Selam dostlar ;
Öncelikle kandilimizi kutlayan tüm dostlarımıza loncam adına teşekkür ederim ...
ve yusuf hocam sei tekrar aramızda görmek bizlere güven ve onur verir en kısa zamanda seni aramızda görmek dileği ile ....
Saygılar
ATA LONCASI
- Novalgine
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ATA LONCASI
Türk insanı para gibidir , içine ışık tut ATATÜRK yoksa sahtedir !
ATA LONCASI
IIXxMaJoRxXII
SoNSeLÇuKLu
Brozek
Ataxselçuk
ATA LONCASI
IIXxMaJoRxXII
SoNSeLÇuKLu
Brozek
Ataxselçuk
- Tonymontana
- İskele Babası
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Asil
<<sevgili ve değerli ATA LONCASı arkadaşlarım ve değerli dostlarım. Geçmişte birçok güzel günler geçirdik. Yeri geldi beraber güldük yeri geldi beraber üzüntü ve sıkıntı çektik. Geçmişte yaşanan bir çok olayda şunu bilmenizi isterimki asla ve bilerek kimseyi ne kırmak nede üzmek istedim. Kimseye kızgın ve küsmüşte değilim.
Sevgili Selçuk kardeşim . Bende uzun zamandır oyuna girmiyordum . Yeni yeni arada bir girmeye başladım ve gördümki Loncayı tekrardan faaliyete geçirmişsin. Şunu bilmeni isterim ki asla sana akrşı kastım olmamıştır. Beni az çöok tanımışsan bunu anlamışsındır. Umarım bu faaliyetin çok güzel dewam eder ve Köşkte güzel yankılar uyandırırsın. Gerçi eski dönemimizde bile kısa zamanda olsa nice güzellikler yaşattık köşkte umarım daha güzellerini yaşatırsın. Yeni oluşumunda Sana ve diğer tüm ATALONCA sı arkadaşlarıma ve dostlarıma Başarılar dilerim..
Sevgi ve saygılarımla...
Tonymontana / Srtonymontana
Sevgili Selçuk kardeşim . Bende uzun zamandır oyuna girmiyordum . Yeni yeni arada bir girmeye başladım ve gördümki Loncayı tekrardan faaliyete geçirmişsin. Şunu bilmeni isterim ki asla sana akrşı kastım olmamıştır. Beni az çöok tanımışsan bunu anlamışsındır. Umarım bu faaliyetin çok güzel dewam eder ve Köşkte güzel yankılar uyandırırsın. Gerçi eski dönemimizde bile kısa zamanda olsa nice güzellikler yaşattık köşkte umarım daha güzellerini yaşatırsın. Yeni oluşumunda Sana ve diğer tüm ATALONCA sı arkadaşlarıma ve dostlarıma Başarılar dilerim..
Sevgi ve saygılarımla...
Tonymontana / Srtonymontana

-
- Teşkilat Neferi
Tekrardan hoşgeldiniz
>>> ● GöçmenTürk - BüyülüTürk - LokmanTürk ● <<<
"Tüm Sunucularda"
"Tüm Sunucularda"
- Novalgine
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Ata Loncası II.dönem üye alımlarımız başlamıştır , başvuru süresi 10 gündür ve 14 Nisan 2010 tarihinde detaylı liste yine buradan açıklanacaktır. Burada kendinizi kısaca tanıtan bir ileti bırakabilirsiniz.
Aşağıda başvuru örneği formatı bulunuyor orada ki formata uygun şekilde lütfen kendinizi tanıtınız..
isim:
Ne kadar zamandır İKV oynadığı süre :
Eğer kabul edilirse açmak istediği karakter ismi :
NOT İletişim amacı ile açtığımız blog web sitesi kapatılmıştır artık tüm fikir paylaşımları buradan devam edecektir.
Lonca üyelerimiz aşağıdaki listede mevcuttur...
ATA LONCASI
-----------------
Ataxselçuk
Ataxmardolex
Ataxtuğcan
Ataxbilal
Ataxalakazam
Ataxistiklal
Ataxözler
IMBLOCK
Ataxtuğçe
Ataxyusufbey
CuMHuRiYeT AsKeRLeRi
-----------------------------
Novalgine
Ataxmardolex
Lethe
Dyqu
Ataxalakazam
Ataxistiklal
Ataxözler
Mistereko
Savior
Klopatra
Aşağıda başvuru örneği formatı bulunuyor orada ki formata uygun şekilde lütfen kendinizi tanıtınız..
isim:
Eğer kabul edilirse açmak istediği karakter ismi :
NOT İletişim amacı ile açtığımız blog web sitesi kapatılmıştır artık tüm fikir paylaşımları buradan devam edecektir.
Lonca üyelerimiz aşağıdaki listede mevcuttur...
ATA LONCASI
-----------------
Ataxselçuk
Ataxmardolex
Ataxtuğcan
Ataxbilal
Ataxalakazam
Ataxistiklal
Ataxözler
IMBLOCK
Ataxtuğçe
Ataxyusufbey
CuMHuRiYeT AsKeRLeRi
-----------------------------
Novalgine
Ataxmardolex
Lethe
Dyqu
Ataxalakazam
Ataxistiklal
Ataxözler
Mistereko
Savior
Klopatra
ATA LONCASI
IIXxMaJoRxXII
SoNSeLÇuKLu
Brozek
Ataxselçuk
ATA LONCASI
IIXxMaJoRxXII
SoNSeLÇuKLu
Brozek
Ataxselçuk
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Sevgili Ata loncası Selamlarımı iletiyorum sizlere umarım oyundaki devamlılığınızı hala koruyorsunuzdur eskisi gibi ..
Selçuk abim seninle de görüşemeyeli baya oldu özledim seni bir bulusma ayarlayın da toplanalım tekrardan .
Selçuk abim seninle de görüşemeyeli baya oldu özledim seni bir bulusma ayarlayın da toplanalım tekrardan .
BiZANS İMPARATORLUĞU
IIXxBASEWxXII
Basewww
Basewxbizans
BaSewWxBiZaNS
İYİ FORUMLAR
IIXxBASEWxXII
Basewww
Basewxbizans
BaSewWxBiZaNS
İYİ FORUMLAR
-
- Sahaf Yardımcısı
Basewxbizans yazdı:Sevgili Ata loncası Selamlarımı iletiyorum sizlere umarım oyundaki devamlılığınızı hala koruyorsunuzdur eskisi gibi ..
Can'a katılıyorum:))
xXxsAiMxXx
- Novalgine
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Bende size katılıyorumRdmxDaffyduck yazdı:Basewxbizans yazdı:Sevgili Ata loncası Selamlarımı iletiyorum sizlere umarım oyundaki devamlılığınızı hala koruyorsunuzdur eskisi gibi ..
Can'a katılıyorum:))
xXxsAiMxXx
En kısa zamanda görüşelim elbette hem havalar da ısındı piknik pek hoş olur bu havalar da
Sonselçuklu
Novalgine
Brozek
Ataxselçuk
ATA LONCASI
IIXxMaJoRxXII
SoNSeLÇuKLu
Brozek
Ataxselçuk
ATA LONCASI
IIXxMaJoRxXII
SoNSeLÇuKLu
Brozek
Ataxselçuk
- Novalgine
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Ata Loncası II.dönem üye alımlarımız başlamıştır , başvuru süresi 10 gündür ve 14 Nisan 2010 tarihinde detaylı liste yine buradan açıklanacaktır. Burada kendinizi kısaca tanıtan bir ileti bırakabilirsiniz.
isim:
Eğer kabul edilirse açmak istediği karakter ismi
/color]
Ataxselçuk
isim:
Eğer kabul edilirse açmak istediği karakter ismi
Ataxselçuk
ATA LONCASI
IIXxMaJoRxXII
SoNSeLÇuKLu
Brozek
Ataxselçuk
ATA LONCASI
IIXxMaJoRxXII
SoNSeLÇuKLu
Brozek
Ataxselçuk
- Novalgine
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Selam dostlar ;
Loncamıza yeni katılan arkadaşlarla birlikte kurallarımızı tekrar hatırlatıyorum
Yeni katılan arkadaşlarımız Ataxömer ve Ataxmustafa
ATA LONCASI KURALLARI
--------------------------------
* Lonca içerisinde herkez büyüğünü küçüğünü bilecek , saygıyı elden bırakmayacak ve ona göre davranacaktır .
* Loncamıza üye olan arkadaşlar kesinlikle başka bir lonca üyeliği olmamalıdır (yeni karakter açıp başka bir loncaya üyelik yapamaz.)
* Lonca üyesi karakteri son seviyeye ulaşmadan klana giremez (zor görevler de arz yada lodos klanına girilebilir fakat görev bitiminde kesinlikle çıkmalıdır.)
* Klan seçimimiz tartışmasız ARZ klanıdır.
* Lodos klanında son seviyeye ulaşmış bir Ata loncası üyesi görülürse tartışmasız üyeliği iptal edilecektir.
* Bölge üzerinden kesinlikle tartışma yapılmayacak yada başka bir tartışmaya müdahele edilmeyecek sorunlar fısıldayarak halledilecek ve karşıdaki oyuncuya kesinlikle hakaret edilmeyecek.
* Plus üyelik şartı yoktur.
* Üretim yeteneği olan lonca üyesi , lonca çerisinde arkadaşlar için üretimlerden ücret almayacak .
* Lonca içerisinden bir arkadaşın yardıma ihtiyacı varsa o an müsait kimse varsa kesinlikle yardım etmelidir. ( Em yapacağım yada maden topluyorum bahaneleri kabul edilemez. )
* Lonca içerisinde oyuncular birbirinden geçici amaçla eşya , materyal veya para kesinlikle istemeyecektir.
* Loncamız için öneri , istek yada şikayeti olan lonca üyesi bizzat benimle konuyu paylaşmaldır .
Loncamıza yeni katılan arkadaşlarla birlikte kurallarımızı tekrar hatırlatıyorum
Yeni katılan arkadaşlarımız Ataxömer ve Ataxmustafa
ATA LONCASI KURALLARI
--------------------------------
* Lonca içerisinde herkez büyüğünü küçüğünü bilecek , saygıyı elden bırakmayacak ve ona göre davranacaktır .
* Loncamıza üye olan arkadaşlar kesinlikle başka bir lonca üyeliği olmamalıdır (yeni karakter açıp başka bir loncaya üyelik yapamaz.)
* Lonca üyesi karakteri son seviyeye ulaşmadan klana giremez (zor görevler de arz yada lodos klanına girilebilir fakat görev bitiminde kesinlikle çıkmalıdır.)
* Klan seçimimiz tartışmasız ARZ klanıdır.
* Lodos klanında son seviyeye ulaşmış bir Ata loncası üyesi görülürse tartışmasız üyeliği iptal edilecektir.
* Bölge üzerinden kesinlikle tartışma yapılmayacak yada başka bir tartışmaya müdahele edilmeyecek sorunlar fısıldayarak halledilecek ve karşıdaki oyuncuya kesinlikle hakaret edilmeyecek.
* Plus üyelik şartı yoktur.
* Üretim yeteneği olan lonca üyesi , lonca çerisinde arkadaşlar için üretimlerden ücret almayacak .
* Lonca içerisinden bir arkadaşın yardıma ihtiyacı varsa o an müsait kimse varsa kesinlikle yardım etmelidir. ( Em yapacağım yada maden topluyorum bahaneleri kabul edilemez. )
* Lonca içerisinde oyuncular birbirinden geçici amaçla eşya , materyal veya para kesinlikle istemeyecektir.
* Loncamız için öneri , istek yada şikayeti olan lonca üyesi bizzat benimle konuyu paylaşmaldır .
ATA LONCASI
IIXxMaJoRxXII
SoNSeLÇuKLu
Brozek
Ataxselçuk
ATA LONCASI
IIXxMaJoRxXII
SoNSeLÇuKLu
Brozek
Ataxselçuk
isim:Barış
Karakter isimleri :Yanlızxprens
Ne kadar zamandır İKV oynadığı süre :2 yıldır
Eğer kabul edilirse açmak istediği karakter ismi :Ataxkahraman
Loncanıza alırsanız Çok mutlu olurum..! Ve gerçekten loncanıza layik biri olacagıma inanıyorum karar size kalmış..
Karakter isimleri :Yanlızxprens
Ne kadar zamandır İKV oynadığı süre :2 yıldır
Eğer kabul edilirse açmak istediği karakter ismi :Ataxkahraman
Loncanıza alırsanız Çok mutlu olurum..! Ve gerçekten loncanıza layik biri olacagıma inanıyorum karar size kalmış..