Güzel Bir Soru.........
Bilgisayarım kendini resetliyor. Oyun içinde oyun dışında farketmez her anda....
Bide işlemciden DIRT DIIIRRRT CIRTTCIRRTTTT işlem yaparken ses cıkıyor.
NEDENLERİ NELER?
"Bilgisayar DONMASI "
- Fearles
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
"Bilgisayar DONMASI "
Ffearles
TMFear
TMFearles
Kacanlar
Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.
TMFear
TMFearles
Kacanlar
Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.
- zodiak2009
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: "Bilgisayar DONMASI "
gENEllikle Donup sonra bilgisayarın kendine Reset atması Ekran kartının kendisini Soğutmamasından kaynaklanan bir problemdir yani Ekren kartı Fanının değiştirmelisin. Fan Ekran kartını soğutmayınca pc donuyor ve kendi kendine reset atıyor . En YAKIN Bilgisayar tamircisine gidip Ekran kartına uygun fanı alıp Elran kartına tak ve sorun ortadan kalkacaktır.Fearles yazdı:Güzel Bir Soru.........
Bilgisayarım kendini resetliyor. Oyun içinde oyun dışında farketmez her anda....
NEDENLERİ NELER?
- Yigithann
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Zodiak haklı ekran kartının fanlarında problem vardır mutlaka veya bilgisayarının psu'su yeterli değildir.
Mesele kesmek ya da kesilmek değil, susmaktır!
''Yiğithann'' ''Dazzle''
''Yiğithann'' ''Dazzle''
bende de cırt pırrrtt dııırttt diye ses çıkıodu .. Sorun Power Supply 'daymış... senkide ondan olabilr...Fearles yazdı:Güzel Bir Soru.........
NEDENLERİ NELER?
OoOoOo---Kalpsizkurt--oOoOoO
30 KUPONA ALINMADI BU VATAN!!!
********** BU VATAN BÖLÜNMEZ BU BÖYLE BİLİNE,
********** BU VATAN UĞRUNA HAZIRIZ ÖLMEYE....
30 KUPONA ALINMADI BU VATAN!!!
********** BU VATAN BÖLÜNMEZ BU BÖYLE BİLİNE,
********** BU VATAN UĞRUNA HAZIRIZ ÖLMEYE....
Selam kardeşim,
Benimde 1 gün önce böyle bir problemim vardı.Sebebini üzülerek söylüyorum ki ekran kartımın yanması :S Ekran kartımı yakmışım bu yüzden yeniledim ve ram 'de taktırdım süper bir pc oldu eğer pc donuyorsa oyuna girince hiç birşey yapamıyorsan aynı problem bendede vardı.Ekran kartını değiştirdim düzeldi süper çalışıyor pc şuanda sende bir pc tamircisine baktır kolay gelsin kardeşim .
Benimde 1 gün önce böyle bir problemim vardı.Sebebini üzülerek söylüyorum ki ekran kartımın yanması :S Ekran kartımı yakmışım bu yüzden yeniledim ve ram 'de taktırdım süper bir pc oldu eğer pc donuyorsa oyuna girince hiç birşey yapamıyorsan aynı problem bendede vardı.Ekran kartını değiştirdim düzeldi süper çalışıyor pc şuanda sende bir pc tamircisine baktır kolay gelsin kardeşim .
- Xxxmanyaxxx1
- FareAdam Düşmanı

ram bellekden olabilr arkadasım :geek:
AFxDUMANİST (Kings of RetuRn...)
GRUNGE İS NOT DEAD!!!
"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."
GRUNGE İS NOT DEAD!!!
"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."
- mcronaldo94
- Cin Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
Onlarla alakası yok sık sık yapıyorsa POWER SUPPLY Gitmş olabilirr İYİ EĞLENCELER
FirstLady

- xSAYGINBEYx
- İskele Babası

Sanırım işlemci fanın sogutmuyor, işlemci fananına bak tozlanmış olabilir yada fan arızalanmış olabilir. Bıosdan işlemci ısı derecesine bak 70-80 ve katlarına çıkıyorsa ondan kaynaklanıyordur 30-40-50 dereceler arası ise normaldir , sorun çözülmesse eğer teknik servise vermeni tercih ederim.
Ekran kartıyla ilgili bir durum.
- ahmet103045
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Tılsım
Bendede mısır çarsısına ve antrepoya girerken bazen rest atıyor.Sebebi ne olabilir ?
Wildmage
XxxCaRNaVaLxxX
Carnaval
XxxCaRNaVaLxxX
Carnaval