<> Kurt Loncası <>

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Lodos

Re: <> Kurt Loncası <>

Mesaj gönderen Rescuer »

Merhaba,

Murat abi turnuvaya katılım ücretli olacak sanırım ?
Eğer değil ise bile öyle olmasını tavsiye ederim, sonuçta loncanın aldığı paralar lonca üyeleri için kullanılıyor.
Turnuvaya katılanan ne karı olacak o zaman diyenler olabilir, onlara da şöyle bir cevabım olacak ;
Katılımlardan toplanan ücretin yarısı derece yapanlara diğer yarısı ise lonca kasasına ayırlır ki zaten turnuvanın bir ödülü de olur diye düşünüyorum bu durumda para ödülünü düşünmek bile gerekmeyebilir.

Herkese İyi Oyunlar...
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
cansuhzn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen cansuhzn »

Rescuer yazdı:Merhaba,

Murat abi turnuvaya katılım ücretli olacak sanırım ?
Eğer değil ise bile öyle olmasını tavsiye ederim, sonuçta loncanın aldığı paralar lonca üyeleri için kullanılıyor.
Turnuvaya katılanan ne karı olacak o zaman diyenler olabilir, onlara da şöyle bir cevabım olacak ;
Katılımlardan toplanan ücretin yarısı derece yapanlara diğer yarısı ise lonca kasasına ayırlır ki zaten turnuvanın bir ödülü de olur diye düşünüyorum bu durumda para ödülünü düşünmek bile gerekmeyebilir.

Herkese İyi Oyunlar...

Şuan Kurt Loncası Üyelerinin Parayı Önemsediklerini Sanmıyorum.Önemli Olan Para Değil Önemli Olan Hep Birlikte Olup Hep Birlikte Faliyeter Gostermek.Katılım Ücreti Alındı Diyelim Ki Diger Sayfalarımıza Bak Ücreti Dahi Belirledik Yani Katılım Ücreti Olucak Ben Şifacılar Arası Kotagoride Derece Yaptım Diyelim Bu Parayı Hesabıma Almam Kasada Kalmasını İsterim Ki Diger Kurtlar Da Aynısını Sölicektir.Önemli Olan Lonca Gelişimi Ve Birlik Bütünlük Paranın Hiçbir Şekilde Önemi Yoktur.

Sadakat Esastır.
Resim
Kullanıcı avatarı
Hunter
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Hunter »

Başarılarınız daim olsun KURT loncası ...
Âyinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde.

KabusxLoncası
Kabusxhunter
Kullanıcı avatarı
TUHAN67
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen TUHAN67 »

kurtreis yazdı:Kurtlarxexxr - Kurtlarxrxxe loncadan ihraç edilmiştir tarafımc sebep ise küfür kuralı ihlali ..
heralde vermiş olduğunuz en güzel karar tebrik ediyorum reis =) yakışmıyordu
Asrın şifacısı tekrar tılsım sokaklarında.Eski gücüme kavuşmama çok ama çok az kaldı...

ツ ٩(-̮̮̃-̃)۶ ツ

İnfazxtonani
Tonani
Kerkenez
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

Mesaj gönderen samedsedir06 »

Reisim senın kararın ama exxr ve rxxe cokk ıı bırıılerı gıbı gelıyor bana kanatımce hata etmıs olabılırsın onlarla cok dostlugum gectıııı... okadar ıtemım kaldı ama hıc bısıy edmedıler bak yıne benım kanattımceeee onların boyle bısıy edecegını sanmam ... yınede senın loncada sen atarsında alırsında karısmam kolay gelsın genc:D

samedsedir
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Kullanıcı avatarı
TUHAN67
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen TUHAN67 »

samedsedir06 yazdı:Reisim senın kararın ama exxr ve rxxe cokk ıı bırıılerı gıbı gelıyor bana kanatımce hata etmıs olabılırsın onlarla cok dostlugum gectıııı... okadar ıtemım kaldı ama hıc bısıy edmedıler bak yıne benım kanattımceeee onların boyle bısıy edecegını sanmam ... yınede senın loncada sen atarsında alırsında karısmam kolay gelsın genc:D

samedsedir
la omu etmez güldüm ha :D bana ettiklerini düşmanlarım bilşe etmedi ehe :lol:
Asrın şifacısı tekrar tılsım sokaklarında.Eski gücüme kavuşmama çok ama çok az kaldı...

ツ ٩(-̮̮̃-̃)۶ ツ

İnfazxtonani
Tonani
Kerkenez
Kullanıcı avatarı
cansuhzn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Hunter yazdı:Başarılarınız daim olsun KURT loncası ...
Sağolasın İyi Dileğin , Düşüncelerin İçin.Teşekkür Ederiz.
Resim
Kullanıcı avatarı
cansuhzn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

TUHAN67 yazdı:
samedsedir06 yazdı:Reisim senın kararın ama exxr ve rxxe cokk ıı bırıılerı gıbı gelıyor bana kanatımce hata etmıs olabılırsın onlarla cok dostlugum gectıııı... okadar ıtemım kaldı ama hıc bısıy edmedıler bak yıne benım kanattımceeee onların boyle bısıy edecegını sanmam ... yınede senın loncada sen atarsında alırsında karısmam kolay gelsın genc:D

samedsedir
la omu etmez güldüm ha :D bana ettiklerini düşmanlarım bilşe etmedi ehe :lol:

Bu Kararı Burda İrdelemek Bu Karar Hakkında Konuşmak Size Düşmez Forum Sayfasından Uzaklaşınız.Sizin Gibi Çakalların Burada İşi Yok Yolunuza.

Yapmış Oldunuz Hatadan Dolayı Benim Bulundum Hiçbir Ortamda Bulunamazsınız.Ya O Ortamdan Siz Gidersiniz Ya Ben.

Şimdi Lonca Sayfasını Terkediniz.
Resim
Kullanıcı avatarı
cansuhzn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Samedsedir Adlı Oyuncu Bugun Meteordaki Savaştada Kendini Beli Etmiştir.Onu Savunan İnfaz Loncasınıda Hiçbir Şekilde Tanımıyorum Artık.

Elimde Bu Şahısla İlgili Fotolarda Var Lakin Bu Şahısın HErkez NE Mal Oldunu Biliyo Koyma Gereksinimi Bile DuyMuyorum.

Şimdi Bida Bu Sayfaya Sakın Ugrım Bile Deme...Çakallar Giremez...

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen kurtreis »

Dün gece yapmış olduğumuz toplantıda ciddi kararlara vardık geniş bir günemimiz vardı tamaını burada paylaşamıycamama bazı kararlardan bahsedicem ilk olarak daha öncedende sizlere duyurusunu yaptığım loncadaki sistemi toparlama işlenmelerni başlatmış bulunuyoruz ilk Kurtlar Konseyi oalrak alınan ortak kararlardan bazıları şunlar

Kurtlarxhezeyan ( Hüseyin ) arkadaşımız yönetim konseyine alındı yönetimdeki görevi forum sözcüsü

Eskiden mevcut bulunan ama sonradan sistem deişikliği nedeniyle iptal ettiğimiz savaş komutanlığı sistemi tekrar faal hala getirlmiştir takım Komutanlığına atanacak arkadaşlar şimdilik Kurtlarxjunior ve Kurtlarxsarıyer olarak karar verdik ileride sistem tam kurulduğunda bu komutanlar arttırılıcak

Yakın zamanda gelmesini beklediğimiz grup bölgeleri için yönetimden Kurtlarxbozkurtt be Kurtlarxhezeyan arakdaşlarımızı iksir üretimi için görevlendirdik gerekli olucak iksirleri kendilerine bildirdik bu iksirlerin üretimi için lazım olucak materyalleri locna kasasıdnan karşılıycaz yetersiz kalanı ise tüm Kurtlar loncası üyesi bu iki arkadaşımız istediği takdirde vermekle mükelleftir unutulmamalı ki yapılan aktiviteler yürütülen organizasyonlar ve yapılan hazırlıklar herkes için

Yine daha öncede mevcut bir konuda duyuru yapmıştım loncamız belli birsüreliğine Görev Destek Organizasyonu yürütücektir bu Organizasyonun hedefi Tılsımda Halkının zorlandığı yada yardım eden kimsesi omadığı için yapamadığı görevlerine yardım etmek olucak bu Organizasyonda belli bir görev çizelgesi olucak Eminönü - Meteor - Sivri Ada - ve Yer Altı Bölgesinde bir kişinin tek başına yapamayacağı tüm görevler belli bir görev çizelgesiyle 2 hafta boyunca aralıksız yürütülücek bu organizasyonda haftanın belli günleri ve saatlerinde belirlenen görevler için loncamız ekip görevlendiricek bu Organizasyon bizden çok Tılsım İçin önemli bir Organizasyon benimde şahen önemsediğim bir organizasyon olucak bunun için her görev yada bölge için farklı bir yönetim üyesini görevlendiricem 2 hafta sürücek bu Organizasyonda herkesin üstüne düşeni severek yerine getiriceğinden eminim

Ve hepinizin merakla beklediği Kurtlar loncası Lonca içi ws Turnuvası :) malumunuz kadim Hidrada ard arda gelen talihsizlikler yada başarısızlıklar her ne ise Turnuvayı baya bir süre ertelememe neden olmuştu artık böyle bir sorunumuz kalmadığına göre Ws turnuvası için tarih belirledim 10.04.2010 Pazar günü saat 3 de lonca ws turnuvası olucaktır katılmak isteyen arkadaşlar için yine aynı şartlar geçerlidir bu Aktivitenni takibinide Kurtlarxyağız - Kurtlarxhard - Kurtlarxhezeyan yapıcaklar ...

çok önemli bir konuda İkaz etme gereksinimi duydum arkadaşlar son zamanlarda aldığım bazı pm ler beni çok üzdü lonacmız üyelerinden dier oyuncuları hoş görme üstten bakma gibi ukala hareketler oluyormuş şimdi kimse burada yok olmuyor demesin söyleyen yalan söylüyorda demesin bana ben bu konuyu burada ayzmışsam eğer aldığım duyumu bana ileten adamlar yalan söylemeyecek ve art niyet taşımuycak adamlardır onun için imse itiraz etmiycek şunu herkes aklına yerleştiricek arkasınad bu lonca var diye kimse kimseye üstten bakamaz hor göremez kendini kimseden üstün görüp göstermeey çalışamaz bu uyarıyı buradan 1 defa yaptım 2. sinde aynı hatayı yapan olursa ikinci kez düşünmem ve ihraç ederim ayrıca daha öncede belirttim Kurtlar Loncası arz'ın çocukları klanına mensup bir lonca olabilir Lodos Klanı mensuplarıyla oyun kurulumu gereği düşman olabilirz her iki tarafta bir birini gördüğü yerde kesebilir ama bu demek deil ki önüne gelen lodosu kesecen oyundan bezdiricen bu loncada Gayri Nizami harp yasak savaşmayanlara kimse karışmıycak en şiddetli klan savaşlarında bile biri ben asvaşmıyorum gitmem lazım diyorsa bırakıcaksınız gidicek tabi lodos klanındaki kp açı ve hırsızlığı gibi bilinen şahıslar ki bizde kara listede olanları hepiniz bilirsiniz bunlar hariç bunlar görevde yapsa ticaretde yapsa kesin hak ediyorlar ama bunlar dışınada savaşmayanlara saldırılmıycak ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...

“Lonca İletişim” sayfasına dön