bu ne be ? Gülmekten öldüm :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:MaTRaX yazdı:Oyunda Gezen Ve Dolanan SLooPPY nin Gerçek Yüzü
SLooPPY------------Qarizmalex
SLooPPY nin Gerçek Yüzü :)
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Re: SLooPPY nin Gerçek Yüzü :)
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
StRaWbErY yazdı:Öncelikle Selamlar,
Wındows ve Iyorge ve Volkan Emmi ..
Öncelikle Volkan Emmi Bu Fotoyu Nerden Buldun Bilmiorm:D
Ve Size Gelince Wındows ve Iyorge... Wındows ; Bahsettiğin zaman Triso adLı kişi SLooPPY e 3 Adet Mavi Kaya Satmayı Düşünüyordu.. SLooPPY Yücelen Takım Veriyordu.. Triso Adlı Arkadaş Kendisinde 6 Adet Mavi Kayanın Bulunduğunu ve 350 M Nakit Parası Olduğunu İddaa Ediyordu..Arkadaşımla Anlaşmaya Varacakken Triso ; Eşyaları Bu Chara Vercen,Mavi KayaLarı Yan Chardan Alcan Dedi.. Bu Nasıl Bir Mantıksızlık.. Sen Söyle Bunu ?
Iyorge..
Bölgeden SLooPPY Pm Die Bağırdığın Günleri Unuttunmu ? Karizma Lazımmı Die pm Attığın O Günleri Ne Çabuk Unuttun.. SLooPPY Karizma Alarak Bu Hale Geldi.. Reelde Şakacı Bi ARkadaşımızdır ve Bu Fotosuda ŞAKA Fotosudur.. Aynı Mahallede Oturuyorz ; SLooPPY , Ben (Bykush), Qarizmalex,Volkanbey,Geberejackson vs. Hiç Birinin Yanlışı Olmaz.. Kp Hırsızlığı ne Kadar Komik Bi Cümle
Oncelıkle ben hıcbır zaman dogruluktan uzaklasmadım.
kankamın ne yaptıgı yapacagı yadane oldugu benımde oyle oldgum anlamına gelır mı ?
Dogruya dogru konusalım .
Herkes dıyor kı arkadasın boyle boyle yaptı e gozum benı nıye boyle bırr suclamaya dahıl edıyorsunuz ?
Ben burdaTrıso yu degıl kendımı savunuyorum. SLooPPY bolgeye ne hakla benım adımı dolandırıcı dıe yazabılır ?
Bu yetkıyı kım ona verdı ? kankam hakkında n yazarsa yazsın benı ılgılendırmez ama ben katlanam haksızlıga .
Ben sadece Trısonun dedıgını bolgeye yazdım . benım olayla ılıskım budur .
ŞİMDİ ALLAH AŞKINA SOLE BAKALYIM BENIM SUCUM NE Kİ DOLANDIRICI DAMGASI YIYORUM SLooPPY tarafından.

- Ozgurbuyucu
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
arkadaşlar ben Özgürbüyücü/savaşçı/şifacı beni tanırsınız oyunda ne hırsızlığım ne birşeyim görülmüştür kardeşimide tanıyan tanır Iamlegend onun itemleri çalınmıştır ama nasıl?? bunu anlatacağım
SLooPPY adlı çar sahibi umut denen hırsız benim kardeşim bunu tanıyor,tabi biz hırsız olduğunu bilmiyorduk
kardeşim savaşçısının itemlerini satıyordu bu gelmiş demişki ver bana ben satayım kardeşimde veriyor ve umut denen adi kişi diyorki o çardaki ben dğeildim ve çalıyor arkadaşlar SLooPPY kim kefil olursa olsun ben göreceğimi gördüm Triso yani ceyhun abim çok severim onla bayadır sohbetimiz vardır o da böyle bir olay yaşayınca ben de anladım ki bu umut denen haysiyetsiz #@!? Büyük sahra ardennerler yıldızlı ceket nötron pantul nötron plevne 49 un balyozu büyük sahra plevne kolye mesmer ardennerler yıldızlı ayakkabı hidro tora zırhı çalmıştır bu SLooPPY ve arz klanından geberejacksolly die biri vardı bu satıyordu aynılarını dedim dur bu kim dioki bana satın aldım o arada biz tabi SLooPPY nin daha hırsız oldunu bilmioz dedik bu kim fln nasıl aynı itemleri satıyor dioki bize işte sordum ben bu satın almış o arada kardeşim sinirlendi bayağı hızlı yazıyor adama buna birşeyler yazıyor bi bakıyorum eğer adamın adı Bilal se tanıyan bilen vardır Bilal yazıyor bize yanlış pm atıyor geberejacksolly bunun gibi hırsız olabilir bunlar çete gibi bişiler Lancelotx SLooPPY Blackmatrix valla ben eğer namusum haysiyetim şerefim varsa bunlar garanti hırsız ve geberejacksolly nin de bunlarla bir bağı olabilir
ilgi alakanızı bekliyoruz başımıza gelen gelmiş başkaları yanmasın bunları oyunda barındırmayalım
Özgürsavaşçı/büyücü/şifacı
SLooPPY adlı çar sahibi umut denen hırsız benim kardeşim bunu tanıyor,tabi biz hırsız olduğunu bilmiyorduk
kardeşim savaşçısının itemlerini satıyordu bu gelmiş demişki ver bana ben satayım kardeşimde veriyor ve umut denen adi kişi diyorki o çardaki ben dğeildim ve çalıyor arkadaşlar SLooPPY kim kefil olursa olsun ben göreceğimi gördüm Triso yani ceyhun abim çok severim onla bayadır sohbetimiz vardır o da böyle bir olay yaşayınca ben de anladım ki bu umut denen haysiyetsiz #@!? Büyük sahra ardennerler yıldızlı ceket nötron pantul nötron plevne 49 un balyozu büyük sahra plevne kolye mesmer ardennerler yıldızlı ayakkabı hidro tora zırhı çalmıştır bu SLooPPY ve arz klanından geberejacksolly die biri vardı bu satıyordu aynılarını dedim dur bu kim dioki bana satın aldım o arada biz tabi SLooPPY nin daha hırsız oldunu bilmioz dedik bu kim fln nasıl aynı itemleri satıyor dioki bize işte sordum ben bu satın almış o arada kardeşim sinirlendi bayağı hızlı yazıyor adama buna birşeyler yazıyor bi bakıyorum eğer adamın adı Bilal se tanıyan bilen vardır Bilal yazıyor bize yanlış pm atıyor geberejacksolly bunun gibi hırsız olabilir bunlar çete gibi bişiler Lancelotx SLooPPY Blackmatrix valla ben eğer namusum haysiyetim şerefim varsa bunlar garanti hırsız ve geberejacksolly nin de bunlarla bir bağı olabilir
ilgi alakanızı bekliyoruz başımıza gelen gelmiş başkaları yanmasın bunları oyunda barındırmayalım
'' Gerçekçi ol imkansızı iste. ''
Ernesto Che Guevara
Ernesto Che Guevara
way anasını bu cocuk bırde hırsız mı kimlerle ugrasıyorum :::: :|
Gidip bogaz koprusunden atlayıcam :lol:
ben hırsızlıgını gormedım ama bana İFTİRA ATTI BUNU BİLİN.
AYRICA BU KONU COK SIKTI .
Gidip bogaz koprusunden atlayıcam :lol:
ben hırsızlıgını gormedım ama bana İFTİRA ATTI BUNU BİLİN.
AYRICA BU KONU COK SIKTI .

- Ozgurbuyucu
- İri Fare Avcısı

Ozgurbuyucu yazdı:arkadaşlar ben Özgürbüyücü/savaşçı/şifacı beni tanırsınız oyunda ne hırsızlığım ne birşeyim görülmüştür kardeşimide tanıyan tanır Iamlegend onun itemleri çalınmıştır ama nasıl?? bunu anlatacağım
yahu size yemin ediyorum bu adam hhırsız ilk başta ben değildim o çarda yeğenim vardı dedi sora o çarda arkadaşım vardı dedi Lancelotx adlı çarı kast ediyor. sonra bölgeye çalınmıştır Lancelotx fln yazdılar sora bi baktım eminönüdeLancelotx bir baktım deparladı bir yere gitti öldü bi daha geldi peşinden bir koştum bir baktım SLooPPY ondan karizma alıyor anladım ki SLooPPY çalmış ben Özgürbüyücü eğer insansam bu zamana kadar gururumla onurumla bu oyunu hakkımla devam ettirdiysem bu SLooPPY hırsızdır. Ve sadece bu değil ortaklarıda oldupuna eminim Geberejacksolly var arzlardan bu adamında onların ortağı olduğuna eminim
Özgürbüyücü/şifacı/savaşçı
Ernesto Che Guevara
Ernesto Che Guevara
- Ozgurbuyucu
- İri Fare Avcısı

Ozgurbuyucu yazdı:Ozgurbuyucu yazdı:arkadaşlar ben Özgürbüyücü/savaşçı/şifacı beni tanırsınız oyunda ne hırsızlığım ne birşeyim görülmüştür kardeşimide tanıyan tanır Iamlegend onun itemleri çalınmıştır ama nasıl?? bunu anlatacağım
yahu size yemin ediyorum bu adam hhırsız ilk başta ben değildim o çarda yeğenim vardı dedi sora o çarda arkadaşım vardı dedi Lancelotx adlı çarı kast ediyor. sonra bölgeye çalınmıştır Lancelotx fln yazdılar sora bi baktım eminönüdeLancelotx bir baktım deparladı bir yere gitti öldü bi daha geldi peşinden bir koştum bir baktım SLooPPY ondan karizma alıyor anladım ki SLooPPY çalmış ben Özgürbüyücü eğer insansam bu zamana kadar gururumla onurumla bu oyunu hakkımla devam ettirdiysem bu SLooPPY hırsızdır. Ve sadece bu değil ortaklarıda oldupuna eminim Geberejacksolly var arzlardan bu adamında onların ortağı olduğuna eminim
Iyorge bak yazmışın Geberejacksonu biz bu adamdan şüphelendik aynı itemleri satıyor fln umuta yazdık ne iş tanıyon mu adam bize dediki yok tanımıyom biz hızlıca yazı yazıyorduk bi baktım Bilal Bilal pm atıyor bize adamın adı da Bilal sanırım bu adam hırsız arkadaşım iyorge seni tanırım sen de beni az çok tanırsın kimseye çıkıp hırsız demem ama bu adam bizzat kardeşimin itemlerini çaldı ve ben gene hırsız demedim araştırdım delilleri buldum yazdım eğer tekrar söylüyorum bende namus haysiyet şeref varsa bu SLooPPY hırsız Lancelotx hırsız ve Geberejackson da bunların ortağıdır
Ernesto Che Guevara
Ernesto Che Guevara
-
Blackmatrix
- Sahaf Yardımcısı

- Klan: Lodos
S.a önceliklw Tüm herkesse İyi günler dilerim arkdaşlar bu fotoraf neden geldi dosanız bu volkanbeyle benişm samimi aabi kardeşilten gelme ... 1 .. Bak ıyorgee ben kimsenden kp hırsızlı ypapmdaım öle lekelemek cok kolay bunu bil.. 2.. Bakın Triso adam olsan beni yanıuna cagırıp yüğcelen takım vericektim sen de bana mavi kaya verecektin biede gelmiş diosunki önce itemölre sonra yan chara girip sana ark vercelk kayaları demen beni sinir ett... ve bu snn sucun ..3 olrak Bak wındows ben snn adını neden cıakrdım sen gelmiş onu korudun bölgeden sana dedim nden onu korurosun sende bana rica etti yaPtın dedin. yalan dosan foto elimde.. 4... olrak... özgürşifacı... .bu olay Yılan hikayesine dönmüştür.. arkdaşlar kısaca Lancelotx calınmıs bi sahıs tarafından gitmiş Iamlenged bana itemler ver yasntıscam dedmiş ve enim adımı verrmiş cocugu soymus... bende heen dediem baver char calını kimseye item verme oda sendegilmyidin dedi charlar gitti ... cok kişi benden item istio bu olay yüüznden ... .5... olrak... Geberejakson o itemleri nerdne aldın diosan adam öle yansıtmıs itemleri.. o da gelmiş Geberede itemlerimi çaldı om baver o itemller tek sende yok.. oyunda herkes de war.... ... Tün arkdaşlar tşk ettim ardadaşlar.. o cket her yerde war.. zırhı
beni dinlegiğiniz için tşk .. hea bu arda velet diyenler adaömsa cıksın kardeŞıma... Hadi a.e.o... ... gerekener için saygı duyarım.
beni dinlegiğiniz için tşk .. hea bu arda velet diyenler adaömsa cıksın kardeŞıma... Hadi a.e.o... ... gerekener için saygı duyarım.
...
-
Prinssof
- FareAdam Düşmanı

zuhaaahahha SlooPPy bu arkadaş dicem de özürlü gibiMaTRaX yazdı:Oyunda Gezen Ve Dolanan SLooPPY nin Gerçek Yüzü
SLooPPY------------Qarizmalex
- Ozgurbuyucu
- İri Fare Avcısı

arkadaşım o gün 2 nizinde hesabı açıktı kardeşim slopye pm atıyor hanginiz varsa lancelotta umut diyor sora senle sohbet ediyonuz yok o çar çalındı birşey verme diye bişey dediysen bizim şerefimiz yoktur. hadi bunu geçelim diyorsun ki bir arkadaşım çaldı soraki gün diyorsunki yeğenim çaldı adresini biliom alıcam almassam cebimden veririm diyende ebendi galiba la 2 günde ne oldunu çözdüm bir arkadaşım çalmış dioysun bir yeğenim çalmış valla sende daha kimin çaldını bilmiyorsunBlackmatrix yazdı:S.a önceliklw Tüm herkesse İyi günler dilerim arkdaşlar bu fotoraf neden geldi dosanız bu volkanbeyle benişm samimi aabi kardeşilten gelme ... 1 .. Bak ıyorgee ben kimsenden kp hırsızlı ypapmdaım öle lekelemek cok kolay bunu bil.. 2.. Bakın Triso adam olsan beni yanıuna cagırıp yüğcelen takım vericektim sen de bana mavi kaya verecektin biede gelmiş diosunki önce itemölre sonra yan chara girip sana ark vercelk kayaları demen beni sinir ett... ve bu snn sucun ..3 olrak Bak wındows ben snn adını neden cıakrdım sen gelmiş onu korudun bölgeden sana dedim nden onu korurosun sende bana rica etti yaPtın dedin. yalan dosan foto elimde.. 4... olrak... özgürşifacı... .bu olay Yılan hikayesine dönmüştür.. arkdaşlar kısaca Lancelotx calınmıs bi sahıs tarafından gitmiş Iamlenged bana itemler ver yasntıscam dedmiş ve enim adımı verrmiş cocugu soymus... bende heen dediem baver char calını kimseye item verme oda sendegilmyidin dedi charlar gitti ... cok kişi benden item istio bu olay yüüznden ... .5... olrak... Geberejakson o itemleri nerdne aldın diosan adam öle yansıtmıs itemleri.. o da gelmiş Geberede itemlerimi çaldı om baver o itemller tek sende yok.. oyunda herkes de war.... ... Tün arkdaşlar tşk ettim ardadaşlar.. o cket her yerde war.. zırhı
Ernesto Che Guevara
Ernesto Che Guevara