Oyuna siyaset karıştırmak yasak. Şenin loncanın adı Hilal olmasaydı kimse vatanı savunmayacak mıydı gerçek hayatta? İsterse yönetimin saygı duyduğu partiye oy veriyim. Bu benim oyundan uzaklaştırılmamam için bir sebep değil.hilalxxfenomen yazdı:at gözlüğü takmışınız size sağdan sinyal yaksamda görmezsnz +
ne alakaysa bu ülke bi nick ilemi bozuluyor ozaman bakın bana benım nickim Hilalxx ile Başlıo 1 Numaralı cCc örneği alın size vatan birleşti bumu yani yapmayın allahınızı severseniz ya ne bi insanla nede bi sözle sınırları belli bi toprak bozulamaz sizin o dışladğınız insanlarda eğer birgün bu vatana dışardan bi kuvvet etki ederse inanın tsk dan gayri silahlanıp savaşır bu topraklar için zamanında olduğu gibi (Çanakkale Şehitlerine Bir Göz Gezdirmenizi İstiyorum)
Lütfen Artık Kimse Yorum Yapmasın
Birbirimizi Kırarak pusuar yatan insanlara ziyafet çektirmeyelim inanın buna...
Oyunda Kullanılan Rumuzlar hakkında...
Re: Oyunda Kullanılan Rumuzlar hakkında...
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
- bilall
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ALTINORDU
Konu kılıtlenecek...dını,sıyası, konular forum kuralları dışı..
Konu kilitlenmeden bir yorum yapayım. Arkadaşlar Oyunda dini siyasi bölücü ırkçı kelimelerin/davranışların kullanılmasının yasak olduğunu hepimiz bilmekteyiz. Tamam arkadaş tepki gösdermek amacıyla bir konu açmış varsayalımki haklı.! Fakat bu konuları böyle yaparak çözemeyiz. Rahatsız olduğun nicki bir foto veya yazı ile ikv desteğe yollarsın onlar geregiğini yapar. Tamam anlıyorum seni onların o şekilde char açmalarını bende doğru bulmuyorum. Ancak Sen burada konu açmakla bu sorunu çözemeyeceğin gibi forumu ve forumdaki arkadaşları gereksiz bir tartışma içerisine sokmaktasın. Dediğim gibi bu konuyu destek yönetimine bildir. Onlar gereğini yaparlar.
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
- Soulreaper
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
Fenomen denilen ama fenomen olmayan basit insan...Asıl sen anlayamazsın bazı şeyleri...Sağa sola sinyal de yaksak uzunları yakıp selektör de yapsak o küçük beynine girmez bazı şeyler...ben kimseye hakaret etmedim, kimsenin ırkına toplumuna söz etmedim...benim yaptığımın ayrımcılık olduğunu söylesen bir kahvede yada ortamda sopalarlar seni dikkat et...sadece senin daha tohum bile olmadığın sıralarda bu ülkeyi karıştıran bir örgütün adını taşıyan char açılmasın dedim...bu insanlara yer verilmesin dedim...sen onlara yollar açıp başlarına güller dökebilirsin...sen onlar adına yazılan kitapları okuyup bana ahkam kesebilirsin...ama bendim ve benim gibilerdi bu ahmak örgütlerin tehditlerinden sakınıp sağa sola saklanarak okuluna gitmeye çalışan...TRT 1 deki cinayet katliam haberlerini dinleyip hüngür hüngür ağlayan da bendim ve benim yaşıtlarımdı ...ama sen anlamazsın sen bunları kavrayamazsın...hadi şimdi git ve sevmediğin katıladığın bu konudan çık ve yazma olur mu...ben eski kafalıyım,ben modern değilim senin aklına göre...ama senin kıstaslarında modern olacaksam gider kendimi en yüksek uçurumdan atar bitiririm bu işi daha evladır benim için
Saygılarımla...(tabii sana değil anlayan insanlara...)
Saygılarımla...(tabii sana değil anlayan insanlara...)
MAY THE HOLY LİGHT SHINE UPON YOUR PATH AFTER I REAP YOUR SOULS...BY SOULREAPER...
- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Z Y N
maşallahınız var konu nerden nereye gelmiş az kalsın deilde harbi vatan haini ilan etmişiniz...
sen onca insanın yaptığını benım sırtıma yüklüyorsun biliyorsun burdan duygu sömürüsü yapmayı madem okadar sıkılıyorsun üzülüyorsun ülkenin haline ozaman yaz dilekçeni ver askeriyeye alsınlar seni neden burda bu denli konuşmalar yapıyorsunki sanki benım o türlü carları açıpta senın gözüne gelen benmıyım adam öldürüpte tv ye veren benmiyim senın topraklarında askerinin eline bomba veripte öldürten benmiyim bunları yapan ???
Ha Birşey daha eğer bişeyleri temizlemek istiyorsan kendi RUMUZundan başla.....
sen onca insanın yaptığını benım sırtıma yüklüyorsun biliyorsun burdan duygu sömürüsü yapmayı madem okadar sıkılıyorsun üzülüyorsun ülkenin haline ozaman yaz dilekçeni ver askeriyeye alsınlar seni neden burda bu denli konuşmalar yapıyorsunki sanki benım o türlü carları açıpta senın gözüne gelen benmıyım adam öldürüpte tv ye veren benmiyim senın topraklarında askerinin eline bomba veripte öldürten benmiyim bunları yapan ???
Ha Birşey daha eğer bişeyleri temizlemek istiyorsan kendi RUMUZundan başla.....

xXFENOMENXx
Merhabalar,
Oyun dahilinde siyasi kişi/kuruluş yahut terör örgütü yanlısı propaganda içerikli bir nick name(rumuz) gördüğünüz taktirde lütfen bu gibi kullanıcıları Sunucu Adı ve Karakter Adı yazarak destek formumuzdan bizlere ulaştırınız. Forum dahilinde bu gibi bildirimleri yapmak sonuç vermeyecektir.
1. İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.
Teşekkürler,
Kindar
Oyun dahilinde siyasi kişi/kuruluş yahut terör örgütü yanlısı propaganda içerikli bir nick name(rumuz) gördüğünüz taktirde lütfen bu gibi kullanıcıları Sunucu Adı ve Karakter Adı yazarak destek formumuzdan bizlere ulaştırınız. Forum dahilinde bu gibi bildirimleri yapmak sonuç vermeyecektir.
1. İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.
Teşekkürler,
Kindar