OYUNUN İYİCE SUYU ÇIKTI OLMADIK YERE BAN BAN BAN
OYUNUN İYİCE SUYU ÇIKTI OLMADIK YERE BAN BAN BAN
ben gökxsinyor oyunda kolay kolay kavgam olmas ama ne hikmetse 1 haftada 2 kere ban aldım küfür ettim etmedim demiyom ama bana küfür eden yani kavgayı başlatan ban yemiyo ortada mal gibi geziyo birde ceza süresi belli deil açıklama yok neyse olan oldu cezamızı çekecez ama çok haksızlık var bir gün kafam bozulcak ne çar bırakıcam ne hesap bırakıcam silcem hepsini ama gerçek dostlarım var oyunda o yüzden kıyamıyom bundan önceki ban 2 gün sürdü buda 1 hafta sürer heralde buradan lonca arkadaşlarıma duyrulur cvp yazamıyom size BANLIYIM ....
Re: OYUNUN İYİCE SUYU ÇIKTI OLMADIK YERE BAN BAN BAN
katılıyorum
Karşında gördüğün yorgun yürek tamemen senin eserin..!
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
- nichqteen07
- İskele Babası
bende katılıyorum kız funda sana :lol:
İmzanızdan mail adresinizi kaldırınız , aksi takdirde forum hesabınız süresiz kapatılacaktır .
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
CaptainATX yazdı:Merhaba,
"Şikayet Et" sistemi dahilinde , incelenip ceza alan oyuncularımız ceza süresini ve sebebini oyuna girdikleri mail adreslerine gelen e-maille öğrenebilirler. Ayrıca Şikayet et butonunu kullanan oyuncularımızda şikayetlerinin değerlendirme sonucunu aynı şekilde oyuna girdikleri hesaba gelen e-maille öğrenebilirler.
[GM]CaptainATX