İStanbul'un Fetihinin Nedenlerı...

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
iptaledildi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Re: İStanbul'un Fetihinin Nedenlerı...

Mesaj gönderen iptaledildi »

Drowxminatour yazdı:Ferro Arkadaşım Atlarımızın Yaptıkları ne Yazıkkı Toplumumuz Tarafından Unutuluyor Ve Bu Bilgiyi Tazelemek Amacı Duydum Eğer Yanlış Birşey Yaptıysam Özür dilerim

konuyu acmakta yanlıs yok. bak onlarca sacma sapan konu acılıyo .Bazıları en iyi diye acıyo bazıları kufur etmek icin bazıları govde gosterısı yapmak icin. bu konu super bir konu. fakat su ustte yaptıgın yorum varya delikurtun actıgı konudada olması gereken bir yorumdu.onun ve senın yaptıgın aynı sey bilgi paylasmak. umarım derdimi anlatabilmisimdir..

haklı ve haksız konularda kendımı tutamam. her kım olursa olsun bi haksızlık sırasında kimseden cekinmem gerekeni söylerim.

hatamız varsa affola
Resim

Kuklacı : bykOrbEs xxxbykOrbExxx bykOrbEsxxxşİfA OfBeeQAntiArzZ Adonis Tufann
Sancak : Cnquerorxtufann Cnquerorxadonis Şhadow Tkxxbykorbes Mctufann Tkxxadonis
Kullanıcı avatarı
Drowxminatour
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Drowxminatour »

Adonis yazdı:konuyu acmakta yanlıs yok. bak onlarca sacma sapan konu acılıyo .Bazıları en iyi diye acıyo bazıları kufur etmek icin bazıları govde gosterısı yapmak icin. bu konu super bir konu. fakat su ustte yaptıgın yorum varya delikurtun actıgı konudada olması gereken bir yorumdu.onun ve senın yaptıgın aynı sey bilgi paylasmak. umarım derdimi anlatabilmisimdir..

Evet Kimileri Diyor Bu Benı Kesti Yok Bu bana kufretti Yok Bu Böle Yok bu Şöle Bunun oyun Oldunu Unutuyorlar O senı kestıyse Gıt sende onu kes Forumda Niye Milleti Rahatsız Ediyorsun Demı Ve TitxDelikurttanda Yaptım Yorum İçin özür dilerim.
[*]Viktoriaxbuse[*][/b][/i][/color]
Bastığın yerleri 'toprak' diyerek geçme, tanı!
Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehid oğlusun, incitme, yazıktır, atanı.
Verme, dünyâları alsan da bu cennet vatanı.

[*] Drowxminatour [*][/b] [/i] [/color]
Kullanıcı avatarı
eLeSsaR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen eLeSsaR »

Adonis yazdı:
Drowxminatour yazdı:Ferro Arkadaşım Atlarımızın Yaptıkları ne Yazıkkı Toplumumuz Tarafından Unutuluyor Ve Bu Bilgiyi Tazelemek Amacı Duydum Eğer Yanlış Birşey Yaptıysam Özür dilerim

konuyu acmakta yanlıs yok. bak onlarca sacma sapan konu acılıyo .Bazıları en iyi diye acıyo bazıları kufur etmek icin bazıları govde gosterısı yapmak icin. bu konu super bir konu. fakat su ustte yaptıgın yorum varya delikurtun actıgı konudada olması gereken bir yorumdu.onun ve senın yaptıgın aynı sey bilgi paylasmak. umarım derdimi anlatabilmisimdir..

haklı ve haksız konularda kendımı tutamam. her kım olursa olsun bi haksızlık sırasında kimseden cekinmem gerekeni söylerim.

hatamız varsa affola
Öncelikle Güzel Bir Konu Eline Sağlık.Bir Şey Dikkatimi Çekti.Tufan Sende Delikurttan Söz Etmişsin Drowx Loncasıda Başka Bir Lonca Tekrar Kurulmuş Hali ve 49 Olana Kadar Kimliklerini Açıklamıyacaklarmış Sebep Düşmanları Çok Olması ve Delikurt'u Sevmeyen Birçok Kişi Var ve Titx lerden Son Zamanlarda Online Arkadaş Pek Göremedim Drowx Loncası Hakkında Tahminim Olacaksa Bana Kalırsa Titxler :|
Resim
Kullanıcı avatarı
Drowxbugbear
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Drowxbugbear »

Saol Hilal bunları bılmeyen cok ınsan var ne yazıkkı !

Elessar FAzla Emin olma bence Zamanı GElınce ÖgReniceksiniz SAbir ;)
Dяσwxвuqвєaя
EmoTiwo
Sensitivexgirll
Kullanıcı avatarı
Drowxminatour
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Titx ler
eLeSsaR yazdı:
Adonis yazdı:

hatamız varsa affola
Öncelikle Güzel Bir Konu Eline Sağlık.Bir Şey Dikkatimi Çekti.Tufan Sende Delikurttan Söz Etmişsin Drowx Loncasıda Başka Bir Lonca Tekrar Kurulmuş Hali ve 49 Olana Kadar Kimliklerini Açıklamıyacaklarmış Sebep Düşmanları Çok Olması ve Delikurt'u Sevmeyen Birçok Kişi Var ve Titx lerden Son Zamanlarda Online Arkadaş Pek Göremedim Drowx Loncası Hakkında Tahminim Olacaksa Bana Kalırsa Titxler :|
Titx miyiz Güldürme Beni Lütfen :roll: Titx lerle En ufak Birbağımız Bile yok Ve buna Titx lerde cevap yazzın Lütfen Titx lerle Herhangıbır bağımız yoktur

Kullanıcı avatarı
Tolun
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Tolun »

Melankolik yazdı:yazılıya mı çalışıyosun?
Ahahaha :D

Lise 2 Tarih müfredatından almışsın gibi.
~~ Tolun ~~

THE END
Kullanıcı avatarı
Drowxbugbear
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Drowxbugbear »

Tolun yazdı:
Melankolik yazdı:yazılıya mı çalışıyosun?
Ahahaha :D

Lise 2 Tarih müfredatından almışsın gibi.

kız GÜzel Bİr konu ACmıs Herhangı bırınıze SOrsak sankı cvp lıcaksınız :D

bu Konuyu Bılmeyen O kdr Cok ınSan VAR kı !!
Dяσwxвuqвєaя
EmoTiwo
Sensitivexgirll
Kullanıcı avatarı
Drowxminatour
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Tolun Ben Bunları Yazmadan Önce bunları Biliyormuydun ??

Kullanıcı avatarı
iptaledildi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen iptaledildi »

ya bu forumda guzel konulara karsı bi saldırı var nedense. sanırım yas sınırı cok dusuk. ya arkadaslar bunlar bilmemiz gereken seyler sorgulamamız gereken seyler degil. ne kadar cok tarih bilincimiz olsa o kadar cok guc kudret kazanırız.Bu ülke tarihini göz ardı ettigi icin bu durumda.nerde yararlı bir konu var pat biri atlıyo . tebrik etmek yerine yermek ..
Resim

Kuklacı : bykOrbEs xxxbykOrbExxx bykOrbEsxxxşİfA OfBeeQAntiArzZ Adonis Tufann
Sancak : Cnquerorxtufann Cnquerorxadonis Şhadow Tkxxbykorbes Mctufann Tkxxadonis
Kullanıcı avatarı
Tolun
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Tolun »

Drowxminatour yazdı:Tolun Ben Bunları Yazmadan Önce bunları Biliyormuydun ??
Emin ol Osmanlı Devleti ve Türk tarihi hakkında bir çok bilgiye sahibim.
~~ Tolun ~~

THE END

“Genel Sohbet” sayfasına dön