MeRhaba Ben Selahattin Yani ( EGİT ) Atax Loncası Baş Düşmanımız OnLaR biLiR VE geLeLim Loncamıza 3 sEenyi doLduRmuş buLunmaktayız Bazı oLayLaR oLdu ama HaLen Loncamız duruyoR. ve Listemiz
loncadan tamamen farklı bir gruptur.Herhangi bir char kasma mecburiyeti yoktur(OaL Loncası gibi).
Loncaya sadece ArZ'ın ÇocukLarı kLanında adından söz ettirmiş herhangi bir Lodos charı olmayan arkadaşlar alınacaktır.
The EgitTeaM YasaLarı:
1-) Toplantılarımıza katılmak mecburidir… Geçerli bir sebep olduğunda TeaM Kurucusu veya Yönetim'e iletmelidirler.
2-) Küfür kesinlikle yasaktır.Kışkırtılan değil kışkırtan olun
3-) TeaM içi yardımlaşma size kalmıştır.Boş zamanlarınızda TeaM arkadaşlarınıza yardım etmek gücümüzü artıracaktır.
4-) TeaM'e katılanlar yeni isim düzenlemesiyle yeni char açmaları gerekmemektedir.
5-) 3 defa üst üste Toplantıya katılmayıp sebep bildirmeyenler TeaM Kurucusundan İhtar alacaktır...
6-) The DeaTH TeaM kesinlikle ArZ lığın özüdür.TeaM üyelerinin kesinlikle lodos charı olmamalıdır.
7-) TeaM üyeleri arasında tartışma yasak olup TeaM dışı oyuncularla tartışmamaya özen gösterilmelidir.
TeaM alımlarını sadece yönetim yapmaktadır.
9-)TeaM yönetimi hiç bir üyeden şifre istemez çakma charlara dikkat edin
Soytarılar Kral Olmuş.. Fa . . şeler Sultan...aMa ŞuNu uNuTMaYıNKi,SiZiN MaRKa oLDuĞuNuZ YeRDe eTiKeTi BeN KoYaRıM.
EG[İT] kesmek farzdır. tekme tokat kesmek büyük bir zevk eceli olduğu halde ezmek ayrı bir keyf haha bide lonca diolar yaa Hey Allah'ım ne insanlar var oyunda lonca olmak için önce saygın insanlar olmanız gerekmekde bu sizde yok size saygı duyan hiç bir doğru insan yok duyanlarda daha çocukdur.
sectory yazdı:MeRhaba Ben Selahattin Yani ( EGİT ) Atax Loncası Baş Düşmanımız OnLaR biLiR VE geLeLim Loncamıza 3 sEenyi doLduRmuş buLunmaktayız Bazı oLayLaR oLdu ama HaLen Loncamız duruyoR. ve Listemiz