Egit Loncası Üye Listemiz !

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
sectory
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Egit Loncası Üye Listemiz !

Mesaj gönderen sectory »

MeRhaba Ben Selahattin Yani ( EGİT ) Atax Loncası Baş Düşmanımız OnLaR biLiR 8-) VE geLeLim Loncamıza 3 sEenyi doLduRmuş buLunmaktayız Bazı oLayLaR oLdu ama HaLen Loncamız duruyoR. 8-) ve Listemiz

Egit ( Kurucu)
Egitxsonmoiqan
Egitxjiyan
Egitxkomando
Egitxtertip
Egitxsercort(yeniüye)
Egitxustura
Egitxkuralsız
Egitxhypnos

Hedefimiz Toplum içeRisinde yeR edinmek VE Atax LeRe oyunu daR etmek VE Egitx çaRıma EceL ürettim 8-)
Soytarılar Kral Olmuş.. Fa . . şeler Sultan...aMa ŞuNu uNuTMaYıNKi,SiZiN MaRKa oLDuĞuNuZ YeRDe eTiKeTi BeN KoYaRıM.

sectory
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Egit Loncası Üye Listemiz !

Mesaj gönderen sectory »

loncadan tamamen farklı bir gruptur.Herhangi bir char kasma mecburiyeti yoktur(OaL Loncası gibi).

Loncaya sadece ArZ'ın ÇocukLarı kLanında adından söz ettirmiş herhangi bir Lodos charı olmayan arkadaşlar alınacaktır.

The EgitTeaM YasaLarı: 8-)

1-) Toplantılarımıza katılmak mecburidir… Geçerli bir sebep olduğunda TeaM Kurucusu veya Yönetim'e iletmelidirler.
2-) Küfür kesinlikle yasaktır.Kışkırtılan değil kışkırtan olun
3-) TeaM içi yardımlaşma size kalmıştır.Boş zamanlarınızda TeaM arkadaşlarınıza yardım etmek gücümüzü artıracaktır.
4-) TeaM'e katılanlar yeni isim düzenlemesiyle yeni char açmaları gerekmemektedir.
5-) 3 defa üst üste Toplantıya katılmayıp sebep bildirmeyenler TeaM Kurucusundan İhtar alacaktır...
6-) The DeaTH TeaM kesinlikle ArZ lığın özüdür.TeaM üyelerinin kesinlikle lodos charı olmamalıdır.
7-) TeaM üyeleri arasında tartışma yasak olup TeaM dışı oyuncularla tartışmamaya özen gösterilmelidir.
TeaM alımlarını sadece yönetim yapmaktadır.
9-)TeaM yönetimi hiç bir üyeden şifre istemez çakma charlara dikkat edin
Soytarılar Kral Olmuş.. Fa . . şeler Sultan...aMa ŞuNu uNuTMaYıNKi,SiZiN MaRKa oLDuĞuNuZ YeRDe eTiKeTi BeN KoYaRıM.

sectory
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen sectory »

Egit Team Sancagın En kUcLu LoncaLaRındandIR 8-) aKlInıZA Sokun Kapımız HeRkeze acıktıR 8-)

Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen complex »

DeaTH team yazısını silmeyi unutmuşsun, ben de her Sohbet Kanalı'na arattırdım bu ismi. Beyaz Köşk'ten çalmışsın yazıları.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
sectory
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen sectory »

complex yazdı:DeaTH team yazısını silmeyi unutmuşsun, ben de her Sohbet Kanalı'na arattırdım bu ismi. Beyaz Köşk'ten çalmışsın yazıları.

SAnaNe Lan süZmee 8-)

Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen complex »

sectory yazdı:
complex yazdı:DeaTH team yazısını silmeyi unutmuşsun, ben de her Sohbet Kanalı'na arattırdım bu ismi. Beyaz Köşk'ten çalmışsın yazıları.

SAnaNe Lan süZmee 8-)

:lol: Kabul etti. Forumu işgal edip durmasana.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
katakuli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen katakuli »

Kışkırtan siz oluyorsunuz.3-4 kişi durduk yere dalıyorsunuz ;)
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen complex »

Kendileri yazmamışlar ki uysunlar, başka yerden almışlar.b]
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

Kullanıcı avatarı
ikvm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ikvm »

EG[İT] kesmek farzdır. :D tekme tokat kesmek büyük bir zevk eceli olduğu halde ezmek ayrı bir keyf haha bide lonca diolar yaa Hey Allah'ım ne insanlar var oyunda lonca olmak için önce saygın insanlar olmanız gerekmekde bu sizde yok size saygı duyan hiç bir doğru insan yok duyanlarda daha çocukdur.
ResimResimResim
________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
Devran
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Devran »

sectory yazdı:MeRhaba Ben Selahattin Yani ( EGİT ) Atax Loncası Baş Düşmanımız OnLaR biLiR 8-) VE geLeLim Loncamıza 3 sEenyi doLduRmuş buLunmaktayız Bazı oLayLaR oLdu ama HaLen Loncamız duruyoR. 8-) ve Listemiz

Egit ( Kurucu)
Egitxsonmoiqan
Egitxjiyan
Egitxkomando
Egitxtertip
Egitxsercort(yeniüye)
Egitxustura
Egitxkuralsız
Egitxhypnos

Hedefimiz Toplum içeRisinde yeR edinmek VE Atax LeRe oyunu daR etmek VE Egitx çaRıma EceL ürettim 8-)

Özellikle son bölümde hayalgüçlerinin ne kadar geniş olduğu ortaya çıkıyor :D Allahın ezmeleri
Nice insanlar gördüm üstlerinde İtem yok. Nice İtemler gördüm içlerinde insan yok. © Copyright 2010 ;)

Resim

Ataxkaptan - Ataxdevrankaptan - Ataxulutürk

“Genel Sohbet” sayfasına dön