İğrenç Laflar Diyorsun sana yakışmıyorrrSivaslliyigido yazdı:ben eziğim he la sen yokken ben vardım koçum.konu bnm konum 1 kere bile cevap atmdım su ana kadar ama haddinizi aştınız.
KİBİRLİK İNSANLIK OLSAYDI SİZ İNSAN OLURDUNUZ.SİNEK HER B..KA KONUYORSUNUZ.TADINI BIRAKMADIĞINIZ YEMEĞİ YİYİP KUSARAK TEKRAR YİYOR SONRA PANOYU KOKUTUYORSUNUZ.
EDEBİMLE TAKILIRIM AMA HADD BİLDİRMEYİ MESLEK EDİNMİŞİM NEDE OLSA MİLLİYETÇİYİM :twisted:
FOTOYA BAKIN:)
Re: FOTOYA BAKIN:)

- Sivaslliyigido
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
zeydan kardeşim hak edene daha çok şey denirde hatrına susuyorum yanlış anlama seni terslemiyorum.Panoyu kokutanlar için 

::L::O::D::O::S::::::::::::::K::A::S::I::R::G::A::S::I
panoyu kokutnalr dmeişsinde böyle bi dyeim çok saçma olmuş ve pano lafı uymamış;morukleyeci değil morukkelleci snein türkçene zaten ve morduman ve kaarsis aynı kişiler mordumana gıcıklık olsun diye bulduğum bi lakaptır karasis bi şeyden çaktığın yok gelip konu açıyosun;ve farkındaysan forumda o ikisi olamsa doru düzgün sohbette olmasdıSivaslliyigido yazdı:zeydan kardeşim hak edene daha çok şey denirde hatrına susuyorum yanlış anlama seni terslemiyorum.Panoyu kokutanlar için
"Túrkler in başında bela olmasa Túrkler dúnyanın başına bela"
- Sivaslliyigido
- FareAdam Düşmanı

funda sen nerden fırladıysan geri gir
senin bir kere mecaz anlamla bir bilgin yok git dil bilgisi öğren.
mordumanmış karasismiş onları tanımam tanımakta istemem aynı kişiye yazmış olabilirim buda senin insanlık düşüncenin zayıf olduğunu belirtir.Şimdi yallah.Kendi konumada kilit istiyorum çünkü fundaa ne yediyse artık koktu baya
KONU KİLİT
mordumanmış karasismiş onları tanımam tanımakta istemem aynı kişiye yazmış olabilirim buda senin insanlık düşüncenin zayıf olduğunu belirtir.Şimdi yallah.Kendi konumada kilit istiyorum çünkü fundaa ne yediyse artık koktu baya
KONU KİLİT

- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Nefer Team
senin o küçük beyninin alamıycağı kdr fazla dil bilgim var=) çok komiksin var ya daha tam yaz gelmeden sen soğuk espirler yapmaya başladın=)Sivaslliyigido yazdı:funda sen nerden fırladıysan geri gir![]()
mordumanmış karasismiş onları tanımam tanımakta istemem aynı kişiye yazmış olabilirim buda senin insanlık düşüncenin zayıf olduğunu belirtir.Şimdi yallah.Kendi konumada kilit istiyorum çünkü fundaa ne yediyse artık koktu baya![]()
KONU KİLİT
"Túrkler in başında bela olmasa Túrkler dúnyanın başına bela"
- hicretsidan
- Teşkilat Neferi

- Klan: Arzın Çocukları
EMİNÖNÜNDE ÇEKİLEN FOTOYU ALMIŞ BURAYA KOYMUŞ ADAMA BAK
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü

- Klan: Arzın Çocukları
taraflı değilim ama adamın arkadaşı bile adını doğru yazamamış pesMORDuMan yazdı:ah yavrum benim canım benim yaşın kaç snn 23 nisanda gel snn koltuğuma oturtcam altında mordumanmı olur karasismi olur morukkelcimi olur onu Allah bilir :lol: :lol:
- Sivaslliyigido
- FareAdam Düşmanı

neyin ne olduğunu bilmeden laf atma alıntıda değildir git bak osunucuya karakterler birbirine benziyomu 2. ise fotoyu ben tek başıma yaptım ve bunu gören oyuncularda var sana kapak olsun her kemiğe mama deme zehirlenirsinhicretsidan yazdı:EMİNÖNÜNDE ÇEKİLEN FOTOYU ALMIŞ BURAYA KOYMUŞ ADAMA BAK