Arkadaşlar hani konuşma filtreleri varya mesela bölge filtresi fln onları kapıyoruzya örneğin bir oyuncuya fısıldarken bize cvp vermiyor pc başında değil fln diyoruz bazı durumlarda konuşma filtresi kapalı oluyor
benim önerim ise bir oyuncunun fılısdama filtresi kapalı ise o oyunca pm atarken tıpkı yasaklıymış gibi yazı gelsin
Küçücük bir öneri
Küçücük bir öneri
avakado=eminönü
Re: Küçücük bir öneri
bu gibi önerilerinizi http://istanbuloyun.com/ikvdestek/ e öneri olarak yollayın en kısa sürede ilgilnirler bu foruma yazarak emin olun çözüme ulaşamayız 

Ben zatençözüme ulaşmak için değil fikirlerinizi almak için paylaştım burası bir paylaşım yeri eğer onayınızı ve beğeninizi alırsam yollarım yoksa herşeyi yollarsak işin içinden kimse çıkamaz
avakado=eminönü
Güzel öneri bunu daha düzgün cümlelerle foruma yazarsan ben ve benim gibiler kopyalayıp İKV Destek'e yapıştırabilir.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
- hanedanxbutcher
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
barkido yazdı:Arkadaşlar hani konuşma filtreleri varya mesela bölge filtresi fln onları kapıyoruzya örneğin bir oyuncuya fısıldarken bize cvp vermiyor pc başında değil fln diyoruz bazı durumlarda konuşma filtresi kapalı oluyor
benim önerim ise bir oyuncunun fılısdama filtresi kapalı ise o oyunca pm atarken tıpkı yasaklıymış gibi yazı gelsin
gayet mantıklı destek :!:
Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
Mantıklı bir öneri. Bazen arkadaşlar pm attığında pc başında olamayıp cevap veremiyoruz. Oyuna döndüğmüzde arkadaş neden cevap atmadın küsmüyüz :lol: gibi sorunlar yaşanabilmekte
Bu yüzden bu öneri oyunda tasarlanırsa bu gibi sorunlar kalkar diye düşünüyorum :?
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя