Grup Bölgeleri İyi Ve kötü yönler

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
senhar15
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Grup Bölgeleri İyi Ve kötü yönler

Mesaj gönderen senhar15 »

patiklipenguen yazdı:Grup bölgelerinin kötü yanları yazmışsın bari sebeplerini de yazsaydın. Ben orda tam tersine grup bölgelerini diğer haritalardan daha heyecanlı yapacak yenilikler görüyorum.
abi gurub lıderı kotu bırıyse sonuna gelınce mılletı atasa nolacak ???
IIGoDIIMaSTeRII [(^)Ejder Asa]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

senhar15 yazdı:
patiklipenguen yazdı:Grup bölgelerinin kötü yanları yazmışsın bari sebeplerini de yazsaydın. Ben orda tam tersine grup bölgelerini diğer haritalardan daha heyecanlı yapacak yenilikler görüyorum.

bak.bu grup bölgelerine girecekseniz en az 1m iniz olmalı.
Çok iyi dizmiş olmalısınız.
oyundan anlıyor olmaslısınız.

bu 3 ü olan bir kişiyi hiç bir grup lideri atmaz.eğer kötü biriyse onu lider yapmayın :)
Kullanıcı avatarı
erasde
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen erasde »

turkoxHAMSTER yazdı:
senhar15 yazdı:

bu 3 ü olan bir kişiyi hiç bir grup lideri atmaz.eğer kötü biriyse onu lider yapmayın :)

news bölümünü okumuş olmalısın eminimki en fazla 10 lwl yani bu demek oluyorki 39 ve daha aşşagısı da girebilecek itemi olmayanları da olabilir bu durumda
Resim
Kullanıcı avatarı
yassin118
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Dar_I Saadet

Mesaj gönderen yassin118 »

grup ölgelerine Kod la girilmicek... Yeraltına merana ws. ere gririlir gibi belirli bi kapıdan girilcek
Biz EbabiL Kuşuyuz GüLüm,
Gövdesini Büyük Sanan Mamur FiLLerin BeLaLısıyız...

ReCLuSe=(Diseasexgrejuva)

Güncel : DeVoUt - ZAHRİYAN - AhMaKxIsLaTaN
Arasdagli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Arasdagli »

erasde yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:bence kötü yazdıklarında iyi yanlar.yani hepsi olması gerekiyor zaten.

demek istedigim şu paran zaten yok grup bölgesine girdin biraz para belki bi nebzede item hevesiyle

zaten paran yok bide öldün örs 0 yapıcak bişiyin kalmıyor yaptın diyelim paran la örs 4 örs yaptın kalan da gitti geriye ne kaldı pes edip çıkmak yada gurup liderinin seni atana oturup bi nebze ex almak

gelelim oturamamaka şifacınla girdin eme güçlü bi savaşçı gurubu eşliginde saldırıyorsun şifacın deli gibi kudret harcıyor adamlar bagırıor heal die oturmaya çalışıyorsun ama oturamıyorsun işte böyle zamanlarda herkez yattıgında paralar gittiginde parası olmayanlar eminim bi üstteki yazıyı hatırlar
iksir denen şey var...
Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin

Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
erasde
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen erasde »

Arasdagli yazdı:
erasde yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:bence kötü yazdıklarında iyi yanlar.yani hepsi olması gerekiyor zaten.

demek istedigim şu paran zaten yok grup bölgesine girdin biraz para belki bi nebzede item hevesiyle

zaten paran yok bide öldün örs 0 yapıcak bişiyin kalmıyor yaptın diyelim paran la örs 4 örs yaptın kalan da gitti geriye ne kaldı pes edip çıkmak yada gurup liderinin seni atana oturup bi nebze ex almak

gelelim oturamamaka şifacınla girdin eme güçlü bi savaşçı gurubu eşliginde saldırıyorsun şifacın deli gibi kudret harcıyor adamlar bagırıor heal die oturmaya çalışıyorsun ama oturamıyorsun işte böyle zamanlarda herkez yattıgında paralar gittiginde parası olmayanlar eminim bi üstteki yazıyı hatırlar
iksir denen şey var...
dikkatli okursan hızlı dolduramayacak diyor belki iksirde kullanılmayacak bekleyip görecegiz
Resim
Kullanıcı avatarı
Hunter
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Hunter »

bana göre kötü diyebilecegim bir yönü yok herkezin ne kadar güçlü ve fedakar oldugu anlaşılacak ..
Âyinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde.

KabusxLoncası
Kabusxhunter
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

erasde yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:
senhar15 yazdı:

news bölümünü okumuş olmalısın eminimki en fazla 10 lwl yani bu demek oluyorki 39 ve daha aşşagısı da girebilecek itemi olmayanları da olabilir bu durumda
itemi olmayan tabi olabilir ama hiç bir etkinlik gerçekleştiremeden çıkarsın. 39 lvl kişi 49 ların yapamadığını yaparsa artık ne diyeyim :)
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen complex »

turkoxHAMSTER yazdı:
erasde yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:
senhar15 yazdı:

itemi olmayan tabi olabilir ama hiç bir etkinlik gerçekleştiremeden çıkarsın. 39 lvl kişi 49 ların yapamadığını yaparsa artık ne diyeyim :)
Her seviyeden girilecek yani sanırım 25'likler de girecek ama onlara özel daha güçsüz şeyler var. Islık falan düşer. :lol:
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

complex yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:
Her seviyeden girilecek yani sanırım 25'likler de girecek ama onlara özel daha güçsüz şeyler var. Islık falan düşer. :lol:

bunu espiri olarak kabul ediyorum :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön