Merhabalar;
Uzun zamandan beri dile getirmek istediğim ve bu işi zevk, emek sarf ederek oynayan bir çok arkadaşımızında benimle aynı fikri paylaşacağını düşündüğüm birkaç konuya deyimek istiyorum.
Zamanımın çoğunu ermeydanında geçiriyorum birçok lodos arkadaşımla em yapmak bana zevk veriyor özellikle büyücülerin toplandığı em lerde savaşmak oldukça güzel lakin aramızdan veya karşı klandan em satmak amaçlı veya ex kasmak amaçlı oyuncuların bulunması tüm güzelliği yok ediyor. Er meydanlarının ücretsiz olması ve karşı klan mensubunun ölmesi durumunda ex karşılığının olması tetikleyen en büyük faktörlerden.
Çözüm düşünsekte bulamıyoruz kaçmak ücretli desek düşen adamda bir para kaybı söz konusu olacak karşı klana para karşılığı kendini kestiren adama nasıl bir çözüm bulabilirizki sanırım herşey dürüstlükten geçiyor.
Herkeze İyi Forumlar...
Er Meydanı Savaşları Hakkında (Ne kadar Dürüstüz)
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Roaadonis1993
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Er Meydanı Savaşları Hakkında (Ne kadar Dürüstüz)
Ya koray abi dediğin gibi kimse Emlere dediğin gibi kendi emeğiyle değilde ex içiin hediye için giriyor..yani artık ne diyelim gençlerin yeni modası olmş
herkes klanını nasıl güzelce adına yakışır taşıyayım değilde kendi menfaati için kullanıor
gördüğümüze göre..

İnFazTeamKronicK-IxadonisxI
Hayal Kurarken Bile Elalemden farklıyız,Biz KARŞIYAKALIYIZ...
- nabuforum
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Er Meydanı Savaşları Hakkında (Ne kadar Dürüstüz)
Bu sorun yüzünden kaç kere arz klanında kavga ettim.Adam geliyor ermeydanına gruptan ayrı ben diyor ex kasacam.
Laf söylüyorum kimsenin umrunda değil.Üstüne üstlük klandan birde bana adamlık dersi veriyor.Kendi yetmiyor birde saz arkadaşları geliyor.İsim vermeyecem ama birçok kişinin bu yüzden kalbini kıracam ilerde. Madem bu işi yapacaksın diyorum topla grubunu 6 kişi 6 tane de lodos öyle gir.Kimsenin hakkını gasp etme diyorum hala ben suçlu oluyorum.
Oyunun zaten birçok eksiği var onu geçtim maşallah oyuncularımız onlardan beter.Herkes artist herkes kendinden o kadar emin.Sorun mu çıkartıyorum hemen telefon numarası isteme.O da mı yetmiyor 'seneye fuarda görüşürüz'.
Bir arkadaşımın annesine küfür ediliyor.Adama nasıl söversin diyorum gelip benden telefon numarası istiyor.Öncelikle oyuncularımı tanıyalım.Çok uzak isim değil.Oyunda sözde çevre yapmış kişiler bunlar
Laf söylüyorum kimsenin umrunda değil.Üstüne üstlük klandan birde bana adamlık dersi veriyor.Kendi yetmiyor birde saz arkadaşları geliyor.İsim vermeyecem ama birçok kişinin bu yüzden kalbini kıracam ilerde. Madem bu işi yapacaksın diyorum topla grubunu 6 kişi 6 tane de lodos öyle gir.Kimsenin hakkını gasp etme diyorum hala ben suçlu oluyorum.
Oyunun zaten birçok eksiği var onu geçtim maşallah oyuncularımız onlardan beter.Herkes artist herkes kendinden o kadar emin.Sorun mu çıkartıyorum hemen telefon numarası isteme.O da mı yetmiyor 'seneye fuarda görüşürüz'.
Bir arkadaşımın annesine küfür ediliyor.Adama nasıl söversin diyorum gelip benden telefon numarası istiyor.Öncelikle oyuncularımı tanıyalım.Çok uzak isim değil.Oyunda sözde çevre yapmış kişiler bunlar
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.