Spannungxsszzz "alış-veriş"den çalınmıştır...Tüm meran içeri

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
bySammaR
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Spannungxsszzz "alış-veriş"den çalınmıştır...Tüm meran içeri

Mesaj gönderen bySammaR »

Arkadaşlar bugün sabah saat 6:50 de başlayan alış-veriş turum akşam saat 18:30 a kadar sürdü gün boyunca sayısız kişiyle alış-veriş yaptım...Ve akşam saat 18:30 da charım çalındı...Benim charımın çalınması "alış-veriş" yoluyla oldu diye düşündüren sebep ise bilgisayarımda msn,yahoo vs. her hangi bir sosyal ağ kullanmamam ve pek fazla internet de takılmamam...Benim tüm meran halkına uyarım şudur "hiç kimse sszzz ile alış veriş yapmasın"

Şu andan itibaren sszzz "spannung" loncası dışındadır...Her hangi bir sorun vs. olursa loncamızdan sayılmayacaktır...Durum düzeltilene kadar bu durum geçerlidir..

Bugün alış veriş yaptığım kişileri tam hatırlayamacağım fakat bir kişi var onu "suçladığımdan" değil en değerlisini ondan aldığım için aklımda kaldı... Lazurixaforoz en son bu kişiyle alış-veriş yaptım...15 milyon'a Azat cevriye ceket aldım yıldızlı...

Benim korkusunu yaşadığım olay şu...Ben charımı geri alabilecek miyim...Alsam bile itemlerimin durumu ne olacak ???bugün en azından bi 30 m civarı para harcadım alış verişde...

Herkese uyarımdır...Artık ikv de char çalmak çok kolaylaştı eskiden huni ile hırsızlık vardı çocukların kanına girip paralarını alırlardı şimdi iş iyice profesyonelliğe bindi adamlar hiç bir ağ olmaksızın alış-veriş'den çalıyorlar...

Spannungxsszzz
StrongxSammaR
Don't tell me "me is a hero"
Because hero is a "sSZzz"

Change the time ..
Kullanıcı avatarı
yenidenoo
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: Spannungxsszzz "alış-veriş"den çalınmıştır...Tüm meran içeri

Mesaj gönderen yenidenoo »

gıden gerı gelmez soguk su ıc
¿¿Sef Omere Soralım Kızlar Nerede Bulalım Bu Gecede Alem Yapalım??
Kullanıcı avatarı
hanedanxbutcher
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen hanedanxbutcher »

ya kımse bılmeden nasıl calınır arkadasım ya herhengı bı sıteye gırmedıysen nasıl calınıyor
Hanedanxbutcher49

Hanedanxuskurya49

Hanedanxbutccher49

Uskurya'49 dan başka çarım yoktur

Kuru dutla yar sevilmez
Kullanıcı avatarı
HanedanLevni
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen HanedanLevni »

İkv'de yüzlerce oyuncu var ve hergün binlerce kez alışveriş yapılıyor böyle bir durumun olması imkansız. Kullanıcı adın ve şifren başkasında olmadığı sürece kimse çalamaz. Kısacası konu abes olmuş. Sen kimlere güvenip şifre verdin onu düşün.
Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene, çünkü cahil ne gelirse söyler diline.

Hanedanxlevni Hanedanxgauss
Kullanıcı avatarı
Strongxsifa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Kayı Alpleri

Mesaj gönderen Strongxsifa »

bySammaR yazdı:Arkadaşlar bugün sabah saat 6:50 de başlayan alış-veriş turum akşam saat 18:30 a kadar sürdü gün boyunca sayısız kişiyle alış-veriş yaptım...Ve akşam saat 18:30 da charım çalındı...Benim charımın çalınması "alış-veriş" yoluyla oldu diye düşündüren sebep ise bilgisayarımda msn,yahoo vs. her hangi bir sosyal ağ kullanmamam ve pek fazla internet de takılmamam...Benim tüm meran halkına uyarım şudur "hiç kimse sszzz ile alış veriş yapmasın"

Şu andan itibaren sszzz "spannung" loncası dışındadır...Her hangi bir sorun vs. olursa loncamızdan sayılmayacaktır...Durum düzeltilene kadar bu durum geçerlidir..

Bugün alış veriş yaptığım kişileri tam hatırlayamacağım fakat bir kişi var onu "suçladığımdan" değil en değerlisini ondan aldığım için aklımda kaldı... Lazurixaforoz en son bu kişiyle alış-veriş yaptım...15 milyon'a Azat cevriye ceket aldım yıldızlı...

Benim korkusunu yaşadığım olay şu...Ben charımı geri alabilecek miyim...Alsam bile itemlerimin durumu ne olacak ???bugün en azından bi 30 m civarı para harcadım alış verişde...

Herkese uyarımdır...Artık ikv de char çalmak çok kolaylaştı eskiden huni ile hırsızlık vardı çocukların kanına girip paralarını alırlardı şimdi iş iyice profesyonelliğe bindi adamlar hiç bir ağ olmaksızın alış-veriş'den çalıyorlar...

Spannungxsszzz
StrongxSammaR

g.o melih.. yasal işlem başlatsana.. benim param çalındı ailede 5den fazla polis var birine sölerim :D
Kullanıcı avatarı
HayLazzCoCuK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen HayLazzCoCuK »

Anlamadığım Nokta sen şimdi Spannungxsszzz nin senn çarını alışverişte çaldığını mı iddia ediyorsun ?
Büyücüburock
Spannungxares
Spannungxadaş
Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyâr olur
Sâdıkâne belki ol bu âlemde dildâr olur
Yâr olur ağyâr olur dildâr olur serdâr olur

Yavuz Sultan Selim Han
Kullanıcı avatarı
bySammaR
İskele Babası
İskele Babası

arkadaşlar charımın şifresini hiç kimse bilmiyor...En yakın arkadaşlarım bile bilmez charımın şifresini vs.Ayrıca char şifremi düzenli olarak her 3 gün de bir defa değiştiririm..Gizli soru dahil...Bilgisayarımda msn,yahoo vs. gibi sosyal ağ programları kurulu değil...İnternet'e girmem fazla haberler ve basit forumlar dışında ilgilendiğim hiç bir şey yok...Oyun içinde hiç kimseyle samimi değilim...Gün içinde çok alış veriş yaptım fakat benim tek dikkatimi çeken şuydu...Millet azat pantolonu 3 m e 4m e satarken birisi adını tam hatırlayamıyorum 41 levellik erkek savaşçıydı lodos 3çizgi yeşil rütbeliydi o adam işte bana 750 bn dedi sebebini sordum paraya ihtiyacım var dedi iyi tamam dedim aldım ardından lazurixaforoz dan ceket aldım azat+cevriye yıldızlı 48 levellik ceketti işte bu alış verişden tam 18 dakika sonra char gitti...Giremedim tekrar...bugün sabah saat 9-10 civarı mynet şifremi geri verdiğinde charlarımın hepsini çıplak bırakmış...Bütün itemlerim ve değerli tüm materyallerim gitmiş ve nakit bi örs parası bile bırakmamış..Kimin yaptığını öğrensem zaten bu tarzda konuşmam fakat bilmiyorum...

Son olarak "İKV" gibi Türkiye'nin tek MMORPG oyunun alış-veriş gibi herkesin günde en sık yaptığı şeyde açık vermesi çok abes..Eğer o kadar emeğimizin gitmesi tek bir alış-verişe bağlıysa hiç oynamayalım bu oyunu daha iyi..

Change the time ..
Kullanıcı avatarı
HayLazzCoCuK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen HayLazzCoCuK »

bySammaR yazdı:arkadaşlar charımın şifresini hiç kimse bilmiyor...En yakın arkadaşlarım bile bilmez charımın şifresini vs.Ayrıca char şifremi düzenli olarak her 3 gün de bir defa değiştiririm..Gizli soru dahil...Bilgisayarımda msn,yahoo vs. gibi sosyal ağ programları kurulu değil...İnternet'e girmem fazla haberler ve basit forumlar dışında ilgilendiğim hiç bir şey yok...Oyun içinde hiç kimseyle samimi değilim...Gün içinde çok alış veriş yaptım fakat benim tek dikkatimi çeken şuydu...Millet azat pantolonu 3 m e 4m e satarken birisi adını tam hatırlayamıyorum 41 levellik erkek savaşçıydı lodos 3çizgi yeşil rütbeliydi o adam işte bana 750 bn dedi sebebini sordum paraya ihtiyacım var dedi iyi tamam dedim aldım ardından lazurixaforoz dan ceket aldım azat+cevriye yıldızlı 48 levellik ceketti işte bu alış verişden tam 18 dakika sonra char gitti...Giremedim tekrar...bugün sabah saat 9-10 civarı mynet şifremi geri verdiğinde charlarımın hepsini çıplak bırakmış...Bütün itemlerim ve değerli tüm materyallerim gitmiş ve nakit bi örs parası bile bırakmamış..Kimin yaptığını öğrensem zaten bu tarzda konuşmam fakat bilmiyorum...

Son olarak "İKV" gibi Türkiye'nin tek MMORPG oyunun alış-veriş gibi herkesin günde en sık yaptığı şeyde açık vermesi çok abes..Eğer o kadar emeğimizin gitmesi tek bir alış-verişe bağlıysa hiç oynamayalım bu oyunu daha iyi..

Çok geçmiş olsun ama öle bişey imkansız bence alışverişten şifreni alması saçma :S
Büyücüburock
Spannungxares
Spannungxadaş
Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyâr olur
Sâdıkâne belki ol bu âlemde dildâr olur
Yâr olur ağyâr olur dildâr olur serdâr olur

Yavuz Sultan Selim Han
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Excellence »

Öncelikle çok geçmiş olsun.Karakterlerinin çalınmasına ve o kadar emeğinin boşa gitmesine üzüldüm.Daha önce bende 2 tane hesabı ayrı 2 karakterimi çaldırmıştım.Birincisinde kendi hatamdı oyunu tam bilmediğim zamanlar bir kişi gözlük programı bulduğunu ve 5 Milyon gibi bir rakam karşılığında 2 adet gözlük verebileceğini söylemişti.Ve gözlükleri karaktere koyabilmesi içinde kendisinin o karaktere girmesi grekmişti.Bende verdim salak gibi.İlk çalınan karakterim böyle çalınmıştı.Bu olaydan sonra pek çok oyunu iyi bilen tecrübeli kişilere danışmıştım.Ve onlar aynen şöyle dedi.Hiç takma kafana boşver oyun bu sonuçta giden bir karakter,ıtemler olsun demişlerdi.Sonra yeni bir karakter açmıştım 2. çalınan karakter bu.Açtım karakteri şifre,gizli soru,dogum tarihi,ve hatta cep tel no kayıt ettirmiştim.Ve oyunda kısa sürede eski halime gelmiştim.Hiçbir şekilde kimse şifremi bilmiyordu.Herhangi bir msn,sosyal ağ paylaşımdada yakın samimi görüştüğüm kişilerden başka kimseyle irtibata geçmedim.Yani ikv oyunundan kimseyle görüşmüyordum.Mail adresime de hiçbir şekilde fake tarzı mailler gelmemişti.Hiçbir şekilde.Bu üyeliğimi bi yere girmedim.Ve ara ara şifremi değiştirmekteydim.Amaa bir gün çat karakterime giremedim.İşte o an çok kötü oldum.Çünkü bu kadar dikkat etmeme rağmen karakterimin çalınması beni çok üzdü.Elbette bir çok emek boşa gitti.Ve karakteri geri aldıgımda herşey silinmişti.Çarlar bile :( Yani konuyu açan arkadaş senin yaşadığın olayı bende yaşadım diyebilirim.Bende oyunda herkesin oldugu gibi pek çok alısveriş gerçekleştiriyordum.Ancakk.Sonradan bir gariplik aklıma gelmişti.Karakter çalınmadan 2 - 3 gün önce Break adlı bir şahıs mağra önünde otururken durup dururken bana 3 adet teşkilat bonosu verdi.Hemen alısverişi kabul ettim tabiki.O an paraya ihtiyacım vardı.Bir tek bu olaydan şüphelendim diyebilirim.Eğer böyle alısveris ile karakter çalma gibi bir olay ikv oyununa girmiş ise bunun önlemlerini nasıl alabilicezz.Bir keresindede ben kendi karakterimdeyken durup dururken mesaj penceresi açılmıstı ve salak geri zekalı gibi cümleler kendi kendine yazıldı buda ilginç bir anegtot...
EXCELLENCE
Kullanıcı avatarı
bySammaR
İskele Babası
İskele Babası

ya kardeşim işte bana da aynen böyle oldu..Bölgeden yazıp duruyorum azat pant. satan vs diye kimseden cevap yok sonra bölgeden yansıttı bi kaç kişi 3-4m fiyat çektiler sonra birisi işte dedi 750 bn azat pant. diye tamam dedim geliyorum alış veriş başlamadan önce sordum neden o kadar ucuz diye ihtiyacım var paraya dedi iyi tamam dedim aldım pantolonu aradan ya yarım saat ya da 45 dakika sonra Lazurixaforoz ile alış-veriş yaptık ceket aldım işte azat-cevriye 48 levellik yıldızlı ceket klana yansıttım sonra bölgeden yansıttım 15-20 dkk sonra düştüm geri giremedim sabah mynet şifremi verdi girdim bütün charlar duruyor fakat hepsi çıplak 2 ganoderama 2 şelit 2 akik o aldığım ceket ve tüm nakitim sıfırlanmış fakat dikkat ettiğim bişey var "StrongxSammaR " da tam bir element gözlük klan parası vardı bu adam o gözlüğü neden almadı ??? Görmedi desem adam bankayı boşaltmış o bankanın boşaltılması minimum 20 dakika 20 dakika da yeşil yıldız mutlaka bi göze çarpar veya paramı alırken illaki o klan parasını da görücek..Fakat o duruyordu başka hiç bir şeyim yoktu...

Ama bu olan olay benden hiç bir şey götürmedi bugün charımı geri aldığımda Maçaxkızı,Deathxkarani saolsunlar bütün itemleri verdiler şu anda eskisinden daha iyiyim fakat diğer charlarım halen çıplak ve sıfır para var ama bu olay bizi birbiriimize bağladı diyebilirim..

Loncama teşekkür ederim...

Change the time ..

“Genel Sohbet” sayfasına dön