ben 6 nisan 2007 den beri beyazköşkteyim şu son 4 aydır bu kadar hava atanlar hırsızlık yapanlar olmadı o Örgülüxilkannn elinde latif var diye millete dalıp ne karizma aldırıyor ne ws attırıyor kralkoprayı tanımam ama Ergenekonx iyice büyüyüttü oluşumunu ve artık bizim önümüzde kimse duramazhakankusay yazdı:Anlamıyorum bazı kişiler böyle kendilerince bi dalga tutturmuş gidiyor ,ben Beyaz Köşk sunucu açıldığından beri bu sunucuda aktif olarak bulunuyorum ve görmedim ki kimse kimseye babalık-analık vs. taslasınSizin havanız kime anlamadım ?
kralkopra
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ata
Re: kralkopra

- kackin
- Demirci Çırağı
Herşey anladım ama sen miyopmusn ??Tacsiz yazdı:ben 6 nisan 2007 den beri beyazköşkteyim şu son 4 aydır bu kadar hava atanlar hırsızlık yapanlar olmadı o Örgülüxilkannn elinde latif var diye millete dalıp ne karizma aldırıyor ne ws attırıyor kralkoprayı tanımam ama Ergenekonx iyice büyüyüttü oluşumunu ve artık bizim önümüzde kimse duramazhakankusay yazdı:Anlamıyorum bazı kişiler böyle kendilerince bi dalga tutturmuş gidiyor ,ben Beyaz Köşk sunucu açıldığından beri bu sunucuda aktif olarak bulunuyorum ve görmedim ki kimse kimseye babalık-analık vs. taslasınSizin havanız kime anlamadım ?
Son..
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Ata
hayır bazıları gibi klavyeye bakıpta yazmıyorum o yüzden bide hızlı yazmaya çalışıyorum ondan karışıklık oluyor bazenkackin yazdı:Herşey anladım ama sen miyopmusn ??Tacsiz yazdı:ben 6 nisan 2007 den beri beyazköşkteyim şu son 4 aydır bu kadar hava atanlar hırsızlık yapanlar olmadı o Örgülüxilkannn elinde latif var diye millete dalıp ne karizma aldırıyor ne ws attırıyor kralkoprayı tanımam ama Ergenekonx iyice büyüyüttü oluşumunu ve artık bizim önümüzde kimse duramazhakankusay yazdı:Anlamıyorum bazı kişiler böyle kendilerince bi dalga tutturmuş gidiyor ,ben Beyaz Köşk sunucu açıldığından beri bu sunucuda aktif olarak bulunuyorum ve görmedim ki kimse kimseye babalık-analık vs. taslasınSizin havanız kime anlamadım ?

- VicTorY
- Demirci Çırağı
Baya devrik cümleler kuruluyo ya neyse
Bu arada kralkopra 39 lwllerde kimse kesemez diyodun ya yerlerde hatırlıyorum ben seni
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
- TAYFA
- Çınaraltı Müdavimi
Zamanında alışverişi kapatıp sonra itemsiz kütük koyup milletin 1 anlık boşluğundan yararlanan o kralkopra mı ?
Hani sonra eze eze oyundan kaçırdığımız
Bırakın bu ağa baba ayaklarını da yaptıklarınızdan pişmansanız edebinizle takının oynunuzu oynayın diyeceğim ama hiç pişman olduğun kanısında değilim yazından anlaşıldığı üzere ...
Her neyse ayağınızı denk alın...
Hani sonra eze eze oyundan kaçırdığımız
Bırakın bu ağa baba ayaklarını da yaptıklarınızdan pişmansanız edebinizle takının oynunuzu oynayın diyeceğim ama hiç pişman olduğun kanısında değilim yazından anlaşıldığı üzere ...
Her neyse ayağınızı denk alın...
Bizim dostumuz sözü gibi özü özü gibi de sözü doğru olandır.
Karanlığı lanetlemektense, bir mum yak.
Karanlığı lanetlemektense, bir mum yak.
39 Lvl in kralı h.g
))))))))) [Yarsiz
- Johan
- Salgın Koruyucusu
RdmxDaffyduck yazdı:nezamandan bri kralkopra baba oldu oyunda? adam beni kesemiyordu daha itemine vs attık 2/1 yenerken elekdırıkler gıttı dıye kaçdı kıme kafa tutuyormuş anlamadım):
ben ws atmadım ama gerçekten ne zamandan beri baba oluyor vede geldıyse geldı neden bosa konu acıyonuz
xXxsAiMxXx
- JOHAN
- İsimsileri
- Yigithann
- FareAdam Düşmanı
Yorumlardan sonra cevap gelmemiş
Konuyu açan arkadaş kim bilsin ne durumda, belki bu yorumlardan sonra oyuna geri dönmez 
Mesele kesmek ya da kesilmek değil, susmaktır!
''Yiğithann'' ''Dazzle''
''Yiğithann'' ''Dazzle''
-
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
Walla birgün gercekten silcem bu charları oyunu bırakcam ama senden veya seninki 3 4 şopar için değil böyle karaktersizlikler yüzünden. Nedir Örgülü Loncasıyla alıp veremediğiniz anlamıyorum heleki İlkann 'la ?
Varsa geçmişde bi yaranız tuz basın bence Lonca eskisi gibi değil oyunda kısa zamanda güzel yerlere geldi ve gayet güçlü , sağlam bir lonca oldu bu zmanda tüm yardımları dokunan BeyazKöşk lü dostlarımıza çok teşekkürler. İlkan meselesine gelince o çoçuk gercekten cok kısa bir zamanda cok büyük ve güçlü bir char yaptı kendine karsında duran arz cok nadir ki sen kralkopra babaaaaaaaaaaaaaa
nasıl durcan. Oyunda herkes birbirini bilir varsa sıkıtın oyunda hallet veya reelde alta gel alanyaya bak bakalım kralkopra babaaaaaaaaaaaa diye övünürken nasıl ölsem diye dua etcen
. Böyle artis artis konusupda sinirimi zıplatmayın adam akıllı oyununuzu oynayın .Zaten sizin gibi çolçucuk yüzünden bu oyun bu hala geldi eskiden beyazköşk denilince bir bağ vardı bir birlik vardı.Neyse iki gün sonra bi görevdede abi abi die ağlaşıyosunuz tüm arisler için gecerli bu lafım.
Rahatsız ettim kişiliği ve karakteri saglam dostlarıma iyi oyunlar
Varsa geçmişde bi yaranız tuz basın bence Lonca eskisi gibi değil oyunda kısa zamanda güzel yerlere geldi ve gayet güçlü , sağlam bir lonca oldu bu zmanda tüm yardımları dokunan BeyazKöşk lü dostlarımıza çok teşekkürler. İlkan meselesine gelince o çoçuk gercekten cok kısa bir zamanda cok büyük ve güçlü bir char yaptı kendine karsında duran arz cok nadir ki sen kralkopra babaaaaaaaaaaaaaa
Rahatsız ettim kişiliği ve karakteri saglam dostlarıma iyi oyunlar
>>> ● GöçmenTürk - BüyülüTürk - LokmanTürk ● <<<
"Tüm Sunucularda"
"Tüm Sunucularda"