok sey var ama burası oyun forumu, bunun ıcın bu kadarıyla sınırlandırıyorum.
Gereklı mesejı ıns almısındır.

EMEF
mukavemet - Dislikasyon - Distorsyon - KALITE
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Arzın Çocukları
bu ülke cumhuriyetle yönetiliyorsa bunu düzeltmek için yönetimin başına geçmeye gerek yok milletvekilleri bizi temsil ediyor zaten ama insanlar körü körüne 3 kuruş için aynı partiye oy atmakdan vazgeçmezse olmaz tabii.
Etolford ///// Eminönü //// Fierce