Yenisahralı(Asım İçeri)

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
SERDARBEY
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Yenisahralı(Asım İçeri)

Mesaj gönderen SERDARBEY »

Asım ben Serdar Adam Akıllı bana cevap ver neden telefonun kapalı unutmaki serdarın maden çarı benim olacak bunu unut sen kimseye hakkımı yedirmem bunu bilesin
Kullanıcı avatarı
SERDARBEY
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Klan: Lodos

Re: Yenisahralı(Asım İçeri)

Mesaj gönderen SERDARBEY »

asım bak koçum kendi ana çarımın şifresini de değiştirmişsin + gizli soruyu da mal yapmışsın yazıklar olsun sana harbi yazıklar olsun sadece kendi adını zedeliyorsun . az önce telefonda nededin abi 5 dakikaya verecem şifreni dedin 5 dakika sonra aradığımda telefonun kapalı bunada bi bahane bul hadi . sanmaki akıllılık ettim yanlış yoldasın klan kasma çarlarına eyvallah dedim ama kendi alın terime dokunamazsın
asim3428
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen asim3428 »

viewtopic.php?f=31&t=13046

sen beni hiç tanımamışsın abi demiştim ben sana o madenlerle benim işim yok demişim ondan sonrada ben sadece bana denileni yaptım kp kasmaya başlamadan önce ben engin abiyle tanıştım engin abi sabahlara kadar kp kasmaya yardım etti o madenler senin olsada beni ilgilendirmiyoki o çara ben girmiyorum bile Senin karargahxserdar çarına gelince abi ben senin şifreni niye değiştirme gereği duyim ki sen geçen gün aktarım yapalım dedin geldim eğer senin herangi bişiyinde gözüm olsa niye o verdiğin zamanda almadımda sonradan üsünden zaman geçtikten sonra boş çarları alayım hiç aklın alıyomu :S hee bide ben abi dediğim birine ne kadar samimi olursak olalım hiç bir zaman hakaret içerikli sözcük kullanmam kulanmadımda ben sana abi demişim sonrasında niye mal diyim ki :S o maden çarı beni hiç ilgilendirmiyo ilk girdiğim zamanda 22 m para vardı daha sonrasında19 m para kalmışı ben kimsenin emeğine ihanet etmem Allaha şükür 1 kişinin bile hakkını yememeye özen göserdim ...

Ben sana dedim ki engin abiyle bi konuş
Sen bana ben onunla muhatap olmak istemiyorum dedin

adam bana o kadar iğilik etti abilik etti ben ona sormadan hiç bişi yapamam o çarlarla ilgili abi k.bakma kp çarları konusundada engin abi oyunu bıraktım dedikten sonra sen hiç rasladın mı kp kasılığına veya o çarlara girildiğine
benim o çarlarla işim olmaz çünkü bi emeğim yok o çarlarda

Benim Adım Kirlenmesi Konusunda da Çoluk Çoçuğa çok güzel koz vermişsin sağol beni zaten tanıyan kişiler (Harbi olarak tanıyanlar) bilir yani Allaha Çok Şükür Gönlüm zengin
NE YAPAYIM DÖNYA MALINI ÖTE YANDA İŞİME YARAMADIKTAN SONRA...
YENİSAHRA
Asım Küçük
leyazqulum
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen leyazqulum »

Merhabalar
öncelikle slm olsun tüm kendini bilen herkese ben Leyazqülüm (Engin)
şimdi yazmayım dedim ama asım oyunda daki en güvendim insan en sevdigim kardeşim herşeyim beni en cok yükseklerde ve calışmalarmızda beni görmek isteyen asımdı bir kişiye suc atmadan önce 2 kere düşünürüm düşündükten sonrada son cümleyi kor 3 cüyü uygularım serdar sana kardeş dedik can yoldaşımız dedik sırtan vurmaz dedik asımda benim saygımlımdan 1 yaş 2 yaş büyük oldu icin bana saygısızlık olmasın diye seni bu loncanın temeli olarak gördüm icinde sana abi dedi gördünmü hic bi saygısızlını asımın herkese şan şöhret yapacaken bu loncanın temelini kuracaken seni 2 yıldız pempe yaptık asımı 3 haftada 2 yıldız mavi ve ben kendimi loncanın üyeri ilk sona kendimi atım en son ben kasacam sizleri baş yerde görmek benim icin bir sevk di bir neşeydi cünkü dostumdunuz sırtan vurmazlar dedim ama bir kişi vurdu oda serdarbey sana hazine bıraktık asımında onayıyla Akünxserdarbey in kp lerini tümden sana bıraktık tüm madenlerini sana bıraktık + seni asım 3 yıldız yapacaktı ve bunun sözü vardı cünkü biz kaleş deiliz verdimiz sözü tutarız sırtanda vurmayız ha sırtanda vuranları karı yerine koyar kazıga otuturum sana onca vırsat verdim sen anlamadın hala da anlamıyosun sende nası bi beyin varmış nası bişey var cözemedim sana onca şey bırakmama ragmen ve asımada 3 yıldız yapacaksın onu dedim halde gitin madenleri aldın diye tüm kp carlarının şifrelerini deiştirdin her zaman yaptın gibi sen kimsin nesinki benim şifreleri deiştiriyosun o şifreleri 1 kere bile deiştirmedim ben senin hakınmı var şifreleri deiştiriyon deiştirdine ragmen o Akünx carında 2 gözlük aldık ve garibanlara verdik ve sana gene kp bıraktık ama beyin yoki sende anlayamyon sana verilen fırsatları geri tepen bi acizin diyosunki carı sildim yalan sen o carı kpleriyle sildiysen helal diyorum sana ama tanıdım menfaci serdar o carı silmez...
asım carı bilse şifresini bilse bana haber verirdi cocuk ne zaman bişey olsa ya mj atar ya msn ye yaza kıytırık 4 carını napacak senin ici boş item bile oolmayan carı ha öbürlerini istiyosan hakın varmiki carlarda verelim asım öle bişey yapmaz yapsada gözüme gözükmesin bunlarıda hep ben yaptım bunları yapmış olan adam senin o carlarını napsın deiştirdin şifreyi alah bilir naptın adam haftada bir şifre deiştiriyo desinki team loncasından enes karargah loncasında alparslan yalan desin adam şifre veriyo milete 1 hafta sonra deiştiriyo la adam ol ya madem adama güvenmiyon verme şifreni benim şifreleri hic deiştirdimi gördümü cidi ol biraz yaşının adamı agır başlı ol kardeşim sana verilen fırsatı aha asım biliyor kimseye verilmedi diyosunki o carlarda emegim var biz almadıkta emegim var diyosun senin hic bir emegin yok icine ben 1 büyücü kastım onu dahi loncanın temeli iin kasmadın ayıp la sana yazık bide asıma suc atıyon carlarımı aldın diye adam benden habersiz hic bir şey yapmıyor hep sini ben diyorum habersiz yapsa onun kelesini ucururum saten ha carlardahakın var diyosun onuda acıklayım hic bir hakın yok carlarda kim lerin hakı oldunu sana bir bir yazıyım kardeşim
1-TeamXserdar Teamx loncasına ayit ne kadarda sil dememe ragmen silmedin carı loncadan atıldın silecem dedin silmedin Teamı oysaki arkama almıştım sil carı dedim silmedin

2-Karargahxserdar alparslanı satın piyasaya cıkardın ama olan olmadı ona herzaman sen kaybetin admın ismiyle kac ay dolaştın Karargahx loncasına ayit o carda senin deil bilader Karargahx loncasına ayit o carda

3-Karargahxdeatlı büyücü carın ha senin deil alpparslanın adıyla actın alpaslanın carı

bana sen deil başta bunlar gelecek senin hic bir hakın yok üyelikte muhatabım deilsin Teamx loncasıyla
Karargahx loncası gelsin istesin adam akılı bende söleyim car bendemi bende deilmi asımın hic bir şeyi yok bunda sucuda yok cocuga iftira etme bu saydım isimler lonca liderleri gelsin

benim kardeşime dil uzatanın benim icin bitmiştir dilini keserim sende kardeşimdin ama kardeşligi sınmadın sırtımdan vurdun beni yazıklar olsun halada vuruyosun
asıma söledim 9 sunda tunruva düzenlenecek ne var ne yok dagıtılacak bu tunruvada onca kplerimle birlikte
tek varisim asımdır herşeyimle beraber onunum tüm carlar onun serdarın hakı yoktur olamazda bişey yapmadı
tunruvada baya bişey dagıtılacak asıma dagıtılan payıda hakı var herşey onundur
80 sen car onundur mileti rütbemi yapıyo carları kiralıyomu sevdiklerine kp kasar bilemem
yaklaşık 3 aydır oynamıyorum gizli oynuyodum ikv yi bitmiştir benim icin ikv artık başka oyundayım
vede mutluyum
serdar sana son kez sölüyorum hic deilse 1 kere 1 kere 1insanı sırtan vuracaksan 1 kere düşün ondan sonra neyapıyosan yap
ikv de en bicimli hızlı kp kasan bizdik bu layıga yakışamadın sen
80 car pulusluydu bunun kıymettini bilemedin oysaki sadece 2 üyelige alacaktın
seni ictenlimle kınıyorum +kardeşime iftira atmanı cocuk agladı sinirden abi valaha ben almadım diye sen sanıyonnki engin bişey demedi ne laflar dedim ona başka lafım yok daha yazmam ben asım mj atı baktım 3 gün bekledim sonra yazdım herkes asım gibi olmak olamaz sanmıyorum
bu yazıyıokuyanlar ikv ciler haklı haksız kin bilsinler asımın hic bir işi yok ben ne dersem onu yapıyo cocuk saten
söz sizin da yazmam ben asım mj atmadı sürece forumada girmem herkese iyi oyunlar

saygılarımla:Leyazqülüm
Kullanıcı avatarı
Kabusxbaskan
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: KABUS TEAM

Mesaj gönderen Kabusxbaskan »

engin aranızda 2 dakikalık yol var
oyunu bıraktın sen serdar oynamıyor
neden kendinizi millete güldürorsunuz
size yakısmayacak seyler bu arada ikinizide özledim ;)
≈●≈ İsmail Etgü ≈●≈
≈●≈ KabusxAsabidj ≈●≈
Sizinle dalga geçen sizi tanıyan ve sizi önemseyen biridir ;)

KABUS TEAM GERİ DÖNÜŞÜNE HAZIR OLUN

“Genel Sohbet” sayfasına dön