Efelerx ve Tüm Sancak HaLkı

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
EfeLerxGaMsiZ
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Efelerx ve Tüm Sancak HaLkı

Mesaj gönderen EfeLerxGaMsiZ »

ArkadaşLar yakLaşık oLarak 8 aydır oynadığım sancak sunucusundan ve yakLaşık oLarak 2,5 yıLdır oynadığım ikv oyunundan ayrıLıyorum..Ben Efelerxgamsız... Burdan tüm kardeşLerime ve Sancak Sunucusuna bu biLgiyi vermek istedim...Her oyunun gibi bununda sonuna geLdiğimi düşünüyorum çünkü önümde hayatımı değiştiricek büyük bir sınav var ve benimde ona hazırLanmam gerekiyor :) Burdan Efelerx Loncasına (KARDEŞLERİME) sesLeniyorum kendinize çok iyi bakın ve bunun bir oyun oLduğunu unutmayın herşey geLip geçicidir..SizinLe çok anıLarım oLdu onLarı asLa unutamam ve biLiyorum ki sizde beni unutmicaksınız...Ve arkadaşLar tüm sancak haLkı sizede şunu söyLemek istiyorum bu bir oyun kendinizi bu kadar çok bağLamayın oyuna her şey oyun değiL ezik oLun güçsüz oLun ama bir iki tane gerçek dostunuzLa güLüşürken zaten bunLarın hiç bir önemi kaLmıyor..Ve son oLarak atax Loncasına da sesLenmek istiyorum :D :D Lan oLum bıkmadınızmı artık çocuk oLmaktan ... SıkıLmadınızmı artık eLaLeme soytarıLık yapmaktan...Vahitmidir nedir bize kürt mürt bişeler demiş asLanım ben Sonuna kadar kürdüm sen Kimsinki KürtLere Laf ediyorsun Dürzi...KurtuLuş savaşında bu vatan uğruna KürtLer TürkLer sırt sırta verip savaşmadıLarmı TürkLerin yanında Kürtlerde öLmedimi..Kürt Türk kardeştir asLanım bunun aması feLan yok Türkçe Kadar Kürtçede konuşuLuyor bu üLkede türk neyse kürtte odur dediğim gibi bu KARDEŞLİKTİR...Devam edicem :D ben sonuna kadar devrimciyim en yakın dostLarım sonuna kadar miLLiyetçidir çünkü bu da kardeşLiktir...Şimdi beLki sen bana pkk Lı da dersiniz ama söyLiyim sana vahitÇİK en büyük devrim savaşı KURTLUŞ SAVAŞI ve en büyük devrimci MUSTAFA KEMAL ATATÜRKTÜR ;)... Bide ataxerman var dabi :D ...Sancak Halkına şunuda söyLemek istiyorum AtaxermanLa ws atıcaktık 3 oLan kazanacaktı ve çevremizde en az 15 tane Atax Loncasından kişi vardı bnmde arkamda kimse yoktu ermanLa ws ye başLadık ve sonuç 3-1 kazandı tebrik ettim ama ne hikmetse bi ws de 2 durdurma attı bide kanatma attı ws den öncede kanatma yok diyodu :D beni o şekiLde yendi tebrik ederim erman ...Bide zeybek var tabi atax Lerin ömerçip i zeybek :D zeybeğe şunu söyLemek istiyorum zeybek en az 15 atax in içinde sana kritik vurup 70 canını aLdığım için özür diLerim ve zırhın oLmadığı için savaşta sana daLmayıp yanından geçerken bana durdurma attığında sana durdurma atıp gittiğim içinde özür diLerim herkeze hakkettiği değeri verecekmişsin arkadaş ben bunu da anLadım bu oyun sayesinde ... Neyse konuyu saptırmaya gerek yok ikv ye son noktayı koyuyorum herkez hakkını heLaL etsin benimde hakkım varsa heLaL oLsun kaLın sağLıcakLa bu konuya bir daha cevap yazmicam imzamdada yazdığı gibi BABA YORGUN ;)
Efelerxgamsız

Uğraşma evLat Baba YORGUN... !!!

Melanqolik
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Re: Efelerx ve Tüm Sancak HaLkı

Mesaj gönderen Ucube »

Öncelikle kardeş seni tanımam ama burada sancak halkına seslenmişsin o yüzden yenide olsam artık bende bu sunucunun bir bireyiyim. :) Sana öncelikle reel hayatında ve hayatını değiştirecek o sınavda başarılar dilerim :) Ama bir yanlışın olmuş gider ayak gene eski meselelerini gündeme getirip laf sokmaya çalışmışsın. Bence bu davranışın yanlış olmuş seninde dediğin gibi bu bir oyun fazla kafaya takmaya gerek yok.! En azından bir veda mesajında geride tartışma yaratıcak bu gibi cümleler kullanılmamaladır. Neyse bir hususda şu dikkatimi çeken :? Son günlerde İkv oyunu ortamında bu milliyetçilik siyasal örgütler veya insanlara bazı bu konular hakkında yakıştırmalar çok yaygınlaştı. Bence bu da ayrı bir yanlış. İnsanların oyunada siyaset dini ırkçı veya 3. bir şahısı aşağılayıcı yakıştırmalar yapılması son derece yanlış bir olay.! Zaten oyun ve forum kurallarında bu konular geçmekte. Benim kadar hepimiz iyi biliyoruz bu kuralları. Anlayamadığım insanlar bu oyuna eğlenmek sebebiyle girerken amaçları gerçekten bu doğrultuda ise neden böyle tartışmalar yaratıp hem oyun ortamına hemde kendilerine zarar vemekte anlamıyorum. :x Bence bu gibi konuları oyun içerisinde gündemde tutmak yerine eğlencemize bakıp herkes doğru düzgün oynasa daha iyi olur. İnsanların elbette oyun içerisinde sevmediği kişiler olucakdır. Bence böye tartışmalar yerine en doğrusu muhattap olmayıp dostlarıyla oyuna bakması olmalıdır. Neyse umarım sözlerimden ders çıkarması gerekenler çıkarırda daha güzel bir ikv ortamı var olur :) Kimseye taşı attığım yoktur. Bunu hepimiz zaman zaman yapmaktayız sadece genel bir uyarı umarım yanlış anlaşılmaz :) Konnu biraz dağıttım ama kusura bakma son zamanlar bu gibi durumdan çok şikayetçi olmaya başladım :)

Kardeş sanda tekrardan hayatında başarılar dilerim.. :)
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!

נσкєя
Kullanıcı avatarı
olcaytoo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen olcaytoo »

Biz kimseye kürt türk diye ayrım yapmadıkki zaten loncamızda yurdun dört bir yanından üyeler var düşünün yani ben Karslıyım vede elinde delilin varsa sunda görelim gider ayak iftira atıpta karalamaya çalışma, bizim üyelerden kimse ırk ayrımı yapmaz vahitcik dediğin şahıs 33 yaşında zeybekçip dediğin kişi 28 yaşında lütfen adabına göre davran sizin lonca gibi çocukları almıyoruz hep hep olgun ağırbaşlı insanlarla dolu. Ha bu arada her ne kadar Efeler loncasından olsanda sınavında başarılar...
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo

Olcay Hangül
efelerxyildiz
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen efelerxyildiz »

Kardeşim en kısa zamanda sınavında başarılı olup aramıza dönersin inşallah.kars lı hemşerim senin dünyadan haberin yok herhalde vahitcik lodo yazdım die diğer konuda Kürt ne olcak türkce yazmada bilmiyor die sözde bana hakaret ediyor.Biz 33 yaşında die kimseye hürmet etmeyiz akıl yaşta değil baştadır.Vahitcik 333 yaşındada olsa kalıbının adamı değil.Daha doğrusu adam değil.Mermer kafalı anlamıyor belki sen dersin anlar.Her kürt pkk lı değildir.
Kullanıcı avatarı
olcaytoo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen olcaytoo »

efelerxyildiz yazdı:Kardeşim en kısa zamanda sınavında başarılı olup aramıza dönersin inşallah.kars lı hemşerim senin dünyadan haberin yok herhalde vahitcik lodo yazdım die diğer konuda Kürt ne olcak türkce yazmada bilmiyor die sözde bana hakaret ediyor.Biz 33 yaşında die kimseye hürmet etmeyiz akıl yaşta değil baştadır.Vahitcik 333 yaşındada olsa kalıbının adamı değil.Daha doğrusu adam değil.Mermer kafalı anlamıyor belki sen dersin anlar.Her kürt pkk lı değildir.

Yav benim herşeyden haberim var kimseye kürt diye ayrımcılık yapmayız o ne demek öle aranızda pkklıları savunlar var onları demiş olabilir kürtlerle ilgili konuşması varsa fotosunu koy görelim
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo

Olcay Hangül
efelerxyildiz
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen efelerxyildiz »

Fotoyu vahitcik kendi koymuş zaten efeler takımı adlı konuyu iyice incele görürüsün.Ne yani bir hatalı kelime yazınca hemen kürt cahil muamelesi yapıyor.Ayrıca kürtler cahilde değildir vahiticik gibi 10 adamı cebinden çıkaracak kürt arkadaşlarım var.
Kullanıcı avatarı
Vahit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Vahit »

efelerxyildiz yazdı:Fotoyu vahitcik kendi koymuş zaten efeler takımı adlı konuyu iyice incele görürüsün.Ne yani bir hatalı kelime yazınca hemen kürt cahil muamelesi yapıyor.Ayrıca kürtler cahilde değildir vahiticik gibi 10 adamı cebinden çıkaracak kürt arkadaşlarım var.
Bunlar adam olmaz Olcayım biz bunların o nato kafalarına nekadar bolyoz indirsekde olmaz :)
Adamların elamanları Bab-iali de basbas tek yolun pkk olduğunu Atatürk e küfür ettiklerini sancağın yüzde 10 u gördü bu saftirikcik ozamanlar sanırım portakaldı daha görememiş efecikxsirreal ordaydı neden müdahala etmedide habire gülücük yolladı ! koymamı istermisin o fotolarıda efecik ?
Sizin işleyiş tarzınız yahudi tarzı ki güney doğuda pkk olan kürtlerin çoğu yahudi kürtüdür!

çalışma şekliniz
Ortalığı karıştırma (herzaman yaptığınız olay)
Hırsızlık (Belgelenmiş şekilde gittiğiniz her sunucunun forum bölümünde sizinle ilgili bir konu var)
İftira (yaptıklarınızı yapmamış gibi gösterim kenara çekilmek)
İnat (yapmış olduğunuz hiç bir şeyi kabullenmiyorsunuz)
Ortalık karışınca ortadan kaybolmak (ortalığı karıştır sonra ortadan kaybol millet birbirini yesin)

Sancak sunucusu gerçek yüzünüzü gördü ve o yüzden basbas bağırıyorsunuz nasıl arz bunlar adamlar bize dalıyor hiç bir arz yardım etmiyor . evet etmiyor sebebi bizden korkmak değil biz öcü değiliz korksunlar bizden.sebebi sizin açığa çıkan pislikleriniz
Bilmem anlatabildimmi!!!!

Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Vahit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Vahit »

meLodixD yazdı:vahıt denen veled sen kendını ne sanıyon lan şerro dunku cocuksun adam ol lan az kafanı oyunla bozmussun 8-)

Her açtığın konuda sana bir kapak takıp yolladığım için kuyruk acın var :)
Bu senede geleceğim Rize ye umarım karşılaşırız bu taktığım kapakları ozaman senin kafandan açacakla çıkaracağım ki senin kim olduğunu biliyorum :)

Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Vahit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Vahit »

meLodixD yazdı:la sen gelebılırmısın kac kere adres verdık olm ısın gucun reklam ve tekrardan ALLAH akıl fıkır versın :)
Resim
Resim

Doğru siz bu şekilde adres verdiğiniz için gelemiyoruz :)
Rox kafe birden bire yakamoz oldu nedense :)
Yürekli olan evinin adresini yazar buraya :)
Yazamıyorsanda hiç sesini çıkarma sessiz sessiz otur oyununu oyna :)
Bu arada tweety karakterini sildirdin şimdi hangi bayan kimliğindesin söyle bilelim :)

Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Vahit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Vahit »

meLodixD yazdı:atıstırıp gelıcım #@!? cocugu denn VAhit yorum yazmazzsan ananı sıkerm oLm 8-)
Bu kadar delikanlısın işte sen ne oldu birden bire kıçına zoka sokulmuş develer gibi koşturmaya bağırmaya başladın ?
Kuyruk acınmı çıktı meydana bayan kılığı ile dolaşan fatih ürek tipli herif!

Eğer bir insan (gerçi bu insan değil) karşısındakine gücü yetmez ise küfür eder şekil bu işte bu mahluk sıkıştığında küfür eder yok sunu ederim bunu ederim der :)
ama gel görki pavyondan bunun karşısına bir bayanı soyup koysan kaçar gider
Ana bacı muhabbeti yapmam ben senin kadar küçülmedim
daha fazla küçülüpde her hesabını banlattırma sünepe jeryy

Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön