ÖmürxxTuba

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Godfatherx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: ÖmürxxTuba

Mesaj gönderen Godfatherx »

hayırdırlan noluyor burda bızkılere gıder koyanlar kım haddınızı bılın burda otmeyın
ÇAĞDAŞ DEĞİLİZ ÇAĞ AÇIP KAPATAN ATALARIN TORUNLARIYIZ...
IKV Destek Takımı[/color]
Kullanıcı avatarı
Godfatherx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Godfatherx »

karakaya01 yazdı:Tuba saLLa bunları sen 1 haftaya kdr Beyazköşkte çar açacam snn yeni çarını bulurum sana yrdm edecem bn Kuklacı sunucusundan Ölümcülxaqa Beyazköşkten Xxrıdvanxx'in kankası sayılırım sana yrdm edecez beraber ii oyunlar ...

PiSiCoMaNiAc----PcKoPaTII---EsKiiToqRaK
salla bunları derken olum sen kımsınlan cakal beyazkoske gelıpte kıme gıder koyamaya calısıcan ıstersen kralını tanı farketmez burda artıslıgın kımela cakal her beyazkoske gelen ErgenekonuN DARBESINI yer yol alır cakallara bak sen enesım kralına mod yok..
ÇAĞDAŞ DEĞİLİZ ÇAĞ AÇIP KAPATAN ATALARIN TORUNLARIYIZ...
IKV Destek Takımı[/color]
Kullanıcı avatarı
astalavista
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen astalavista »

Tacsiz yazdı:
astalavista yazdı:Bak bak..Kım kafa tutuyor bana.42 lwl surtuk bır kopek.42 lwl adam daha ıtfaıye baltası ıle takılıyor gelmıs burada bana ezık dıyor.Allahımın duzenbazı sende zaten su Ffks Suıkastxlider gıbı adamların pesınde abı abı dıye kosmaya devam et kım tutar senı :D :D Kocum sen bıraz buyu.Adam ol bıraz sonra cık karsıma.Gecen karacın var abı dıye yalvardıgınada bılırım sneın benn.Gelmıs burada bana bu tubayı savunma :twisted: Kımlerle oynadıgını bıl
1ci madde kimseye abi çekmedim
2 ci madde Ffks suikastxlider benim abilerim deyil arkadaşlarım
3 cüsü senin arkadaşlarının gözü önünde kestim ses bile çıkarmadılar fazlak onuşma 42 levelde sana geçirdim evlat acısı oturmuş sana belli şahaserlerde hava atmayın yarı element yarı maxlarla kesiyorum seni adam ol
İşte dıyorum ya ısın bu senın.Canı az olan bırını kesıp moddan kacmak :D :D Kendınde yazmıssın zaten :D Acaba benı ıtfaıye baltası ıle kesmek hele hele 42 lwl bırının kesmesı mumkunmuymus :D Gıt kas sen bu daha ufaksın 49 ol oyle kafa tut.Bunlara kalsa urettıgımız saheserlerı bıle gıyeemeyecegız.Kendılerı uretemıyor yaa.Cekemıyorlar.Onlar uretemedıgı ıcın uretenlerı kıskanclıgından elestırıp durun sız. :D
...

Astalan

XxASTALANxX

AsTaLaNxxİnTiKaM
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ata

Mesaj gönderen Tacsiz »

astalavista yazdı:
Tacsiz yazdı:
astalavista yazdı:Bak bak..Kım kafa tutuyor bana.42 lwl surtuk bır kopek.42 lwl adam daha ıtfaıye baltası ıle takılıyor gelmıs burada bana ezık dıyor.Allahımın duzenbazı sende zaten su Ffks Suıkastxlider gıbı adamların pesınde abı abı dıye kosmaya devam et kım tutar senı :D :D Kocum sen bıraz buyu.Adam ol bıraz sonra cık karsıma.Gecen karacın var abı dıye yalvardıgınada bılırım sneın benn.Gelmıs burada bana bu tubayı savunma :twisted: Kımlerle oynadıgını bıl
1ci madde kimseye abi çekmedim
2 ci madde Ffks suikastxlider benim abilerim deyil arkadaşlarım
3 cüsü senin arkadaşlarının gözü önünde kestim ses bile çıkarmadılar fazlak onuşma 42 levelde sana geçirdim evlat acısı oturmuş sana belli şahaserlerde hava atmayın yarı element yarı maxlarla kesiyorum seni adam ol
İşte dıyorum ya ısın bu senın.Canı az olan bırını kesıp moddan kacmak :D :D Kendınde yazmıssın zaten :D Acaba benı ıtfaıye baltası ıle kesmek hele hele 42 lwl bırının kesmesı mumkunmuymus :D Gıt kas sen bu daha ufaksın 49 ol oyle kafa tut.Bunlara kalsa urettıgımız saheserlerı bıle gıyeemeyecegız.Kendılerı uretemıyor yaa.Cekemıyorlar.Onlar uretemedıgı ıcın uretenlerı kıskanclıgından elestırıp durun sız. :D
evlat ben moddan kaçmam wsden kaçmam dayak yiyeceğimi bilsem bile kaçmam biz öyle tırsaklaran deyiliz daha beni tanımıyorsun bile haddini bil beni tanıyanlar tanır ne alt f4 çekerim ne yeraltına kaçarım nede mısır çarşısına oke öptüm gözlerinizden ;) iyi formlar ;)
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
BuzkapanI
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen BuzkapanI »

Evet aramızdan ayrılman en mantıklısı sen bırak oyunu ;)
Harshxbüyü Tyman
Kullanıcı avatarı
MYDoNoSeXBiZaNS
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen MYDoNoSeXBiZaNS »

Omurxxtuba yazdı:Slm ArkadaşLAr KArdeşim ßenim Nikimin Yanında Nick Acıp Car SatıLır Falan YAzmış.Sonra Oyundan Düşmüş.Cara qirecekken Carınız ßloklandı yazıyor.ßloklanma Süresine Nerden ßakaßiLirim.ßazı kişiLere de sordum bloklanmaLar Sınırsızdır Diyor.ßoyleyse Üzqünüm Ama ߀nde oyunu ßırakacam.Eger ßloklanmam Sınırsız olmuş ise ßende Aranızdan AyrıLacaqım Ömürxxtuba ve yeni aldıqım nick Motherxboard.ßLoklanma süresine ßakma adresini ßilen ßeni aydınLatırsa Sevinirim inş Sınırsız değiLdir... :? :? :?

Suan bizimle ilgilenmeyen destek bunun benim yaptıgım işten farkı ne ya bu hesabıda kapatın yada benimkinide acın
Mydonosexbizans,,Sabotage,,Xxgladyatörxx,,Linkinpark,,Vogue,,Oricinal,,Baksen(01.07.2010-17.07.2010)
Bizi Bilen Bilir, Bilmeyende Kendi Gibi Bilir

“Genel Sohbet” sayfasına dön