LüTFeN YaRDıM !!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
fatihfb88
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

LüTFeN YaRDıM !!!

Mesaj gönderen fatihfb88 »

Mrb arkadaşlar.ßen Eminönü'ndeki charımı TTNET'e aktarıcaktım.Şimdi TTNET'e aktarım yapmak için bir TTNET hesabı oluşturmamız gerekiyordu.Bende mail adresimle oluşturdum.Sonra İKV nin sitesinden Karakter Transferi seçtim.Sonra gerekli bilgileri doldurdum.Sonra e-posta nıza gelen onay linkine tıklayın diyordu.Tıkladım ve şöyle bir yazı geldi.
Resim
Mynet hesabınızın doğrulu onaylandı diyor.TTNET hesabınıza gelen aktivitasyon linkinide onaylamam gerekiyormuş.Ama TTNET hesabımın kayıtlı olduğu yine aynı msn.Arkadaşlar Mynet hesabım onaylandı.Ama TTNET i nasıl onaylayabilirim.TTNET onaylama mesajıda gelmesi gerekiyor ama gelmedi.Lütfen TTNET aktarımı yapmış olan bir kardeşimiz yada bilen birisi çok acil mesaj yazsın.Teşekkürler
CASTIEL

Meqapixel
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Sancak
Lonca: Ata

Re: LüTFeN YaRDıM !!!

Mesaj gönderen ORHANBEY »

Hangi mail adresini kullandıysan onun gelen kutusuna bakacasın

@windowslive.com @windowslive.com.tr @hotmail.com için

www.hotmail.com

@ttmail.com için

https://admin.ttmail.com/yenieposta/cp_login.aspx

@mynet.com için

www.mynet.com
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Ucube »

Bazen şöyle bir hata meydana gelmekte. Sen TTnet e-maildaki linke tıklayınca mynet onaylandı diyor. Halbuki TTnet hesabındaki linke tıkladın. Ama o sadece ufak bir hatadır. Aynı şekilde mynet hesabındaki mail e gir oradaki linkede tıklayınca sorun düzelecekdir. Umarım yardımcı olabilmişimdir. :?
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!

נσкєя
Kullanıcı avatarı
fatihfb88
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

WaLLa Ucube abi Her konuma cevap yazıyosun.Ve her dediğini yapıyorum ve doğru oluyor.Vallahi Allah razı olsun.Transfer işlemi tamamlandı.Şimdi bana mail gelince charım TTNET'e geçiyor.Allah tuttugunu Altın etsin...
CASTIEL

Meqapixel
Kullanıcı avatarı
KIZILBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: İlk ve Son

Mesaj gönderen KIZILBEY »

fatihfb88 yazdı:WaLLa Ucube abi Her konuma cevap yazıyosun.Ve her dediğini yapıyorum ve doğru oluyor.Vallahi Allah razı olsun.Transfer işlemi tamamlandı.Şimdi bana mail gelince charım TTNET'e geçiyor.Allah tuttugunu Altın etsin...

Hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Adı Ucube olanlarda da hayır vardır, elbet. Kullanıcıya ilgisinden dolayı teşekkür ederiz.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Ucube »

KIZILBEY yazdı:
fatihfb88 yazdı:WaLLa Ucube abi Her konuma cevap yazıyosun.Ve her dediğini yapıyorum ve doğru oluyor.Vallahi Allah razı olsun.Transfer işlemi tamamlandı.Şimdi bana mail gelince charım TTNET'e geçiyor.Allah tuttugunu Altın etsin...

Hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Adı Ucube olanlarda da hayır vardır, elbet. Kullanıcıya ilgisinden dolayı teşekkür ederiz.
Sayın Kızılbey öncelikle ben teşekkür ederim. Nickimi eleştirmenize gelince "ucube" kelimesini gerçek anlamından çok hayran olduğum bir "Rap" Sanatcısından esinlenerek koydum :) Neyse bu arada fatih kardes bi nevze yardımımız olabildiyse ne mutlu bana :)

נσкєя
Kullanıcı avatarı
fatihfb88
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Eyw..
CASTIEL

Meqapixel
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Ucube »

Sormak isdediğin birşey olursa forumda bulunmadığım zamanlar olabilirim cevabı bulamassan özel mesaj yoluyla sorabilirsin yardımcı olmaya çalışırım :)

נσкєя
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön