Ben kendim bir beta oyuncusu değilim ama anlatılanlara göre çok güzelmiş madenler bile sıra sıra cekılırmış...
Beta döneminde oyunun fazla tanıtılmamasına rağmen genel oynayan oyuncuların oyundan zevk almaması ımkansızmış, hırsızlıkdı keylogerdi yokmuş.
Oyunumuzun 2-3 yıl içerisinde reklamı yapılmış, tanıtılmış, bir sürü internet cafede görülmüş, namı duyulmuştur.Başka böyle oyunlarda düzenbazlık, hile, hırsızlık yapan bir çok kişi bizim oyunumuzada damlamış bulunmıştu.Yavaş yavaş bunların sayısı arttıkça gerçek oyuncular, dostluk yandaşı oyuncularımız oyunu bırakmak zorunda kaldı.Meydanın bunlara kalması içler acısı ve halada daha kötüye gitmeye hırsızlık sayısı artmaya devam ediyor.
Beta döneminde tanıtılmamış, oyuncu sayısı az ama güzel bir oyun vardı, şuan tanıtılmış, oyuncu sayısı çok ama zevksiz bir oyun var.
Beta Dönemi Sanki Bu Yüzden Özleniyor...
- Suskunjackal
- FareAdam Düşmanı
Re: Beta Dönemi Sanki Bu Yüzden Özleniyor...
Meraba ;
Çok GüzeL Konuya değinmişşsin
Ayreten Dostluk Dayanışma Vardı Oyunda Herkes Herkese Yardım Eder 'di....
Selametle.
Çok GüzeL Konuya değinmişşsin
Ayreten Dostluk Dayanışma Vardı Oyunda Herkes Herkese Yardım Eder 'di....
Selametle.
"Sakın kendisine verdiğin kıymeti sana vermeyenle arkadaş olma".
Hz. Muhammed

Hz. Muhammed

/alkış ne diyelim...Ama...
Sancak sunucusu ilk açıldığında mükemmel dostluklar olan bir sunucuydu.Savaş biter otururduk, işi olan rahatça geçerdi,herkesin görevi yapılırdı(senin görevin olmamasına rağmen) ama gün geçtikçe bazı itler sunucuyu talan etti.Malesef yapabileceğimiz bir şey yok...
Sancak sunucusu ilk açıldığında mükemmel dostluklar olan bir sunucuydu.Savaş biter otururduk, işi olan rahatça geçerdi,herkesin görevi yapılırdı(senin görevin olmamasına rağmen) ama gün geçtikçe bazı itler sunucuyu talan etti.Malesef yapabileceğimiz bir şey yok...
Sancak________Anka
Topxsecret(49) | Ozann(49)
Rowxsecrett(49) | Update(49)[Ejder Asa]
Adımıkalbineyaz(39) | Tarçın(5
)
~~~~~~~~~~~~~ Adımıkalbineyaz(36)
Topxsecret(49) | Ozann(49)
Rowxsecrett(49) | Update(49)[Ejder Asa]
Adımıkalbineyaz(39) | Tarçın(5
~~~~~~~~~~~~~ Adımıkalbineyaz(36)
Gizlenmiş İçerikGöster

Dediklriniz her ne kadar doğru olsada
Bet dönemindede oyun yavaş yavaş büyüdüğü için #@!? ve ahlaksız kişiler çıkacaktı buna emin olun
Bet dönemindede oyun yavaş yavaş büyüdüğü için #@!? ve ahlaksız kişiler çıkacaktı buna emin olun
*.*.* SAYGILAR *.*.*
*-*İyi Forumlar*-*
ANILİNTİKAM
:BETA:*:
MAgicxintikam
Doctorxintikam
>>*-*İNTİKAM*-*<<
Lonca Başkanı
*-*İyi Forumlar*-*
ANILİNTİKAM
MAgicxintikam
Doctorxintikam
>>*-*İNTİKAM*-*<<
Lonca Başkanı
hep söylüyorum o küçük kasaba yani herkezin birbirini tanıdıgı bi kasaba o kasabanın ismi olacaksa dostluk olurdu çok az kişiyle süren oyun nedense çok zevkliydi güzel konu saol onları hatırlattıgın için

- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Hep dediğim şey halen anlamıyorsunuz..
ANKA! ANKA! ANKA!
yeter artık anlayında açmayın böyle saçma konular.
ANKA! ANKA! ANKA!
Beta dönemi dediğimiz dönem aslında sizin bildiğiniz 29 lvl zamanı değildir. 1 Nisan 2007 den öncesidir. 4-5 aylık bir süre yani. Tam sürüme geçtikten sonraki dönem 29 lvl zamanı yani o zaman madenler gerçekten sırayla çekilir , hoşgörü mükemmel seviyelerde zevkle oyun oynardık. Maden çekme sürelerinin 1-1.5 dk olması ayrı bir güzellik katsada her madenden 1 er tane olması da dezavantajdı. Bir kriprazın bedeli 2 milyon bir apa(açık pembe ametist) bedeli ise 1.5 milyondu. 49 lvl ile birlikte ancak madenler 2 milyon tutarını geçmeye başladı ki. O zaman dediğim 2 sene öncesiydi. Kazançlarımız fevkalade güzeldi. Eski klan örs ( bankadan mısıra kadar giderken ki mesafedeki olan örs) bizim uğrak noktamızdı. Handan ve İsmetle konuşur klana katılır ve savaşırdık. Ama kazanç yada zarar gözetmeksizin sadece eğlence için zevk almak için. Kp (klanparası) toplamak gibi düşüncemiz yoktu. Yada kabadayı modumuz. Ama neydi mutluyduk. Huzurluyduk. Bir reçeteye malzeme + 2 milyon verirdik. Ama şikayet etmezdik. Şimdi aklınızda biraz belirmiştir o günler neden özleniyor şimdi anlıyorsunuzdur umarım. Biz o atmostere hayrandık. Ama zaman acımadan onu da aldı elimizden.
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Sadce nerde çokluk orda b*kluk diyorum ben 
Ama bi yandan da çekişme için çokluk gerekli, bi' kaç tuz, biber olsa da oyunumuz pek çok MMORPG'dan iyi, o yüzden biraz güzel yönlerine bakmayı deneyelim, sonuçta siz zevk almayı düşünmezseniz olay kafanızda bitmiştir, bir zevk alamazsınız.
Herkese İyi Forumlar-Oyunlar...
Ama bi yandan da çekişme için çokluk gerekli, bi' kaç tuz, biber olsa da oyunumuz pek çok MMORPG'dan iyi, o yüzden biraz güzel yönlerine bakmayı deneyelim, sonuçta siz zevk almayı düşünmezseniz olay kafanızda bitmiştir, bir zevk alamazsınız.
Herkese İyi Forumlar-Oyunlar...

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
turkoxHAMSTER yazdı:Hep dediğim şey halen anlamıyorsunuz..
ANKA! ANKA! ANKA!
Uzak çok uzak sıcak günleri özlüyorum... Biliyorum geri dönemicem fakat hayatta kalabilmem içinde atmosfere ayak uydurmam gerekiyor 

|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|
İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...