güzel mi
!! RDMX LONCA SAYFASI !!
Re: !! RDMX LONCA SAYFASI !!
anaaa ne güzelimm
hehe
saol deniz..
ѕcαяℓαтιηα
|l|lllll|lll||ll||lll�
ALTINORDU
|l|lllll|lll||ll||lll�
ALTINORDU
Vaay ne güzel olmuş resimler
bi ara toplu bi foto çekinelimde onuda koyalım buraya
ruuhh / xxRUHHxx / OtHeRsxRuHH
- xxkirmizixx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Bi suRe aRanızda olmuycam sanıRım 3 4 ay suRucek en fazLa kpss dolasıyLa artık sıkmanın zamanı geldi hem bu oyuna bagımlı olmustum biRaz ara bana da ıyı gelıcek ama donucem bı gun mutLaka...
elimden geldıgınce forumu takıp etmeye calısırım ama zaman bulabılırmıyım onuda bılmıyorum nefes almaya bıle vakıt bırakmayan bı program yaptım artık gec yatmak gec kalkmak yok:)ama özluycem o gunlerımıde:)
neyse ısın kısacası RdmxaRazi oluyorum
hepiniz kendınıze ve biRbiRinize cok ıyı bakın ve dondugumde tam kadRo yıne buRda olun
seviyoRum sizleRi ayRı ayRı öpüldünüz:)
elimden geldıgınce forumu takıp etmeye calısırım ama zaman bulabılırmıyım onuda bılmıyorum nefes almaya bıle vakıt bırakmayan bı program yaptım artık gec yatmak gec kalkmak yok:)ama özluycem o gunlerımıde:)
neyse ısın kısacası RdmxaRazi oluyorum
kıRmızı...
Kırmızım hadi inşallah başarılı olursun
Ama çok ta sıkma kendini sakin sakin çalış, kendine çok iyi bak , sınav olur olmaz hemen geri gel, izin süreni geçme
/öp :lol:
ruuhh / xxRUHHxx / OtHeRsxRuHH
- TAYFA
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Başarılar cadıxxkirmizixx yazdı:Bi suRe aRanızda olmuycam sanıRım 3 4 ay suRucek en fazLa kpss dolasıyLa artık sıkmanın zamanı geldi hem bu oyuna bagımlı olmustum biRaz ara bana da ıyı gelıcek ama donucem bı gun mutLaka...
neyse ısın kısacası RdmxaRazi oluyorumhepiniz kendınıze ve biRbiRinize cok ıyı bakın ve dondugumde tam kadRo yıne buRda olun
Görmeyeli pek zayıflamış bu ne :mrgreen:deneoooo yazdı:
ve buda elif ablamm
Bizim dostumuz sözü gibi özü özü gibi de sözü doğru olandır.
Karanlığı lanetlemektense, bir mum yak.
Karanlığı lanetlemektense, bir mum yak.
-
- FareAdam Düşmanı
Mantıklıruhh yazdı:Vaay ne güzel olmuş resimlerbi ara toplu bi foto çekinelimde onuda koyalım buraya
![]()
Başarilar ... Kpss zorlu bir dönemeç umarım bildigin konular denk gelir yoksa çok zorlanirsinxxkirmizixx yazdı:Bi suRe aRanızda olmuycam sanıRım 3 4 ay suRucek en fazLa kpss dolasıyLa artık sıkmanın zamanı geldi hem bu oyuna bagımlı olmustum biRaz ara bana da ıyı gelıcek ama donucem bı gun mutLaka...
neyse ısın kısacası RdmxaRazi oluyorumhepiniz kendınıze ve biRbiRinize cok ıyı bakın ve dondugumde tam kadRo yıne buRda olun
* ђéя séçίş, bίя ωazqéçίşтίr.....