Bu Nasıl Bir Çalışma Sistemi ? Artık Plus Alınmazmış...
- SerkanSerkan
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Bu Nasıl Bir Çalışma Sistemi ? Artık Plus Alınmazmış...
Dün bu saatlerde TTnet Oyun'dan aldığım İkv plus paketi hala aktif olmadı... TTnet yetkililerine plus parası kadar telefon açtım, hiçbir bilgileri yok... İkv'ye destek bölümünden şikayet yazıyorum ilgilenen yok... Havaya gitsin diye mi plus alıyoruz arkadaşlar... TTnet'ten şikayet eden oyuncu sayısı çok fazla, lütfen yetkililer artık bir el atsın :evil:
İnsanlar söylediklerinizi veya yaptıklarınızı unutur, ama onlara neler hissettirdiğinizi asla unutmaz..
___asiwizaRd Jinekoloqx Qarteanx ___
Re: Bu Nasıl Bir Çalışma Sistemi ? Artık Plus Alınmazmış...
en geç 48 saat arkadaşa oldu ve 48 saat sonra aktif hale geldiğinde plustan eksilmiyor 28 değil 30 gün olarak devam ediyor takma kafana
Sunucu: Teşkilat
Karakter adı: Stanley
Seviye: 44
Tecrübe: %37
Efsun: Element
Not: soyuldu şu an
Karakter adı: Stanley
Seviye: 44
Tecrübe: %37
Efsun: Element
Not: soyuldu şu an
- SerkanSerkan
- Sahaf Yardımcısı
Dostum 1 yada 2 gün önce kessinler bu kadar içime dert olmaz... Nasıl bir hizmet anlayışı bu ? Ben hevesle yeni 4 karakter kasmaya başladım ve kolay kasayım deyip hemen plus paket satın aldım... Mynet veya sobee hesaplarımda olduğu gibi oyuna girince açılacağını sanıyordum, şuan hala aktif değil...
Gerçekten sinir bozucu bir durum... Özelliklede çağre bulacağımı umup aradığım o temsilciler, hangi niteliklere sahip oluyorlarda orada oturuyorlar anlamıyorum...
Gerçekten sinir bozucu bir durum... Özelliklede çağre bulacağımı umup aradığım o temsilciler, hangi niteliklere sahip oluyorlarda orada oturuyorlar anlamıyorum...
İnsanlar söylediklerinizi veya yaptıklarınızı unutur, ama onlara neler hissettirdiğinizi asla unutmaz..
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
hocam 1 ttnet müşteri hizmetlerini aradınmı para gitmez 2 benmi ttnet hesabım var ve plusu istediğim zana alıp istediğim zaman tekrar iptal edebiliyorum ve çar çalınsa daha tek telefon açmanla yada msn veya ttmail hesabına gönderiyoalr şifreni ttnet en güvenlisiSerkanSerkan yazdı:Dün bu saatlerde TTnet Oyun'dan aldığım İkv plus paketi hala aktif olmadı... TTnet yetkililerine plus parası kadar telefon açtım, hiçbir bilgileri yok... İkv'ye destek bölümünden şikayet yazıyorum ilgilenen yok... Havaya gitsin diye mi plus alıyoruz arkadaşlar... TTnet'ten şikayet eden oyuncu sayısı çok fazla, lütfen yetkililer artık bir el atsın :evil:
- SerkanSerkan
- Sahaf Yardımcısı
TTnet müşteri hizmetlerini arayınca para gitmez derken ? Hiç bir gsm operatöründen aramayı denedin mi acaba ? Ayrıca tek şikayetçi olan ben değilim, birçok kişi şikayetçi... Senin adına sevindim memnunmuşsun fakat ben değilim 2 gündür plus üyeliğim aktif olmadı!veym2 yazdı:hocam 1 ttnet müşteri hizmetlerini aradınmı para gitmez 2 benmi ttnet hesabım var ve plusu istediğim zana alıp istediğim zaman tekrar iptal edebiliyorum ve çar çalınsa daha tek telefon açmanla yada msn veya ttmail hesabına gönderiyoalr şifreni ttnet en güvenlisiSerkanSerkan yazdı:Dün bu saatlerde TTnet Oyun'dan aldığım İkv plus paketi hala aktif olmadı... TTnet yetkililerine plus parası kadar telefon açtım, hiçbir bilgileri yok... İkv'ye destek bölümünden şikayet yazıyorum ilgilenen yok... Havaya gitsin diye mi plus alıyoruz arkadaşlar... TTnet'ten şikayet eden oyuncu sayısı çok fazla, lütfen yetkililer artık bir el atsın :evil:
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
hocam ttnetin gsm aramak saçma bişey gibi geldi bana sen yapamamışındır tak die alınıyo plusSerkanSerkan yazdı:TTnet müşteri hizmetlerini arayınca para gitmez derken ? Hiç bir gsm operatöründen aramayı denedin mi acaba ? Ayrıca tek şikayetçi olan ben değilim, birçok kişi şikayetçi... Senin adına sevindim memnunmuşsun fakat ben değilim 2 gündür plus üyeliğim aktif olmadı!veym2 yazdı:hocam 1 ttnet müşteri hizmetlerini aradınmı para gitmez 2 benmi ttnet hesabım var ve plusu istediğim zana alıp istediğim zaman tekrar iptal edebiliyorum ve çar çalınsa daha tek telefon açmanla yada msn veya ttmail hesabına gönderiyoalr şifreni ttnet en güvenlisiSerkanSerkan yazdı:Dün bu saatlerde TTnet Oyun'dan aldığım İkv plus paketi hala aktif olmadı... TTnet yetkililerine plus parası kadar telefon açtım, hiçbir bilgileri yok... İkv'ye destek bölümünden şikayet yazıyorum ilgilenen yok... Havaya gitsin diye mi plus alıyoruz arkadaşlar... TTnet'ten şikayet eden oyuncu sayısı çok fazla, lütfen yetkililer artık bir el atsın :evil:
- SerkanSerkan
- Sahaf Yardımcısı
Yahu neden yapamayım arkadaşım, sizin gibi insanlar yüzünden yetkililer sorunları görmezden gelebiliyor... Birçok alışverişimi internetten yaparım, orta seviye donanım, yazılım ve web bilgisine sahip bir insanım bilip bilmeden konuşup gece gece asabımı bir de sen bozma... İş yerimde sabit telefon kullanmadığımdan cep telefonumdan arıyorum ki seni ne alakadar eder, saçmaymış... Bir daha nasıl davranmam gerektiğini sana sorarım...veym2 yazdı:hocam ttnetin gsm aramak saçma bişey gibi geldi bana sen yapamamışındır tak die alınıyo plusSerkanSerkan yazdı:TTnet müşteri hizmetlerini arayınca para gitmez derken ? Hiç bir gsm operatöründen aramayı denedin mi acaba ? Ayrıca tek şikayetçi olan ben değilim, birçok kişi şikayetçi... Senin adına sevindim memnunmuşsun fakat ben değilim 2 gündür plus üyeliğim aktif olmadı!veym2 yazdı:hocam 1 ttnet müşteri hizmetlerini aradınmı para gitmez 2 benmi ttnet hesabım var ve plusu istediğim zana alıp istediğim zaman tekrar iptal edebiliyorum ve çar çalınsa daha tek telefon açmanla yada msn veya ttmail hesabına gönderiyoalr şifreni ttnet en güvenlisiSerkanSerkan yazdı:Dün bu saatlerde TTnet Oyun'dan aldığım İkv plus paketi hala aktif olmadı... TTnet yetkililerine plus parası kadar telefon açtım, hiçbir bilgileri yok... İkv'ye destek bölümünden şikayet yazıyorum ilgilenen yok... Havaya gitsin diye mi plus alıyoruz arkadaşlar... TTnet'ten şikayet eden oyuncu sayısı çok fazla, lütfen yetkililer artık bir el atsın :evil:
- zippo
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Symbol Of Justice
Merhabalar,
Ttnet teki sorunu bilemem ama Sobee kusursuz işliyor.Oyuna girip plusumun bittiğini farkettim,çıkıp mobil ödeme ile 72 kontöre plus aldım.10-12 sn sonra e-pin ve şifresi geldi.Aktif ettikten sonra oyuna girdim ve direk işleme konduğunu gördüm.Yani plus almaya niyetlenmekle tekrar plus sahibi olmak arasında en fazla 1 dk süre geçti.Çalışmalarından dolayı Sobee'yi kutluyorum.
Zippo
Ttnet teki sorunu bilemem ama Sobee kusursuz işliyor.Oyuna girip plusumun bittiğini farkettim,çıkıp mobil ödeme ile 72 kontöre plus aldım.10-12 sn sonra e-pin ve şifresi geldi.Aktif ettikten sonra oyuna girdim ve direk işleme konduğunu gördüm.Yani plus almaya niyetlenmekle tekrar plus sahibi olmak arasında en fazla 1 dk süre geçti.Çalışmalarından dolayı Sobee'yi kutluyorum.
Zippo
Dün yaptığınız şey size hala çok iyi görünüyorsa , bugün yeterli değilsiniz demektir.
ben 3 gün önce ikv özel sürüm kutusu aldım ama plusu kullanamıyorum yüklemede sorun cikmadi ama plusum aktif edilmedi iletişime okadar mesaj yazdım onlardanda cevap gelmedi bi cevap geldi oda bilgileri yanlış girmişim tekrardan giriniz diyorlar kontrol ettim bir yanlişlık yok tekrardan dikkatlice yazip yolladim ilgilenecekler bekliyorum ))
ama oyundan soğudum bu arada sağolsunlar oyunu acip bakiyorum varmi plus yoksa kapatiyorum hic birsey yapasim gelmiyor...
ama oyundan soğudum bu arada sağolsunlar oyunu acip bakiyorum varmi plus yoksa kapatiyorum hic birsey yapasim gelmiyor...
- leviathan
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
ttneti kullanmaktan uzak durun bence..herhangi bi sebepten dolayı internetinizi kapatsanız charlar da gidio

KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim